Kdo má upravené 20VT, se kterým jezdí denně vše funguje jak má?

• Elkar
    TheTimo: k tomu videu jsem psal komentář skoro před rokem :-D
  • HARIBO
    Je to parada :)
  • Bigmiras20VT
    HARIBO: Ukápla mi slza!
  • Bigmiras20VT
    Simarik: Jooo, to bych čekal. :-D Sám jsem to takhle provozoval. No a když se to nehonilo, tak to nežralo, ale to šlo jen velmi zřídka! Teď třeba jezdím tímhle, je v to 2,0i 16V a klidná jízda 10, moje jízda klidně i 14 a to se teprve kroutí peněženka. Nejede to, žere to, prostě strašný! Aaaaale co je na tom super, věřte nebo ne, tak je podvozek! Vážně skvělej. A rozhodně mám s čím porovnávat, prošlo mi rukama mraky aut. :-D
  • HARIBO

• HARIBO
    Ja jezdim Hondou :)
    Jinak jak rika Marcel - Lenos ma kultivovane auto. Keramika je velke zlo ale jede to kdyz potrebujes. To co jsi mel ty na Bye bye motorove taky tahlo, ale seriova spojka to moc nepobirala. Zvuk to melo taky peknej, ale jedna cesta z Prahy do Vyskova mi stacila :D
  • Simarik
    a co si jako čekal ? že každej nacpe do auta velký turbo s keramikou a každej den vyrazí do města ??? já taky nemám na to abych 2x týdně tankoval plnou ! jezdim téměř denně z 99% seriovym 20VT a druhou polovinu měsíce už ho ani neženu nad 4000ot =D
  • Bigmiras20VT
    tak to vás je opravdu hooodně! :-D
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    denně s upraveným motorem jezdí Lenoš,jde o 20VT = 5ti hrnec a nebýt keramiky tak by to šlapalo jako hodný miminko než se na to šlápne,pak to letí jak urvaný ze řetězu. 5ti vál jde krásně kulatě i po slušném odlehčení.
  • Honza
    otázka je upravený (základní klasika na vrtuli, či NA- šváb, sání, bejfuk, nějaký lepší IC a Upravený - tj hodně šáhnuto tam, kde se nabere nejvíc výkonu.. tj. hlava, vačky..)

to že tam občas člověk foukne 1 bar + je nic... v případě druhým občas jsou problémy už se samotným charakterem motoru, kterje prostě jak beránek od volnoběhu nejde:)
  • ZdenysM.L.
    ales: vždyt HTP žere jak Coupe.
  • Lenoš20VTLE
    Karle Jáááááááááá,jezdím každý den a šmitec
  • ales
    já jezdím denně po Praze,ale Fábií 1.2htp,protože coupe i neupravený by mě sežralo i s botama a to si myslím,že nejsem zrovna ze sociální skupiny Jyrky Paroubka...
  • nocarret
    Míro na to je snadná odpověď . NIKDO .-))
  • Feki
    Pod prdeli nevím nevím chlape..:) To bys podle mě sedel zbytečně moc vepredu a teple se oblec než budeš usedat na kapotu..;)
  • Bigmiras20VT
    ......dobře, i těch 250 zvládnu...
  • Bigmiras20VT
    nejsem z velkého města, tka mi to neva. :-)
    Hlavně,aby auto jelo a brzdilo a hlavně neklekl motor. Nicméně at tam pod prdelí cítím těch minimálně 280 ps.!!!!!
  • Bigmiras20VT
    no vidíš, a já to měl a budu mít na denní ježdění. :-D
  • Dr.Ravic
    Bigmiras: myslim ze asi nikdo:-) coupé je v garáži a normalne se jezdi vrakama:-)
    třeba Kejlis jezdil jen sem tam, tipl bych tak 3000 za rok...
  • Bigmiras20VT
    jj, už vím, 7000 vlastně. A co ti zbývá přesně ještě dotáhnout do konce?
  • Bigmiras20VT
    A ty máš po úpravě kolik km cca?
  • Bigmiras20VT
    Myslím upravené výkonově. Kupříkladu velké turbo, jednotku atd atd.