facelift

• ales
    Sedačky fakt dobrý viděl jsem to na vlastní oči a bombička,ale na smrtáka na blatníku nic nemá :o))
  • Dr.Ravic
    tak jsem ji probudil se slovy: chceš hned po ránu nasrat?:-) líbí se jí to moc, ale ta cenovka je vážně úlet... na to teda fakt nemám:-)))
  • Dr.Ravic
    tak to je neskutečná krása... a to je u nás doma na interiéry zaměřená žena a ne já... až se vzbudí, tak napíšu její reakci:-)
  • JirkaV-Juhelák
    cenu uvidíš víc dole
  • JirkaV-Juhelák
    a jinak děkuji všem za uznání a doufám, že budou každýmu přibývat další pěkná kupata :-), je to bohužel dost o penězích
  • JirkaV-Juhelák
    pokud si člověk chce auto nechat na furt tak do toho ty penízky asi nasype, už kvůli radosti, co si s tím udělá, nedoporučuji pro nikoho, jestli to chce časem prodat, to bych jel raději na hezkou dovču...
  • Giallo 1,8
    Když jsem to ukázal ženě, hned to chtěla taky - pak jsem jí řekl cenu - a už to zase tak nutně nepotřebuje ;o) Ale je to fakt nádhera!
  • JirkaV-Juhelák
    6
  • JirkaV-Juhelák
    normální starší laďák Remus, není to vykuchané, nazval bych to velmi jemně dunivý, prý nezaměnitelný (jak říká manželka), osobně si myslím, že zvukem bych neměl obtěžovat sousedy, ale všichni tvrdí, že ví, když přijedu..
  • JirkaV-Juhelák
    celý to přišlo asi na 40 litrů, a to si myslím, že je ještě dobrá cena, dělal jsem si průzkum na internetu, spíš to tam vycházelo okolo 80 tis. +-
  • BigBen3
    Ty vole, tak to je šlupka. Kombinace žluté s černou je parádní. Moc se mi to líbí. Aspoň,že ode dneška nemám takový pocit méněcennosti,jelikož jsem nasadil nové sedmnáctky od Dezentu:-) Tak brzy pošlu fotky:-)
  • nocarret
    já bych řekl tak dvacku vypadá to moc dobře kdo to dělal?
  • jiří
    Ted jsem ukazoval ty fotky mladý a že prej už nechce edici:-). Takže asi pojedem na kožní... ale spíš by sme potřebovali plastiku a možná bipass:-) A vyluxovat... atd atd
  • JirkaV-Juhelák
    těch 13 je za materiál..
  • JirkaV-Juhelák
    Napovím- spotřeba žlutá cca 2,5 krávy a černé cca 1,5 krávy, cena cca 13000.-Kč bez dokladu..
  • Aladin
    moc pěkné,naprostý originál Coupé .-)
  • Tlama
    JirkaV-Juhelák - kua Jirko neser a vytlač cenu u čalouníka )))) jinak nádhera....
  • HARIBO
    parada,...) Chci taky,..
  • Simarik
    pod 10 tisíc to asi nebylo :-(
  • Innocento
    Kuuuurnik, to je jak v pokojíčku :-)
  • JirkaV-Juhelák
    Honzo, vzhled řeší spousta lidu a někdy na úkor funkčnosti, když to k tomu ještě i jede jako tobě, tak je to teprve bomba.
    Já vím, že 20VT z toho neudělám, tak hmotnost a rychlost neřeším, to bych musel začít nejdřív u sebe, abych se méně cpal..
    Zase v popisu práce mám vypadat blahobytně, tak jsem tak nějak ve střetu..
    Jinak ohledně ceny toho kožního vylepšení volantu, dveří, řadičky, páky ruční brzdy a sedaček-Vás nechám hádat
    :-))
  • Fantomas
    krásný sedačky!!!
  • Honza
    bomba..škod aže řeším hmotnost a vzhled už je vedlejší..
  • snupik
    čus moc pěkný kolik to stálo
  • Giallo 1,8
    krasavec žlutej...
  • JirkaV-Juhelák
    Líbí,co? Zvlášť ten smrtáček je šik :-))
  • JirkaV-Juhelák
    5
  • JirkaV-Juhelák
    4
  • JirkaV-Juhelák
    3
  • JirkaV-Juhelák
    2.
  • JirkaV-Juhelák
    Udělal jsem ze svého 2.0 16V těžkou "limitku", tak se taky snažte
    :-))