disky - co vy na ne?

• Ice-Man
    to jo ale když nekde trefiš diru a ohneš to tak ti řeknou že jsi to nesprávně použival to pak musi přs posudek je to nákladné a zdlouhavé si to vymoct
  • Revenge
    hlavne na to davaj tri roky zaruku.
  • Ice-Man
    za ty prachy bych to asi risknul myslím že pokud se nedostaneš do situace která dělí dobré disky od špatných což nikomu nepřeju by neměl být všeobecně s disky problém
  • Revenge
    to prave nwm ale jsou ve vyprodeji a zlevnene asi ze 2500 na 1800
  • Ice-Man
    design dobrý co kvalita?
  • Revenge
    co si myslite na tyhle? Docela o nich uvazuju.
  • Fugasik
    Našel sem jednou na netu leštěný R16 za 19400kč
  • Tlama
    AZEV v 17 palcích okolo 4tis kus
  • Elkar
    co stojej ty azevy? tak 12 ne?
  • Hymla bez VT
    to asi jo - ale na to moje domácí ježdění.. :-D
  • Fugasik
    Kvalita bude jiná :o)
  • Hymla bez VT
    nee jsou to ATEV, ale vzhledem žádný rozdíl
  • Hymla bez VT
    já za ně dal jen 2300 + 300 za benzín :-D mám z nich velkou radost
  • Hymla bez VT
    kdepak bílá je prostě nejlepčí - zvlášť tenhle typ kol
  • Simarik
    taky sem původně uvažoval o bílé ale nakonec sem volil barvu která se nemusí ani mejt :D
  • Elkar
    k modrý barvě jsou dost dobrý. k červený by asi tak nepasovali.
  • Gonzo
    suhlasim, ale problem bol ten ze to boli 17ky a tie som nevedel dostat do TP. Takze museli prec. Inak by som si ich nechal.

:)
  • vevca
    ja bych koupil ty puvodni :D
  • Ravic inesperto
    souhlas...
  • Dr.Ravic
    pěkné to máš, ale ty co jsi tam měl původně byly podle mýho o ligu jinde...
  • Gonzo
    dali dovnutra nastastie:) ale na tych origo co som mal doteraz tak tam mi to dali po vonkajsej strane, sa mi to zdalo cudne.

:)
  • bobi
    jj, je kopa vselijakych odbornikov :-))
  • Ice-Man
    doufám že ti je nalepili dovnitř :)
    už jsem viděl vola co chtěl na elektrony dávat ven
  • bobi
    Kazde koleso sa musi vyvazovat. Ci stare, alebo nove. Disk je odliatok (sam o sebe ma nevyvažky) a pneumatika sa tiez tak nejak lisuje alebo co (a tiez ma nevývažky).Ked sa to obuje , tak skoro vždy to vykazuje nejaky nevyvazok , tz musi sa tam lepit protizavazie.
  • Gonzo
    super, dakujem za odpoved, aspon viem ze je to ok:P
  • Ice-Man
    ani nové nejsou bez vyvážení to bys musel mít hodně štěstí teda a asi aj cena by byla jiná
  • Gonzo
    som rad ze sa pacia:)

Inak jedna otazka od cloveka ktory danym veciam nerozumie, a to: Je normalne ze mi tam davali aj tie vyvazovacie olovka? Az teraz som si vsimol ze na zadnom kolese su. Som si myslel ze nove = rovne. Alebo to tak nie je?
  • Janinka 2.0.16VT
    Parádní ,moc se mi líbí.
  • Gonzo
    To iba ta jedna strana je asi nizsie alebo co, mam ju aj viac oskretu, respektive hodne oskretu:)) Foto z druhej strany (ked si vsimnes tak tu je to nad obrubnikom v pohode) :)

Troska som sa bal lebo v krabici nevyzerali az tak uplne dobre, ale ked je to obute je to velmi fajn. Aj nove pneu som obul:)
  • Feki
    Kola pekny ale koukám ze tem LE ruzkum davas zabrat..:)
  • Simarik
    parádní !
  • Gonzo
    Tak hotovo, disky na aute. Mne sa pacia:)
  • Gonzo
    Tak disky uz mam doma, nie su to Koseie lebo tie nakoniec nemali. Este ich mam v krabici, zajtra nahodim a snad stihnem aj foto urobit:) Dufam ze budu vyzerat na aute ok:)
  • nocarret
    tak to gratuluju Kosei jsou špička, měli je 4x98? nebo bude 4x100 a plovoucí šrouby?
  • Gonzo
    Tak akurat som objednal tie Koseie, dufam ze budu sedet :) K tomu som objednal aj nove gumy 205/50/R16 BFGoodrich G Force Profiler, tak som zvedavy. Dodanie cca 10 dni ratam, potom hodim foto:)
  • _ACE_
    Čtyř díra je fakt docela problém,kola co se mě hodně líbili vypadali s čtyřma dírama blbě.
  • Jelo
    Jan : super,super,
    Lutro - viděl jsem i horší,ale tyhle k nim nemají daleko.
  • Feki
    Jane to jsou ty peckovy,akorát by to chtělo lesteny..
    Lutro tak ty sou bomba!Akorát si tam neumím představit čtverdíru..
  • Simarik
    joo tak ty sou super !
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    nice one
  • DAVE20VT
    Dekujem velmi pekne:)
  • DeeKay
    Dnes som tie iste videl na 307cc a su fakt super,presne taketo zhanam už dlho-kde ich najdem,cena?
  • von Raven
    takove dvojite rovne sem videl a vypadaly na stribrnem dost luxusne... komplet to mel za 6
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    tohle je pro me best:

http://fiatcoupe.cz/direct/image.php/data/galleryi mages/clenove/dave20vt/dsc02598--746x600.jpg

momo corse 18"

jinak ty Kosei jsou taky pecka. Ovšem ne každý kola jsou na Coupe tak hezký jako na obrázku.
  • Gonzo
    Tiez sa mi pacia viac tie prve. Takze snad ich budu mat, buduci tyzden asi pojdem pre ne. Tak potom hodim foto na aute. :)
  • Simarik
    rozhodně ty první
  • Aljaška
    mě se líbí první, tady tyto MOMO vůůbec. To maj lepší kola nééé:-)
  • Gonzo
    To cistenie to je fakt, ale su pekne. Este rozmyslam nad tymto, co vravite na MOMO? cena ta ista
  • Missicka
    Gonzo: Jsou pěkné, ale budou se blbě čistit.. Na moje nervy by to nebylo. :o) Jinak vypadaj fakt pěkně. Ale ty z fotky od MacGyver SK mi příjdou praktičtější.
  • Gonzo
    To su 16 palcove, take mam v TP. Je to odtialto http://www.centrumkolies.sk/ ale momentalne im nefunguje stranka. Su aj ine co sa mi pacia ale tieto zatial vedu:)
  • Mertix
    Joo, kosie paráda, měli by být i docela lehký, za 100e kolikataky?ja kupoval 17 Borbety za 120e, což ty Tvoje by měli být dražší...
  • nocarret
    Koseje supr!!!
  • Gonzo
    zabudol som napisat znacku - Kosei Hockenheim. Mne sa tiez velmi pacia, len neviem ako je to s kvalitou, cena je cca 100 eur/kus.
  • kisik
    Kurna ty jsou překrásné ..
  • Gonzo
    rozmyslam kupit disky, RH som uz predal, tak asi kupim ine. Co poviete na tieto? Samozrejme v 4dierovom prevedeni. Nejake rady na co si dat pozor? :)