no italové už myslím ok ted bych se toho asi už tolik nebál nová giulieta je fajn jen škoda že opustlili ty lichoběžníky v předu a ty světla přední takové dost měkké..
nebo 307 sw má to vedoucí v 1.6 diesel a dokud jsem neotevřel kapotu nechtel jsem verit fakt to jelo dost slušně a místa kotel a na naše cesty ideální co do pohodlí jen ta řadička je jak lžíce v kaši hlavně na 5 stupen ale zvykl bych si asi a má dlouhodobý průměr 4.3 litru což je super na to jak to jede co mám firemní outlander 2.0 tdi tak to je proti tomu zdechlá babka
aaaaaaa kua co to je za ocasa co toto napíše.
no jestli nechceš diesl tak cupru v benzinu v dnešní době ceny lidové kvuli tomu motoru ale nevim jestli by to nebyla jen další pokladnička.
no taky nejsem zrovna příznivec oktávek je to jak stádo tupých ovcí ale kvalita tak asi je o tom žádná.
já budu brzo potřebovat náhradu na dení jezdení zapomeranče a celkem pokukuju po seatu leon minulé generace.
láká mne top sport v naftě ale asi z rozumu bych bral jen sporta .oželel bych bílé budíky za turbo bez proměnné geometrie z toho mám u top sporta trochu strach a ten motor v sportu 81kw je osvedčená jednotka držák.
Gooddeath tak to si kup octaviu kombi RS a budeš spokojený přestěhuješ s tim barák odjedeš s rodinou na dovolenou a líné to taky nebude v rámci možností
a megan RS taky slušné a čuměl jsem jak puk do kufru tak velký jsem nečekal jen nákladová hrana je proklatě vysoko..
ted bych se měl lištit že píšu tohle protože auta s pi..u ve znaku nesnáším už z principu a kvuli te jejich debilní politice( náhradní díly)
ale jako nové asi dobré ale do 4 let prodat jinak nářek
co třeba fabiu rs na autotecu jsem to viděl na živo a trochu pozměnil názor , v červené vypydala nejlíp jen škoda že ten motor je tak velký že manuál prostě nebude aspon do té doby než by předělali předek to je dost mínus aspon pro mne.
automat je pro mne sprosté slovo
Velký omyl pánové-šestival 2,5 TDI je jeden z největších sráčů,co helmuti vyvinuli,držák si představuju úúplně jinak. A ve spojení s první generací tiptroniku ani nemluvím....Poptejte a uvidíte...
jo suv je dobrá volba a potom budeš na coupe vzpomínat v dobrém i co se nákladů týče.
my máme firemní outlander a jen gumy docela síla jsou asi jen 4 co si mužes v tom rozmeru a nosnosti vybrat disky to podobné a gumy vic jak dvě léta neudělají takže nářez jedna sada okolo 20000. tudíž jen gumy 10 na rok jako soukromé auto bych si to nemohl dovolit živit ani omylem
Ale je to klasika osobak a to už nechci. Jde mi i o bezpečnost. Ve velkyn SUV v připadě kolize jsi pořad ve vyhodě oproti normoš osobáku. Daleko větši šance na menši ujmu a ja mám posledni dobou fakt strach,když vidím ty hovada na silnicích co dokažou :-(
Benzín? No kara to je. Ja bych dal přednost Land Cruisrovi. Bomba a nic neni opravdu nemožne... 4x4 a nebo přepnout na silnici a pohoda klidek. Jel sem v něm a nadhera.
Ono u ty miaty hlavne proste nejde o rychlost. Spis se v 'klidu' projizdet a kochat se jizdnima vlastnostma jake ti coupe ani barchetta nenabidne. Rozhodne se s tim neda driftovat(trochu jo). Ta 1.8 ma 0-100 pod 8s, coz neni vubec spatny.
Mel jsem ho rok, ted ho po me ma kamarad uz 2 roky a za celou dobu se menily brzdy + rozvody + olej. A to je to prvni generace, mrkacka, rv93, nalitanych 230tisic.
Pokud potrebujes alespon neco trochu italskyho, tak doporucuju druhou generaci s packetem Nardi Torino.
No u mě coupé a co pak nehrozí:-) Líbí se mě dost aut, ale jiné asi nebude. Neb mám v coupé takový šílený prachy, tak ho za pár šušňů prostě neprodám. Takže u mě hrozí jediné-a to přestavba na 20VT a pak úprava na ještě větší výkon. Už s ním jezdím občas, takže je to v klidu.Nedávno jsem prahla po Impreze STI, ale já musím mít Itala, jinak by byl doma vylágoš:-) Mno takže mě bude spíše zajímat co ke kupéčku. Potřebuju kombíka kvůli čoklům, líbí se mě 156 SW, ale ta má malej kufr, zatím vede Volvo v70.Tam je v kufru místa jak kráva:-)
Kazdopadne mazdu! V 1.8 i to jede, nahon na zadku ti vynahradi vykon. Krasne, lehke, spolehlive, kabrio.. rozvod retezem.. Navic jde swapnout za Toyotacky 1UZ-FE (V8 4.0 290hp 400Nm). Mam 185cm a vlezu se do ni celkem v pohode.
Minicooper S si bude pořizovat kamarád. Do teď měl Cooper 1,6 85kw na 17kách a byla to neskutečná motokára, v zátáčkách nepřekonatelná, i ten motor byla radost vytáčet... Těším se na svezení v esku:-)
do TT bych nesel, to auto ma blbej image... to si muze koupit jen Barbie-modelka nebo lehce priteplenej šampon:-)))
teda prvni generaci, ta druha je o necem jinym, ale i finančně...
co se tyce spolehlivosti, tak na 1.8 jsem nemohl rict pul slova. drzak. za 25000km co jsem mel jsem menil jen lozisko...
Kluci ušatí, jel někdo z vás v MINI Cooperu S ??? to je kuwa nářez.... je to motokára s homologaci na cesty :-)))) to chci po Coupe nebo nejlíp společně s Coupe :-)))
jj na tu jsem se dival taky a byla myslim nekde od sumavy a pak je jeste jedna kolem 85 LE kousek nad prahou, taky vypada dost dobre, jinak barchetty zacly klesat na cene a uz neni problem i za 35 ale to bude asi jako coupe za 35, chce to neco tak za 70 a vic
Ja taky na 1.8, co se spolehlivosti tyce nedam dopustit, ale je to hodne o tom, jakou mrdku clovek na zacatku koupi. Proto nekupovat vraky o par tisic levnejsi, ale to clovek spouste lidi nevysvetli.
Jinak me se taky libi TT a to bych bral 1.8T, nebo jsem jeste premyslel a Barchete na leto. Jsem ted videl na netu cernou s vinovou kuzi '99 rok, cca 100tis. .... naaaadherna :-)
podle me je zase coupe spolehlive, aspon ja jsem trefil kousek, kde v porovnani s moji zimni feldou se casem podelavaji stejne drobnosti, takze zatim jsem nenarazil na jinou nez beznou zavadu, ale je pravda ze kdo skudlil a kupil do nejlevnejsi poopravovanou zborku tak zacaloval jak za dve moje pokud do toho sel
..............
jeste me napadlo audi tt a nepsal sem toyu mr2 ... jinak zatim stale vede mx5 98 a vys a tesne za z3, ikdyz asi nejidealnejsi by bylo mx5 posledni verze ale nez to spadne tak na 150 tak budu mit fusy jak talibanec
Já osobně už bych chtěl nějaký normální pohodový auto, ze kterého nebudu mít nervy. Nějaký spolehlivý a praktický. Zatím jsem měl totiž samý co přesně takový nebyly, snad jen ta alfa jakžtakž.. Ale jak se tak znám, tak se za pár let zas do něčeho zamiluju a udělám zas další pí*ovinu :-D
Já jestli někdy Coupé nahradim, tak buď Imprezou WRX, nebo Corvette C5.
Z3 1.9 je sice docela stylová a spolehlivá, ale je to hrozně líný (což asi nevadí jestli nečekáš víc než u Coupé 1.8) a foukalo mi v ní na hlavu (nízký sklo). V Mx5 a Barče jsem jenom seděl, protože jsem se ani do jednoho pořádně nevešel (mam 192cm, to neni zas tak moc). Barchettu vzhledově upravit? Proč proboha? To je jedno z aut, který se dá skoro jenom doprasit. SLK neznám, netušim. Z toho výběru bych si asi nechal Coupé, protože nic z toho žádnej zásadní pokrok neni, alespoň ne v těch motorizacích (Z3 2.8 už docela jede a Z3 Coupé má i podvozek). Nebo toho Speedstera, ten je super, ale já se do toho taky na vejšku nevejdu a hlavně je to už poměrně nepoužitelný na něco jinýho než na projížďky.
Dr.Ravic - Alkoholic:-) no ty 1.8 se ale spatne shaneji, vubec vse od 98 vys je problem a 600 za posledni verzi nedam .) to bych teda radsi Z3 3.2 M nebo dva porschaky... no cece ja mam dve garage kdyby neco, ale rozkyvany nejsem no, 4 mista nepotrebuju to je fakt ale kdyz si vzpomnel tu spotrebu tak tu bych pak obrecel :D
Kubajz20VT ta audina by byla taky slusna ale kdybys do ni lezl z 1.8, jak tam polezes z 20VT tak nevim jestli nebudes nadavat ze je to slabe a vypada jak olizana felda :D
Kubajz: no to si fakt pomůžeš, pak už jen řekni Octavia 1,2 ! já těm autům osobně nevěřim ani parkovačky ale tohle sem myslel jako úchylnost jít z krásnýho italskýho auta do německý plečky... :D
ty vole Ravene my se tě konečně zbavíme???
a kdo nás tady bude prudit se spotřebou?:-))))
ne ted vážně, já osobně bych šel do mx5, nesedel jsem v ni, ale slysel jen samou chvalu. a delaji i 1.8, coz bych rekl ze na kabro staci.
ale jak do ni narves plyn netusim:-)))
tak jsem to zuzil na mx5, sama chvala ale taky par chybek, kvalitne to zacli delat az od roku 1998 zda se, tam uz pisou jen ze je hlavni chyba uzky dlouhy klicek co se zlomi ve spinacce :D
viděl sem nedávno CRX kterej jenom sjel ze silnice protože nevybral zatáčku, posádka OK,rychlost to byla malá,už dobržděná ale auto totálka ! coupe by dopadlo 100x líp !
no coupe ma sice bag nebo i dva ale kdo vi jestli po tech letech jeste funi a plechy ma meke jak maslo, ale jde o jizdu nez o crash testy, az se nekdo z nas natriska bude myslim jedno v cem zrovna jel :D
prave nejvic chvaly bylo vsude o mazde a zaveseni kol, motorem vpredu a nahonem dozadu a velke spolehlivosti, jenze nejvic tu je 1.6 a slabsi auto nez coupe 1.8 by bylo asi moc slabe, ikdzy je mensi a lehci
bara by na vyhrani si byla asi nejlepsi, z3 se mi libila vzdycky...takze zatim vypadlo slk :D tam je jedina vyhoda ta kovova strecha jinak nic
Barchettu mam,jsem s ni spokojenej,Ale postrada ten nahon na zadek:(mx5 je nic moc zivot,ale do zatacek si uzijes,jo a je v ni jeste min prostoru pro ridice nez v bare,pokud mas vic jak 180cm tak to budes mit o vlas:)SLK je nakupni taska pro damy ktera jen zere a nejede:(BMW je muj favorit:-)
Se priznam, neni to poprve co jsem uvazoval o jinem aute, nebo co za auto po coupe, ale proste to nejak nejde vymyslet jake si poridit dalsi a to mam jenom obyc 1.8 kdybych jezdil s turbinou tak sem asi uplne namydleny.
Presto ale mam nejake tipy
- mercedes slk
- bmw Z3 1.9
- mazda mx5 1.8
- fiat barchetta
ma nekdo nejaky jiny typ? nenuti me finance ani rodina, takze nemusim koupit van nebo rodinnou ryksu, nechcu utratit ale vic jak 150 a asi bych ted chtel dvoumistne kabrio. Nejlepsi reference ma mazda na sportivni podvozek, nejlip by sla asi vzhledove upravit barchetta, kvalitu bych zase hledal u nemcu ... taky se nakonec muze stat ze se vybodnu na tohle reseni a zustanu u coupe a nebudu resit blbiny, nebo rozbiju vetsi prasatko a zkusim porsche boxter nebo opel speedster
---------
moje predstava do budoucna je sportacek a terenak na zimu