-
19:09:35 6.6.2009
Já sem nepíšu nic, protože žádný coupé nepotkávám:-) Potkal jsem za týden v chorvatsku:-)
-
10:39:33 5.6.2009
Ferry: me dostal "rytire" LOL :)
-
10:32:01 5.6.2009
andel jirka...hmm tak na tebe jsem cekal...nejde o to co kdo kde dela a s kym... jde o princip a smysl cele te veci...
-
17:43:52 4.6.2009
...a to už je většinou pozdě
-
14:52:51 4.6.2009
Tak, uvádět celou SPZ, nebo jakkoliv dávat najevo, že někde stojí nehlídané, snadno ukradnutelné Coupé je samozřejmě divné.. Napsat na fórum, že jsme na té a té silnici, u toho a toho města, v x hodin potkali žluté/červené/modré Coupé není nic špatného, pokud majitel jel na zálety, nemusí na fórum připsat JO, TO JSEM BYL JÁ a tím je to celé vyřešené. Jinak, když už někdo zveřejní SPZ, fotku s SPZ, nebo nějaké jiné důvěrné údaje, ten kdo se tím cítí dotčený může požádat admina webu o výmaz..
-
10:14:58 29.5.2009
no kdyz jsem u milenky zakreju auto plachtou:-)))protoze milenek mam vic tak pouzivam pro jistotu i ruzne barvy...ano me auto je hodne napadne ale...jde o princip to ze neco nectu neznamena ze to neexistuje vis jak:-))))
-
10:05:54 29.5.2009
ajaj, druhej Ravic má doma rozvodový řízení:-)
Tome, já třeba zrovna tohle téma nečtu, musíš si vybírat co tě tu zajímá...
PS: s těma 19tkama jsi stejně nenápadnej, tak bacha na místní práskače a k milence jezdit fábií:-)
-
09:11:54 29.5.2009
jj souhlas, taky sem nepíšu že potkávám žlutý červený tam a v tolik :-) když jedeme proti tak bliknu, zavadim o klakson nebo i vystrčim pracku z okna. fotim jen na tjůningu a nebo svoje do profilu
-
07:47:47 29.5.2009
je fajn potkat coupe je fajn pozdravit zastavit pokecat v reálném čase...mám to rád... ALE...nezdá se vám ujete sem psát příspěvky typu včera v xxxxxxxxxx jsem potkal modre coupe spz xxx xx xx bylo to u xxxxxx v xx hodin a přiznejste se kdo to byl???copak nikdo nepřemýšlí?Každý má přece právo na soukromí...copak to že jezdím v coupe znamená že musím zdělovat komukoliv kde jsem kde parkuju kam jedu?co když sakra jezdí někdo někam a nechce aby to někdo věděl...příklad manželka milenka:-)Vrchol je když někdo jako důkazní materiál uděla foto včetně spz...příjde mě to sakra divné...děkuji za pochopení Tom