-
21:43:47 8.7.2008
ferry - správne zhodnoceno
-
08:24:43 5.7.2008
...nevím jak VY ale já bych tomu šlapal na hlavičky jen co se to narodí
-
22:49:49 1.7.2008
Taky nejsem rasista, ale střílel bych to jako škodnou ! Živit to ze svejch daní a pak by to mělo jednou napadnout mojí rodinu ?! Tohle je rasismus ! Sorry za zasírání tématu :-)
-
20:01:24 24.6.2008
K romským spoluobčanův jsem se schválně nevyjadřoval - to by se nám to stočilo asi na nekonečný téma a možná by to bylo i žalovatelný.Nejsem skinhead,rasista nebo podobnej magor tohoto typu ale mám jen pár osobních zkušeností (asi ajko každý).
-
15:26:53 24.6.2008
Von Raven -n aprosto stebou souhlasim a kdo ma neco proti at jde bydlet do Volar odkud pochazim a bydlel jsem tam 20lt nebo do Vymperka vjerte po par dnech a par nocnich prochazkach by jste zmenily nazor nejsem rasista ale cigyni si tu reputaci delaj sma a plne souhlasimstim ze nejaka narodni garda chce hlidat skolaky pred tema drskama no us staci acinam bejt nasranej jen nato myslim.
-
09:25:11 24.6.2008
no tisickrat radsi vietnamce nez cigany... neznam ani si nevzpominam na jediny pripad kdy by vietnamci napadli bezduvodne mistniho aby ho okradli, coz se u ciganu da rict presne naopak
-
07:23:13 19.6.2008
přesně tak . "Děkujeme" za to všem našim vládám které nás takto vedou ke štěstí.
Asi se nám ten hovor stáčí trošku jinam,takže už ho nebudeme rozvíhet dál - už teď jse z toho naštvanej.
-
09:41:44 18.6.2008
jj vietnamci nás sežerou a můžem si za to sami... tady v Praze se fakt brutálně přemnožili, patří jim každá druhá večerka-potraviny (každá první patří turkům) a každej druhej obchod s textilem apod... Nikdo je nemá rád, ale většina lidí k nim chodí nakupovat. Kdyby to tak nebylo, zabalili by si svoje saky paky do svých nových Mercedesů a odfrčeli jinam. Ale Vietnamcům se u nás daří velice dobře, protože pro čechy není důležitá kvalita ale cena, a navíc jsou líný se podívat jinde kde by leckdy dostali lepší kvalitu za obdobnou cenu... Za chvíli tu budeme musel pít pančovaný mlíko protože všechny normální obchody zkrachujou i když to už se vlastně stalo... :-)
-
09:24:19 18.6.2008
Číňani nás tady všechny brzo sežerou. (vím,je to mimo téma).Jinak naprostej souhlas s Giallim.Slušnost pomáhá - dokud bude dost magorů kteří se mají chuť s poldou hádat a dělat na ně ramena.Ale jsou to jen lidi-takže někdy nepomůže vůbec nic.V Brně berou rychlost i s přičtenýma 10% aby se nemuseli hádat a poslouchat výmluvy typu "na tachecu bylo 50 atd...) takže tě vezmou na 50sátce až za 56Km/h a víc.
-
22:40:06 17.6.2008
to s těma diodama je dobrý... :-D když ono je to tak nefér... u nás si šikmý voči jezděj jak krávy, maj na autě folie propustnost 0%, xenony i v mlhovkách, parkují kde chtěj a ono nic... jen proto, že vlastněj v táboře 80% hospod a nonstopů a každej se jich bojí i ty fízlové... a mě budou buzerovat a flastrovat za neatestový potahy... (přehánim)
-
21:25:04 17.6.2008
jj Gialo máš pravdu, např. potom co jsem bengům vysvětlil že ty modrý diody jsou v coupé fakt z výroby, schytal jsem pokutu za prošlou lékárnu :-) Nemá cenu nic vysvětlovat ani se hádat apod. něco se vždycky najde, a když ne, budou nasraný a něco si vymyslej... je jich vždycky 2-8 takže většinou víc než ty máš svých svědků, navíc jsou to orgáni, a to nebudu říkat který :-)
-
21:10:35 17.6.2008
Po opakovaných konzultacích s manželkou, která je advokát, jsem došel k názoru, že hádát se s policajtama je sebevražda. Šance je trochu na tom, ať Ti ukážou záznam, že jsi jel rychle, jestli na té fotce jsi k poznání, pak jestli mají kalibrovanej radar a mají tam u sebe osvědčení, který by měli ukázat... Ale je to zbytečnej konflikt, protože oni pak klidně řeknou OK pane řidiči, zapomeňme na tu rychlost a ukažte mi lékárničku (jestli nemáte prošlý obvaz), žárovičky, - a může to auto mít xenony? a co ta folie - má atest?, může to mít 16ky kola?.... Myslím, že nikdo z nás nemá takhle šanci - a ještě si dají echo a dajísi na Vás bacha - zvlášť někde na malým městě...
-
21:05:23 17.6.2008
Mám podobný zkušenosti. Být slušnej se u policajtů většinou vyplácí. Osvědčilo se mi vystoupit z auta (nediskutovat s nima přes okno), dělat zkroušenýho, jako že fakt mají pravdu, že jsem jel na 50tce 80, ale že to je přehlednej úsek, že ale je jasný, že pravidla se dodržovat musí, ale s takovým autem se ta rychlost dodržuje těžko, že to hlídám, ale zrovna mi ujela noha, a chápu, že musím být potrestán a že přiznání je polehčující okolnost, že už to nikdy neudělám a ať jsou shovívaví, že domluva je taky trest, ale když už mi musí dát pokutu, tak ať jsou shovívaví k tomu, že jezdím autem za 100tisíc a ne za 2mega....
Osvědčilo se mi to několikrát...
-
20:41:25 17.6.2008
Ohledně technického stavu bych se s nima moc nehádal :-) Když nebudeš drzej, tak se na tebe vyprdnou. Jestli jezdíš nepřipoutanej a válíš se za jízdy pravym loktem na sedadle spolujezdce, tak si zmlsnou :-) A to policajty fakt nemam rád za ten sebranej řidičák!
-
20:02:23 17.6.2008
to je jedno... ale hlavně přestupky ohledně technického stavu... plasty, xenony, větší kola, nižší gumy, folie, atd...
-
18:49:41 17.6.2008
odmitl zaplatit za co? ptas se kuwa blbe
-
14:56:05 16.6.2008
lidi, máte nějaké zkušenosti s policajtama? se asi ptám blbě... to je jasný že jo, ale spíš sem myslel, jestli někdy někdo odmítnul zaplatit a šel ke komisi, nebo nějaký fígly, jak vůbec postupovat při kontrole ať už státních, nebo dopravky...
myslím, že každá zkušenost a rada bude fajn a třeba někomu pomůže zachránit dost peněz z rozpočtu... :-D