Tak ja zitra rano musim koupit jeste nejake veci v kovomatu :) odviraji v 8 tak pak jedu rovnou na benzinku. Kdyz tak na me chilicku pockejte :) 602 276 306
Aloha
Pražáka žádnýho nepotřebuješ a jestli nevíš kam jet, tak D5 a až přejedeš Beroun tak za cca 20 kilometru bude ona Agip pumpa. A nebo v Berouně na OMW u dálnice na mě počkej, ale je to mírně sjet z dálnice, pak je benzínka a hned zase vjezd na ní, budu tam najíždět asi tak v 8:15
jaký holky?? Já jsem sama:-)Jinak k těm šminkám-to trvá cca 3minuty, neb používám jen tužku na oči a řasenku. Žádnej makeup, to pak vypadám jak indiánka Inčučůůna:-) Na překreslování ksichtu nemám čas a ani chuť:-) Týý woe a kde je sraz?? Nutně potřebuju někoho z Prahy, na koho se napojím:-)jestli teda pojedu.
ty vole Karle ty uz jsi jak yeti, vidět tě je jednou za 2 roky:-)
si tam k tobe asi budu muset udelat výlet, nebo co:-)
Haribo volno mám, zatím hledám parťáka, páč Wendysek maká, ale on se někdo najde...
taky zvažuju že dorazím... prijel bych taky na tu benzinku.
btw. nenasel jsem zadnou web stranku s detailama... jen par info na bravetuning.cz
diky za odkaz
Aljaška-no jo,musíme mít uctu k ženskymu rannímu šminkovani :-D. Tak kompromis jak píše Haribo v 8:30 ok?
Haribo-jo to bude ona ta benzinka. D5 a měl by to byt Agipka :-)
Takže domluveno?
Haribo-ok, ja pojedu až v sobotu rano. V kolik pojedeme? A na ktere benzince se slezeme. Od Berouna je jedna asi 20km,hned ta první tak tam? V 8?
Ilčo doraž,vždyť řídíš rada :-) nekecat a dorazit.