domácí zesilovače

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    pořídil jsem postaršího,hezkýho ale pokaženýho Marantze. Máme nějakýho šikovnýho odborníka kterej mi to opraví?
  • Kamil
    nocarret: Nene myslim primo v garazich, ocko je hned vedle. A kdyz tak hralo tech 70KW, tak se v kasinu nad ockem klepaly sklenicky o podlaha:)
    já poslouchám hodně country,pak rock a pak občas nějaký tucnutí který má nápad. Stavim si bedny s pomocí jednoho šikovnýho hocha a jejich základem je prastarý AR0835,ARO6608 a výškáč monacor. bedna nemá úkol být nejlepší na světě ale za slušnou cenu velmi dobrým výsledkem který bude hrát hlavně tu mojí muziku. Díky slušné citlivosti použitých repráků by mi mělo stačit i 2x 20W,ale abych zesik nehonil skoro nadoraz tak by se šiklo 30-50W na hrnec při 8ohm :-) a právě ten zesik by měl hrát dobře tu uvedenou muziku. Slídim a slídim,dík za nápady
  • ReproBoy
    carlos20VT: to je presne ta cinska sračka, kterou nikdy nekupovat!

Marceli, sežeň si Transiwatt TW140 ;)
    lepší jak 2x200W od Sony :) 2x50W od Tesly

tohle je sice jen 2x25W ale podstivých..
    http://www.aukro.cz/item921064072_pioneer_sa_5300_ raritka.html

pokud posloucháš rock, tak:
    http://www.aukro.cz/item924823459_marantz_pm_25.ht ml

tohle je za dobry prachy
    http://www.aukro.cz/item930552565_zesilovac_luxman _l_190_doklad.html

Já mám doma osobně Marantz Superscope Aclass, z 80tejch let, 380W příkon :D
    Stavěl jsem si před třema rokama bedny, myslim si ze velice slusny, jestli nekomu neco rika 2x ARN188/8/8 (polypropylen) + 1x ARV3604 s kevlarovou kalotou a hlinikovym zakladem, to vše v 32l ozvučnici :) vyhybky z 1,2mm dratu a kondíky "suchý"-- testoval jsem je i pres osciloskop a do 85W fungujou naprosto bezvadne. Ale ten Marantz má asi víc :))))
  • nocarret
    Kamil: Myslíš Očko .-) tam mam taky aparát a v garážích jsme dělali 2x silvestra
  • Lenoš20VTLE
    já jsem zlobil,tak mám uši velký,ale v tomhle ti neporadím,tak se mnou nepočítej
    no to jste mi zase poradili poraděnkové :-) !!! Aukro mám ve voku a kontroluju co se hýbe a za jaký ceny,jdu po Marantz,saba,HK,Uher a denon. zatim je tam toho hafo a tak je čas vyslechnout názor. Kdo je tu za rypáka s dobrejma ušima?
  • Kamil
    nocarret: Aha, tak to vse vysvetluje:) Byl jsem totiz jednou v podzemnich garazich u Kongresaku, zadny tlumeni, cca 70KW a nedalo se tam vydrzet.
  • nocarret
    řikam že to mam v 8mi klubech ne v jednom .-)
  • Kamil
    No to fakt nevim, na disko pro 400lidi bohate staci ty 3KW. 48KW je dovnitr trochu moc. Venku je to akurat, ale dovnitr fakt moc:)

• nocarret
    no 3kW na ven nevim, já mam 8 aparátů po diskotékách s výkonem po 6kW a je to kolikrát tak akorát .-)))
  • kajo
    3kW je ozvučenie priamernej akcie vonku. a do auta?? max 150-200w su dve podstane veci vo zvukarine kvalita a kvantita.do auta by som volil kvalitu.
  • Innocento
    Kdyby jo šlo do tuhýho a chtěl bys něco na míru, tak ti můžu domluvit konzultaci tady :-) http://www.hifiart.cz/new.htm
  • Carlos 20vt
    Jestli jenom 2x 30 tak bohatě stačí tohle:http://aukro.cz/item929947805_mcvoice_av_130w_5_ka nal_hi_fi_zesilovac_novy.html

Mám ho v garáži s bednami 2x 60w a hraje už 3 roky bez problému.Basy,výšky-super.Garáž se třese:-)
  • ROSSI 20VT Plus
    Starší NADy(NAD C-372)či starší Harman/Kardony,například HK 970 je poctivý a oceňovaný stroj, je to rok tuším 2005, takže by se dal sehnat za velmi slušnou cenu. Okolo 6k by neměl být problém.
    tukani,mě stačí něco domu na poslech kolem 2x 30 ale aby to mělo hezkej a poctivej zvuk. Mám takovej postarší videoton s platovym čílkem což jasně hovoří o tom co je zač,má 2x 25 a výkonově mi úúúplně stačí,jen chci něco co bude zvládat poctivý basy a jak se říká i charakter hudebních nástrojů :-)
  • ReproBoy
    presne tak. tyhle kilowattový sračky se můžou jít bodnout :) kdysi jsem se tim hodně zabejval, stavěl jsem bedny i zesilovače :) viz můj nick.. tam to začalo ,asi v sedmi letech :) s timhle AUJ mi tenkrat pritahl kamos prej 1kw bedny na diskoteku :) po diskotece shorely vsechny vesjaky a jeden basak :D
  • ReproBoy
    mám AUJ 637 - 4x KD503, pravych 150W sin mono :) zadna dnešní sračka 25kilo, tesla, podstiva prace :) kdo se vyzna trosku v elektronice, tak mi potvrdi, ze zesilovac kterej umi udelat takovej bordel s reprakama existuje malo kterej

dal, mam jeste schovanej reprak original VERMONA nehranej, 15" ,50W, 8ohmu. 103db
    Umi prervat hasicsky auto :)

• Lenoš20VTLE
    pane 3kw to budou tabulky lítat
  • kajo
    niekedy sme v kapele použivali 4 kusy QSA a myslel som si že je to od sameho boha kým sme to nevimenily za MONTARBO 3,2 kW.super mašina s dvojfazovým zapínaním a potiahne skoro všetko do 3000watov.
  • Rodriquez
    Já mám jeden co jsem stavěl jako svou maturitní zkoušku, je to klasik MOS-FET myslím že 2x125w (stereo), funkce MUTE, grafik.ekvalizer z LED diod, má i přepě'tové ochrany proti proudovÿm nárazům, a má i koncou ochranu reproduktorů... pokud by jsi ho chtěl dodám zítra foto...
  • Lenoš20VTLE
    kdyžtak elektrody dodám
    sháním zesik nějakej pozdní sběr co má grády - poctivá práce co se s nim dá i svařovat :-) Jaký jsou mezi lidma zamilovaný kousky?