absurdistán....

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    bacha při mytí známky lihem - jde to i s barvou té známky!!! Tam se musí vlepit izolepy kus a teprve na ní psát - pak to jde v pohodě smazat. Jinak lepí se to buď na folii a pak na kemra na okno a nebo se známka pořádně umyje mýdlem čímž se lep značně zhorší. Jsou to buzny
  • Aladin
    známku také sundavám,už mam folii kterou ji podlepím aby se jí lépe chtělo dolů a netrhala se .-)
  • Aladin
    zábor veřejného prostranství???Tak to jsi mě hned ráno dostal,nikdy by mě podobná pitmost nenapadla!Lidi jsou potvory,člověka to naučí srát na okolí a držet si jen pár lidiček kolem sebe...
  • JP
    Ta lepivá strana se musí lehce natřít bezbarvou vazelínou a když to potom i tak nejde dolu, tak nahřát. Dělám to vždycky (ne kvůli přehazování na jiný auto, ale kvůli tomu, že se mi to nechce každej rok půl hodiny seškrábávat) a funguje to bez problémů. Navíc jsem nikdy nezažil, že by kontrolovali známky jinak než dalekohledem:)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    hm, měnili ti okno a proto máš okno rokem výroby 97... to asi neprojde... ale těch fíglů je milion a když to šlo v minulosti, půjde to znova... každej si najde fígl, kterej jemu vyhovuje... třeba já ji vždycky máznul lehce indulonou a bylo... dneska si myslím, že třeba silikonovej olej je ještě lepší a jednodušší. a spz napíšu normálka lihovým fixem... a ten zase smeju lihem... jak jednoduché... :-D
  • Coupe73
    No vy*caný...musíme si nějak pomáhat, když po nás chtěj takový ranec za známku :-)
  • Feki
    Nj vidíš takovej napaditej upgrade myšlenky..;) Ste vy*cany jak díra ve sněhu..:D
  • Coupe73
    S tím sloupnutím bych si hlavu nedělal. Mě když měnili u Marey přední okno tak jí taky sloupli a nalepili znovu. Takže výmluva je jasná u jakehokoliv auta...pane ta známka byla sundavaná. Ano strážníku, byla, měnili mi v servisu sklo a přelepili ji :-)
  • Feki
    Ale sundavaci je v tyhle době docela problém..Driv byla známka kompletni,tudíž nebyl problém sloupnout a zase přílepit ale dneska sou narezany s docela agresivním lepidlem takže i když se nalepi zlehka tak se při sundavani trhá,leda tak ji podmaznout nakym olejem aby se nenalepila přímo,nebo ji nalepit na nějakou čirou fólii kerou ostrihnes podle známky a nalepis extra ale jen tak ji sundat-myslím ze jsem sikovnej a moje pritelka taky a když sme ji dostali dolu i slepej by myslím poznal ze už byla sloupnuta..:)
  • Feki
    Spz se dá vygumovat a nadepsat znovu pokud je to obyc propiskou zlehka..
  • Coupe73
    A jak to řešíš s označením SPZ, když to tam nemáš nadepsaný, tak tě sejmou jako když ji nemáš ne?
    o těch známkách už jsem slyšel a tak se vrátím ke stejnému systému jako když jsem dělal u vykořisťovatele za almužnu - bude sundavací a zas tam dací protože mám 3 auta a oni pro mě nic dobrého neudělají tak já na ně taky kálym
  • Edrig
    Faktem je,že dnes městští strážníci zajišťují především příjem do obecních pokladen a to hlavně od motoristů.Na jiné činnosti pak nezbývá čas. Nakonec dávat botičky je nejpohodlnější.Stát si počíná obdobně-viz cenu dálničních kuponů pro rok 2010.
    společnost jde do hajzlu a proto se začínají tvořit skupiny lidí kteří si věří,mají si co říci a vzájemě si na dobré úrovni pomáhají. Na ostatní serou a tak ti co nikam nepatří to mají na světě ještě horší,ale dobře jim tak - když nemají dobré přátele tak to má jasný důvod. To je snad jediný důvod jak se v týhle zemi nezbláznit. Napíchej si sedativa,přežij smolné období a vyhlížej den kdy bude líp
  • Coupe20VT PLUS :-D
    Ravicu, sežeň si větší kola a širší gumy... pak ti na to už botku nedaj a budeš moct parkovat klidně celej na trávě... :-D
  • Mavi
    To ja sem jedou nechtel platit na placenym parkovisti tak sem zaparkoval tesne mimo.Prisel za mnou hlidac,ze tady takhle nemuzu parkovat.Tak sem to soupnul dal a on,ze ani tady nemuzu.Auto mam prej za pul mega a nemam tech par korun na parkovny :-)
  • Coupe73
    Strašný, věř tomu, že to byl nějakej dědula nebo bába, co nemaj co dělat, čumí z okna a je jim strašně líto, že jezdíš po trávě. Taky to může být tím autem, páč hodně lidí nechápe, že to není auto za půl mega, ale jen za pár kaček a tak si říkaj, pacholek, peněz má dost tak ať si to zaplatí.
  • nocarret
    no já to řikal o pár příspěvků jinde ... celá společnost jde do hajzlu, ale vono jinde ve světě to nebude o moc lepší asi když to občas pozoruju
  • Ravic inesperto
    gáráž mám momentálně v rekonstrukci...to je jasný že je to na udání jde ale o to že nechápu jak dnes může někdo někoho udávat...ty vole min týden mě to někdo krashne samo bez vzkazu tak se snažim to dát co nejvíce stranou a to mě nějakej honimír udá???,ty vole kde to žijeme????
  • nocarret
    to je něco, vsadil bych si že je zavolal nějakej chytrej soused co neměl zrovna co na práci a čuměl z vokna....to parkuješ pořád venku? jestli jo tak to máš ještě v moc pěkným stavu
  • Luxor
    jj měšťáci jsou buzny největší, zrovna včera jsem u nich byl, nevysvětlíš nic, jen zinkasujou jak v sámošce, dokonce jsem tam i platil kreditkou...
  • Ravic inesperto
    a po přeparkování...chápe to někdo?????
  • Ravic inesperto
    je to parking pro 150 aut samo to nestačí je to sidliště stojo se všude na zákazech na sjezdech pro invalidy ale to neřeší...hmm ja stál kolama na trávě...
  • Ravic inesperto
    ...
  • Ravic inesperto
    jinak v 5h ráno jsem chtěl odjet do worku
  • Ravic inesperto
    dnes jsem přšel k autu a......důvod té botíčky je zábor veřejného prostranství důvod můj proč tak stojím je aby mě to zase nějaký honimír nevojel výsledek 300kč demontáž boty 1000kč zábor prostranství já už tu nechci žít to je neskutečný