jsem v šoku co si policie v ČR může dovolit

  • Jelo
    Poldů se nezastávám, ale patří to tomu mladýmu frajírkovi. Třeba si díky tomuhle videu aspoň jeden z těch mistrů bezpapíráků probere.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    v týhle zemi je móda pořád o něčem špekulovat a dokud se to nezmění bude to tu stát za hovno. Doporučuju myslet co možná nejvíc digitálně = 1/0 a né co kdyby a třeba jelikož. Takže,polda staví drban nereaguje a ujíždí = vyjet za město a sestřelit.

    Kdyby ten šmejd nestihl dojet až k tomu sloupu kde si dal do držky a cestou někde smáznul nevinnýho, plácali bychom tady úplně jiný hovna.

    Vůbec se nedivim že ti poldove byli nasraný a chtěli mu dát hrstí,kdejakej mladej xindl si myslí že se z něho někdo posere a chová se jako mistr světa,vidim to tu ve městě každou chvíli!!!
  • Elkar
    Policajt se v tomhle případě musí chovat profesionálně a to se tady nestalo.

    Takže motorkář do jezdil a měl by si jít sednout za porušení zákazu řízení a policisté si můžou hledat novou práci.

    To si myslím že by bylo fér.
  • K0K1N 20VT
    Ono někdy se rozhodnout ve vteřině o osudu vlastním a ostatních lidí není vůbec jednoduché a to můžete být profesionál jaký chcete, vím o čem mluvím. To napadení tam být už nemělo ale asi nedostal moc, to by vypadal jinak.
  • Abyss
    Luigi. ;ruply im nervy; ale potom naco robia psychotesty? Koli takymto pripadom. Ze fizla len tak civil lahko nevytoci. Neprofesionalne chovanie. Motorkar nezautocil fyzicky. Mozno tak psychicky ze ich to nasralo a prijebali ho o mur. Ale prave natoto absolvuju tieto sedenia.
  • Luigi 16VT
    Souhlasím s Scoupe ... zásah a jeho konec byl mimo, asi jim ruply nervy a byl to zkrat, jak už to bývá. Ne že bych se jich zastával, ale na počátku všeho bylo, že nezastavil a ujížděl. Argumenty, že se na to měli vysrat, ty teda neberu. Kdyby to tak udělal každý, jak by to vypadalo. Spíš jde o to, jak ho měli přinutit zastavit .. víc hlídek, zátaras, střelba ... no asi jim v tu chvíli přišlo nejméně riskantní ho složit autem a nedomysleli to.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    http://www.novinky.cz/krimi/347475-za-srazeni-a-zk opani-motorkare-jsou-policiste-postaveni-mimo-sluz bu.html

    situace jim není lhostejná, požádali o pomoc psychologa... jak úsměvné. asi je mrzí že se ho pokusili zabít a když to nevyšlo autem tak ho aspoň dobili na zemi...
  • Oddy
    U nás taky jeden ujížděl, nezvládl zatáčku, napral to do sloupu a zabil kamoše.
    Říkám, že zásah je fakt přísnej, v žádném případě ho neměli potom mlátit ale to sražení beru, mohl způsobit ještě horší věci.
    Ale to je názor proti názoru.

    Na jednu stranu fízl na mě hučí z okýnka ať si dám 15cm vysokýho psa na obojek a pak sere na to když kolem něj někdo kilem ve mestě projede ...
  • Morris_3nec
    Nerikam shodit ho cumakem do strany, ale takhle primacknout na sloup v takove rychlosti . . . .Jak psal Coupe20VT kdyby borec na masine byl o 20cm jinde tak nesleti z motorky ale je namackly na sloupu. Z nasledneho jednani policistu ( kopance, pesti do obliceje ) je asi vsem jasne, co se ridici honilo hlavou kdyz ho takhle nabral. Samozrejme ano nemel ujizdet, ale kdyz jim bude ujizdet nekdo autem, tak ho taky vytlaci z dalnice a shodi z mostu, nebo natlaci pod naves kamionu ? Chtelo by to zaber z poulicnich kamer jak ho nabrali, jestli mlady vazne uz zastavoval nebo to nekde kotlil 250 v pesi zone.
  • Scoupe
    jestli byl hledany nebo ne nemohli vedet, takze kdyz nekoho chteji zastavit a on zacne ujizdet tak automaticky ho maji nechat? uz to ze ujizdi naznacuje ze ma duvod k tomuto jednani a je o to podezrelejisi nemyslis? kdyby nastala situace ze by ho nesrazily a on ujizdel dal a jak sem psal by smetl rodinu na prechodu nebo deti tak by vsichni psali proc ho proboha nesrazili nekde pred tim nez je srazil.. dle me nemel co ujizdet a to srazeni autem i beru, kdyz nekdo ujizdi musi s timhle pocitat to at se na me nikdo nezlobi, nechapu ze ho nekdo zmrda obhajuje a neresi se proc ujizdel..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a ten náraz autem do té motorky je ready? kdyby nespadl vedle sloupu, tak z něj byl protlak...

    na druhou stranu ano souhlasím, ujíždět neměl... ale pokud to nebyl vyloženě někdo hledaný, co by jim udělalo, kdyby se na něj vysrali?
  • Oddy
    Mě se zákrok taky nelíbil, bylo to likvidační .. ALE neměl řidičák a lezl na motorku a ještě ujížděl.
    Tak 50/50. Mu už řidičák nedat a je zbavit pracovního poměru
  • Scoupe
    sem divnej, ale to ze jim ujizdel je vlastne vpohode? nerikam ze ten zakrok je na pochvalu ale co jim ma doprdelo co ujizdet? co kdyby pokracovla v jizde a na prechodu smetl treba deti, to je vam jedno? ten kopanec a ty dve rany do hlavy tam ale nemely byt o tom zadna..
  • bubAk_
    presne tak jak pise ondra, tak by to meli udelat... bylo to likvidacni... zmrdi.
  • Abyss
    tak to je teda fakt sila, nerad to pisem ale je dost pravdepodobne ze ti zmrdi ostanu v uniformach bez vacsieho postihu. A toto preslo psychotestami, to su ti co maju na aute napisane pomahat a chranit. To co som videl je maximalne neprofesionalne chovanie sprevadzane s extremnym brutalizmom. Tie kurvy sa schovavaju len za to ze pouzili donucovacie prostriedky na zastavenie. HA ha. A opriet do stlpa autom niekoho a nasledneho ho zmlatit namiestoto toho sa ho spytat " boa si cely? " tak to je neuveritelne. Byt na chalanovom miete oslovim siroku verejnost aby sa spisala na nich peticia nasledne suspendovanie a potom aspon 20 rokov tvrdej basy bez akejkolvek podmienky.
    PS: v SR su na tom niektori hajzli podobne. Verte tomu ze ak by toto urobil nedajboh ktokolvek znas verejnemu cinitelovi tak mame zaisteni pobyt v "krasnej" komnate s rozmermi 2,5x2,5m na pekne dlhu dobu okamzite
  • Coupe20VT PLUS :-D
    bych si ho zmrda fízláckýho našel a prostřelil mu kolena a koule... to bylo likvidační už když ho nakouřili tím autem. Oni ani nebrzdili, prostě ho chtěli rozsračkovat o ten sloup...

    o tom co následovalo potom, nemluvím. Doufám že ten fízl sundá uniformu a že mu v krymu budou denně poctivě rozjebávat prdel a že bude nějakýmu kápovi hulit brko s vymlácenejma zubama...
  • Alejandro
    http://www.novinky.cz/krimi/347115-neovladajici-se -policista-v-praze-brutalne-zmlatil-zraneneho-moto rkare-leziciho-na-zemi.html

    Pánové by si zasloužili hned vyhodit, měli by jít dělat vyhazovače někam do nočního podniku, aby si mohli vytlouct vztek.....

    Natlačili kluka do sloupu a udělali na policejním autě totálku....fakt síla