Někteří jsou fakt šílené sv...

• HARIBO
    :)Na prdel dostanou!!!
  • HARIBO
    O vikendu mi nejake (blond) slecny ohybaly antenu,...:( proste nechapu,..
  • Jan Paukovic20VT
    Neboj Evelin to moje je jak po nestovicich sama oderka i tupky od kaminku ale pecu nato tet nato neni a ja se zameruju hlavne na jnizdni vlastnosti tak s nedelej zbytecny vrasky.
  • Edrig
    Aljaška.Tak nevím.Na srazu v Olomouci to bylo OK.To se tak zhoršilo,nebo se jedná o přehnanou preciznost ?
  • Aljaška
    nekecám, fakt nevím co s tím lakem, má takový tmavý fleky-ale je to čistě bílá perleť a ta to prej dělá. Auto je obroušený, má 2 nebo 3 vrstvy bílého laku a několik vrstev perleti. Ta tmavá tam defakto nemá být od čeho. Prej se tak láme světlo.No a tak to asi nechám přelakovat do jiné a né čistě bílé perleti.Chjo furt něco:-(
  • Giallo 1,8
    Aljaška pěkně kecá - má to jak z autosalonu ;o)
    2 Evelyn: klídek, nebudeš sama, kdo to má obouchaný a poškrábaný. Jak praví titulek fóra......, nemá cenu to furt spravovat, to by se člověk nedoplatil :o(
  • Aljaška
    Evelýýýýn neblbní!!! Je to COUPÉ a to tady jde ne? Koukej já mám po laku a je to stááášně flekatý. Po srazu to půjde na opravu. Dobrá je pouze ta černá střecha.A víš co, kašlu na to.Sraz si nenechám ujít a fotit se budou všechna coupátka!
  • Tlama
    hele Evelyn....až uvidíš moje coupe( de na lak po srazu ) tak to tvoje bude super krasavec- takže můžeš stát hned vedle mě a budeš si připadat jak královna plesu -))))
  • Koty
    nikdo se smát nebude, čím víc coupe tím líp :D, každý coupe má něco do sebe
  • Simarik
    nesklidíš posměch neboj, kdo to nemá po laku tak to nemá ve 100pro stavu, já mám taky oděrky a čeká mě lak tak škudlim, teď na to není :-(
  • Jelo
    Taky už jsem začal uvažovat jestli vám nebudu kazit fotku když nemám nový lak :)) . Ale prostě nemám no. A jsem rád že nejsem sám. :))
  • Simarik
    já bych to taky neposlouchal ! mám na něm ještě hoodně práce a lak chci udělat určitě ;o)
  • Giallo 1,8
    Já myslím, že sraz není jenom o tom, jestli má někdo novej lak nebo ne. Sice jsem ještě na žádným nebyl, ale jestli se mi budete na srazu v Třebíči smát, že mám poškrábanej lak, špinavý auto a odřený spojlery, tak si o Vás budu myslet svoje a už mě na žádným srazu neuvidíte ... já se tam jedu osobně seznámit a pokecat s lidma, kteří taky jezdí v kupéčku a třeba i něco pěknýho okoukat - a je mi jedno, jestli ho tuněj (i když je obdivuju) nebo na něm mají zahrádku a tahají za ním vozík... někdy bych to fakt rád viděl ;o)
  • Horajs
    Chtěl jsem nechat dávat nový lak,ale jak vás tak poslouchám tak to nemá cenu.
    Mě někdo udělal důlek na kapotě nad kolem,jeden týpek parkoval o moje pravé dveře tak tam mám rýhu,před týdnem mi rozbili na parkovišti přední mlhovku a ukradli znak a samozřejmě udělali škrábanec do kapoty ale ten už mám nový.
    Hlavně že auto jezdí bez problému ale co se týče designu tak bych se asi neodvážil tedka na nějaký sraz,lidi jsou svině nemají žádnou úctu.
  • Maxxx 16VT
    jo byl to renault espas ten nejnovější cca tak 2 roky starý auto..
  • Maxxx 16VT
    rejha... to ne hnusný ale co já sem viděl v renaultu... mylenec byl přistižen mužem... muž naprosto vpohodě okouk auto pak si počkal až auto bude samo.. a ti kdo vite.. jak je klempířské kladivko stim špičatym hrotem.. v kazdym díle karoserie 5 durch děr včetně střechy oken světel proste z toho auta nebylo použitelné vůbec nic.. kromě motoru a kokpitu.. taky hezký.. majitel nevěděl jestli se smát nebo brečet..
  • Petr613
    AHoj tak jsem tomu také neunikl rýha od přední kapoty až na dveře a prokoplý zadní blatník je mi do z tech sviní do pláče.
  • lukin20VT
    lidi (nekteri) jsou opravdu z jine planety. Vetsinou jsou to nuly a nulou vzdy zustanou !!! Jak pisete sklrabance nepocitam ale u kazdyho novyho v sobe dusim litost a zlost dohromady. Nejhorsi je zeto jednou odnese nekdo kdo me treba nechtene dverma tukne a ja to uz nevydrzim !!! Lidi si maj davat bacha nebo vubec nevylizat. A ti co sou uplne vylizani ani nemluve .....
  • Jelo
    HAJZLOVÉ HAJZLOVÉ HAJZLOVÉ
    Poslední škrábanec na kapotě od podobnýho DEBILA KRETÉNSKÝHO jsem už ani nelakoval.A ťukance od dveří z parkoviště už jsem taky přestal počítat - ale vždycky je mi u každýho dalšího hooodně smutno.Ach jo.
    Proč si lidi nedovedou vážit něčeho pěknýho i když to patří někomu jinýmu ?? Závidět je asi jednodušší pro tyhle ubohý tvorečky.
  • Aljaška
    taky jsem se s tím setkama.Někdo mě poškrábal nově nalakovanej blatní a kapotu.A taky mě serou někteří pejskaři. Sama vlastním dva velký pesany, ale nenapadlo by mě nechat svého psa chcát na auto nebo aby karabinou či obojkem poškrabal auto.Taky mě jeden čokl skákal po autě.
  • Giallo 1,8
    Mám taky rýhu - někteří lidi jsou fakt hajzli. Na takový pomůže jen 9mm důraznejch argumentů!
  • Mila84
    Ale pak stejně jednou za uherák vyjedeš třeba do tesca za hodinu přijdeš a máš tam rejhanec...
  • Syky
    smrt smrt smrt smrt
  • Mila84
    Nejlepší je mít garáž a do ní coupéčko schovávat.
  • Janinka 2.0.16VT
    no ono nás je asi víc ale ti co to dělaj jsou fakt kreteni
  • Brano20VT
    tak potom pomože už len agent orange
  • Janinka 2.0.16VT
    Jo jenže oni šmejdi jsou pak schopný se vzít v kolika lidech a zdemolovat ti to celé a pokud je nechytíš tak nic neuděláš a nemůžeme sedět celé dny u okna.To víš ve dne to neudělaj.
  • Brano20VT
    počítaj že jak to opravíš budeš to tam mat znovu preto by nebola špatná kamerka , borca natočit potom ho zbalit do auta vyviest za mesto a tam mu domluvit
  • Janinka 2.0.16VT
    No bohužel si myslím (ale nemohu to říct na 1OO%},že to má na svědomí kakaový tvor kterému jsme nabourali při nehodě auto.Vyskakoval tam jak o život a mstění se je jim bohužel vlastní.Jenže pokud ho u toho nechytím ,nic nenadělám
  • Dave 1,8
    Bohužel,tohle mají na svědomí blbci,kteří toho ještě moc nedokázali a neumí si vážit hodnot.
  • Luxor
    swine! :-(
  • Brano20VT
    nemám slov , ako sa hovorí : na posraného aj záchod spadne .
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak se s Vámi musím podělit a jednu špatnou zkušenost s lidmi ,kteří jsou jako hovada.Sotva jsme po bouračce dali celé auto do kupy a do laku,tak nám přes noc někdo udělal rýhu na straně spolujezce od masky až ke dveří,já to hovado chytit tak se hodně dlouho nenažere jak by to schytal.prostě lidé jsou kurvy ,omlouvám se za výraz ale jinak to nejde říct.