Brno -> Klouček

• Soukros
    hej
  • Aljaška
    Ok, však telefon na mě máš ne? :-)
  • Soukros
    Mno zkusím si zítra pošéfovat všechno v práci a vzal bych si na pátek volno a jel stebou na tu benzinu Agip.
  • Soukros
    Mno ty jo že bych teda dofároval, jinak je potřeba to kdyžtak někomu ještě nahlásit? Buď bych přijel v pátek hodně pozdě a nebo v sobotu ráno.
  • Aljaška
    no tak vidíš,nemrmli a doval!! Ewyczka taky dojete bez coupé, má ho rozbitý.Nikde jinde tolik coupéčkářů pohromadě už nepotkáš:-) Zapaříme:-)
  • Soukros
    To není ono a vypadal bych tam blbě :-D s tou xsarou počtám na nějaký další sraz bude jich snad ještě dost. A jinak kdybych tam byl s tou xsaruší tak bych mohl spat i v ní.
  • Aljaška
    Soukrosáku však můžeš dojet xaruší né?? a na spanilku se vetřeš někomu do auta a bude:-)
  • Soukros
    Mno určitě řeknu protože chci poznat co nejvíc lidí takže bych rád i na všechny srazy i mini srazy co budou škoda, že nestihnu klubový sraz co bude teď příští víkend.
  • Soukros
    Mno jo no budu muset vlakem ale víš jak za optání nic nedám kdyby tam někdo jel. Např.: Syky kterej tam má káru.
  • Soukros
    oOo jééé ne tak jako ne, že bych byl posranej ale prostě se mi tam nechtělo táhnout vlakama je to snad na 6 a pul hodiny ale budu to muset nějak přetrpět ale na autko už se těším
  • Dr.Ravic
    hele jestli jsi z toho tak vysr_nej tak mi napis a ja ti udelam ozbrojeny doprovod... jen sem napis kdy a kam presne prijedes do prahy a ja uz se o tebe postaram:-)
  • Soukros
    Kua toš asi se potahnu vlakama :(
  • Jelo
    Takže večer v Praze se pohybují jen mezi kuchyní a obývákem. Kolem zamčených dveří v předsíni. Paráda.
  • Soukros
    V Brne ne ale v Praze :-D jedu z brna do PRAHY
  • Soukros
    Hej ty odkud jsi Ferry se pro ni stavím, ale to mi neřikejte, že tam nikdo nejedete jsem myslel, že Brno -> Praha jezdi porad nekdo. Máte nějaký zkušenosti ze stopem.kvalitne.cz ?
  • Soukros
    To možná víme, ale mám omezené vybírání z banky :) takze bych takovou částku nemohl vybrat naráz.
  • RAdE
    hehe, tak je tam spousta moznosti, jen mit na to penize =)
  • Džanek
    jj v praze je blaze.. tam vsechno maj tam ti vsechno daj.
  • Džanek
    neni nad to jet vlakem a pak pres prahu se 100 litrama v kapse:D
  • RAdE
    Myslis to doupe pro fetaky a bezdomovce? =)
  • Soukros
    jsem myslel jestli třeba nejezdí někdo pracovně ten směr
  • Soukros
    Pojedu ke Kloučkovy pro fiatka
  • Jarda "roger"
    Jako dybys chtěl z Brna někam do Brna, tak se nebráním, ale co bych dělal v Praze, dyť tam nic není =/
  • Soukros
    fakt nikdo nejedete? Já tak tlustý nejsem určo bych se vlezl :)
  • Soukros
    Jedete někdo v půli června k Patrikovy nebo aspoň z Brna do Prahy? Mám tam cestu a že bych se k někomu nasomroval.