Bekr stal sem s extenzim...a 2krat sem jel na volný sprinty, jenže mě kamoš nestih natočit...sice bída, ale chtěl bych to vidět:)a Ty si stál na dobrym místě:)vymazlený kupátko:)
extenzi: tak kupasem jsem se nechal jenom vozit. U toho zluteho jsem byl taky :) Jinak nejhorsi cas na sprintu ma asi to ferrari, ktere popojelo asi 5 metru a pak kleklo :( To GT talci asi taky jenom 1 bar,..
no, čekal sem tam od toho víc, mnohem víc, ty sprinty odpoledne nic moc, pořád na něco čekaly... drifty supr, paráda, 2x sem měl volnej sprint, snad někde najdu videa...jinak pak po jížní spojce sme se nějak potkaly:)
kupátkáři v ČR jsou obecně vemena,vždy plno slibů a pak kulový a o tom že se bude na nějakém srazu stát pohromadě se plká už snad 4 roky a nikdy se jich nesešlo víc jak 8 a dalších 2x tolik jich stálo všude jinde - prohraná bitva
džejmsi já nefňukám jen kvůli 6kilu,Mimoň stojí čím dál víc za prd a ještě k tomu je stále dražší. Pro jistotu na jejich stránkách zrušili diskuzi aby se to tam nemohlo řešit a tomu se říká přístup šmejda. Celá Mimoň se postupně mění na sraz technařů a je otázkou času kdy už tam budou autaři úplně úřekážet a celé dění se přesune do hangárů. Mě to nevyhovuje a proto nejedu
když dám na váhy tak zjistim že to co mě baví (sprinty) stojí čím dál víc za prd a zbytek mě nezajímá. K tomu zase dražší vlezný a tak nezbývá než se na MV vykašlat a zamakat na přípravě na Milovice
Lubko dík,ale já asi v rámci protestu nepojedu i kdyby mi to šlapalo jako švýcary. Buď z nás Sandy dělá kokoty a to já nerad a nebo má nabitý program o který já však nestojím a tak buenos MV,ladím na Milovice!
oni si na stránkách MV pro jistotu zrušili pokec,aby lidi nemohli řvát na to vlezný?! Je třeba to sdělit všem kdo tam jezdí ať se pak nediví až tam dorazí a budou čumět jako vějři
takže já když pojedu s Lancií a podválem se sedmou tak dám 1200 u brány a pak ještě 100 za sprinty? Myslím že se na to vykašlu a pojedu někam jinam kde to nebude tak přežraný!
Rad bych ale na tolik srazu co bych rad nebudou love a jeste ktomu takhle na jare tam bejva jeste docela chladno takze snad as na letni teda naty snad na 80% us sem si kuli ni vzal kovcu.