Také hlásím klidný příjezd domů. Lidi díky všem za všechno, sraz byl parádní, jste BEZVA!!!Nerozházelo nás myslím ani počasí ani ten neřád, co se tam za aktivního přispění městských švestek snažil o nějaký svůj, nám samo nepochopitelný, "řád":DD Minutu ticha za trávník jsem strávila hlasitým řehotem nad fotkami hony20VT( SUPER HONZO:DD)i úsměvným vzpomínáním u fotek a videí ostatních. Slibuju, že jak něco vymačkám ze svého archívu, hodím to sem, at´máme co nejvíc motivačky na náš další, společný srázek. Nejbližší termín předběžně 30.8.-2.9. Jedovnice-Olšovec.)
Těším se na všechny!!!! Ahoooooooj bando:D
take děkuji organizátorum a všem účastníkům , i když jsem byl až v sobtu odpoledne , byl jsem rád že jsem dorazil a mohl si popovídat s podoobně "postiženými"
Ahoj všem :)
Srázek máme úspěšně za sebou a nakonec i přes špatné předpovědi nám to počasí docela vyšlo, což byl malý zázrak. Troufám si říct, že celý sraz proběhl jako vždy za dobré nálady a chci vám všem moc poděkovat, že jste dorazili. Velké poděkování patří Zerovi, že mi s tím pomohl a také sponzorům od kterých jsme dostali pěkné dárky do soutěží. Na závěr minuta ticha za trávník v kempu :D
Sraz bez ohledu na počasí - super akce! Jak po stránce organizační,tak i s přičiněním všech zúčastněných.Všem Vám děkuju za příjemně strávený víkend.Doufám,že se zase brzy uvidíme!
Ještě pár autentických fotek...
Tak už jen několik hodin :) tady je velmi struční program
31.5. Pátek
12:00 - Příjezd a ubytování v kempu Poušov. Každý dostane jako dárek samolepku a DVD ze srazu. Později odpoledne odjezd na společný nákup a menší spanilá jízda přes Třebíč. Příjezd do kempu volná zábava za hudebního doprovodu dr.Ravica a Sykyho.
1.6. Sobota
10:00 - Start spanilé jízdy směr Telč, tam společný oběd v pizzerii Italia. Cesta zpět do kempu ( za dobrého počasí se můžeme stavit na nedaleké rozhledně.)
Po příjezdu do kempu vyhlášení cen o nej coupé a nějaké další soutěže s předáním pohárů a hodnotných cen od sponzorů ))
Večer pak volná zábava až do nedělního rána opět za doprovodu dr.Ravica a Sykyho.
2.6. Neděle
Ráno - Snídaně, následný úklid chatek a bezpečná cesta domů.
Po příjezdu prosím aby se mi každý nahlásil a za jedno auto zaplatil 150 Kč. v cenně je DVD, samolepky, dárky do soutěží, poháry a pokud něco zůstane tak příspěvek na web FiatCope.cz :)
Tak snad se počasí alespoň trošku umoudří a když ne vezměte si dostatečné množství alkoholu na zahřátí :)
Tak já bohužel na srázek nedorazím :( , mrzí mě to jelikož jsem se na svůj první sraz dost těšil ale pojebkalo se mi coupe, a nestíhám to dát dokupy :(
Elkar: naštěstí na to nejsem sám dost mi pomáhá ZERO tak to snad všechno klapne jak má ;) Jinak k tomu videu každý účastník dostane DVD z minulého srazu
Marcelku zatím to máme naplánované takhle. Na letiště sice máme kontakt, ale ani nevíme kolik by to stálo (zda bychom to zaplatili) a kdo by to tam dal dohromady (úklid plochy, příprava tratě), ale pokud má někdo chuť klidně to může vyřídit :)
!!Předběžný!! program, dost věcí se bude ještě měnit:
31.05 Pátek
Příjezd a ubytování v kempu http://www.kemppousov.cz/ každý dostane jako dárek samolepku a DVD ze srazu 2012.
Po následném seznámení odjezd na společný nákup a menší spanilka přes Třebíč.
Po dojezdu volná zábava za hudebního doprovodu dr.Ravica a Sykyho a pití do ranních hodin.
01.06 Sobota
Ráno střízlivění a vyleštění Coupátek
V 10:00 start spanilé jízdy směr Telč, po příjezdu seskupení aut na historickém náměstí a odchod na oběd. Oběd si bude každý platit sám při odchodu. Po obědě focení aut a hromadné foto zúčastněných, hlasování o nejhezčí auto srazu. Cesta zpět do kempu - za dobrého počasí se stavíme na nedaleké rozhledně.
V kempu vyhlášení výsledků hlasování a následná řada soutěží. Vyhlášení výsledků a předání cen (poháry a ceny od sponzorů). Následně volná zábava až do nedělního rána opět za doprovodu dr.Ravica a Sykyho.
02.06 Neděle
Střízlivění + následný úklid chatek a cesta domů
Důležité:
Po příjezdu dostanu za každé 1auto 150Kč (v ceně bude samolepka a DVD, ostatní půjde na ceny v soutěžích atd..)