EU samolepka na SPZ

• Ice-Man
    tak když projde i nalepená SPZ na lanceru tak bych to viděl taky v klidu:))
  • Ravic inesperto
    taky nemám problém s cajtama...
  • von Raven
    kdyz nemecky tak poradby svabach :)
  • Simarik
    že přední SPZ neodpovídá normám čr ale to asi celý auto :D
  • von Raven
    co ma byt na te fotce Timo videt?
  • Jelo
    A co zkusit koupit plastovou podložku pod SPZ ( nebo spíš RZ ) která má označení CZ a to přelepit na I.
    Na svoji značku nic lepit nebudeš a nemusíš se bát že by ti někdo něco mohl.
    Je to normální podložka která je jen o ten proužek širší a značku do ní klasicky vložíš.
  • cigarko
    von Raven 1.8: Zas tak černě bych to neviděl :))
  • cigarko
    Timo: přesně tohle jsem hledal.. Sice jsem našel pár eshopu které vyrábí SPZ ale jen s CZ znakem
  • von Raven
    kazdy cumi na spz a jak tam najde co tam nepatri tak jsi na miste dojezdil a kdyz pripoctou to dalsi co jsi vyjmenoval tak pro ne budes dost dobra premie, radsi si nalep na predni sklo italia a vlajky ale urcite ne na spz
  • amadeus69
    Podle mě jediná možnost vyrobit si to sám :)
  • cigarko
    Na tohle srát. Ani jeden spoiler na autě nemá homologaci, tak stejně diodové světla vzadu, kola větši než v TP a stejně jezdím. Na technické mi neřekli ani slovo. Nějáká nálepka je to poslední, lidi si na staré SPZky kupujou EU nálepky na pumpě, lepí to tam, vůbec to na to nesedí a nepasuje a stejně s tím jezdí. Já chci pěknou, aby měla přesně ten tvar, aby to vypadalo jako originál. A ne nějaký shit.
  • Džanek
    to se asi nebude libit policajtum, i kdyz si toho vsimne jen opravdovej puntickar. kazdopadne trochu zbytecny na muj vkus:)
  • cigarko
    Nevíte kde sehnat EU samolepku na které bude místo CZ napsáno I? Nejlpépe reflexní...popř jestli máte nějáký tip na tiskárnu kde něco takového zvládnou :)). Když coupe tak italské! :D