Svařování plastů

• Martian 20VT Plus
    Děkuju už mám.
  • Honzousak
    U nás v Chomutově znám chlápka, co svařuje plasty :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je fuk. prostě svařit to nejde a tečka... :-D
  • LUKE 1.8 H8C
    to coupe : to co tu popisujes jsou reaktoplasty, kdy uz neni mozna dalsi tepelna aj. uprava, protoze uz tvori trojrozmernou prostorovou mrizku. Termoplasty jsou obecne recyklovatelne a opravitelne opakovanym nahrivanim, roztavenim atd. U tech reaktoplastu to uz nejde. Z ceho je LE netusim.
  • Martian 20VT Plus
    Z jakého materiálu je podle vás origo LE spoiler?
    http://www.uhu.cz/lepeni-plastu
    jsou to tzv termoplasty a problem je že po nahřátí se ztrácí a nevratně mění svoji strukturu... dostal jsem kdysi dlouhé školení když mi to zkoušeli vařit.
    měl jsem je doma... je to opravdu polyuretan. jak LE, tak ZENDER. a opravdu to vařit nelze... :-D
  • amadeus69
    Takže ty prahy jsou z toho poly..? já koukal do manuálu coupe tam jsou všechny plasty popsaný, ale zrovna limitové prahy tam nejsou. Bohužel ani strýček Google nepomohl :(
  • JP
    jo jo, s polyurethanem je problém, nárazník na GTV je z něj celej a našel jsem jenom jednoho člověka co mi byl schopnej docela malou prasklinu slepit...
  • von Raven
    jak to neni abs tak se jeste pouziva polyuretan (mam prahy zender) a to se poseres, ale svarit to nejde, jen lepit a kitovat
  • amadeus69
    Když jsme u toho chci nechat vařit LE prahy, nevíte někdo z jakého plastu jsou? Nikde jsem to na nich nenašel. Předem díky za radu
  • von Raven
    ja to beru normalni pajkou na pajeni cinu :) pak zabrousim a dokituju, pokud kus chybi tak idealni matros je pocitacova mys, pekne zaoblena, dobre mekne a pekne chyta na origos plast :D
  • JP
    Věděl bych v Praze...
  • Martian 20VT Plus

• Martian 20VT Plus
    Ahoj, potřeboval bych kontakt na někoho zručného a spolehlivého z ústeckého kraje. Máte nějaké zkušenosti?