dotaz ohledně LE

• DooM 20VTLE
    Kloucku mas prehled o tom kolik je tedka LE celkem na svete ?? Vim ze si jeste na starem webu hazel nejake priblizne cislo... ale uz nevim jake?! Kolik tak odhadujes?
  • DooM 20VTLE
    rekl bych ze tak vic jak 8 :)
  • Jelo
    A kolik tak může být LE u nás v republice ?
  • TOM
    nemam proc no je to zajimave variuant a kombinaci je tolyk ze nevericne kroutim hlavou coupe je zahada
  • Tlama
    kua já nemám-(((( ale věřím ti přece bys nekecal -)
  • TOM
    for tlama prisaham vyhrivane recara mam chces foto nebo staci slovo :)))))) mas urcite taky nerikej ze ne....
  • Luis
    good - souhlas, my si děláme svého LEmazlíka :-D
  • Tlama
    Tome ty máš u pluska vyhřívaný recara?? tak tomu se mi nechce věřit
  • Jan Paukovic20VT
    Ja myslym ze je jedno jestly mas LE nebo plusko prachy to zere stejne jak nenasitnej medvjet.
  • Jan Paukovic20VT
    Kurna to je vysvjetlenicko tet jsem zas v ty my deravy hlavje o neco bohasi SIKY-klima je sice prazdna ale u mam domluveny plneni a csteni za 700.
  • ZERO
    Nechci machrovat, ale já mám tachometr do 300 Km/h :-))
  • TOM
    startovaci cudl mam stribrnej :)) ale jinak ano to souhlasi
  • MatyCZ 20VT LE
    Dnes je podle vnějšku dost těžké poznat jestli je to opravdu Plusko nebo LE, protože elektrony a spoilery si může sehnat kde kdo a často jsem viděl i titanově lakované části jako LE, přitom to LE nebylo. Nejlepší je zaměřit se u LE na nápis 20V Turbo na B sloupku, jestli je červený. Pokud ano, jedná se z 95% opravdu o LE. První indícií, že se možná jedná o Plusko nebo LE jsou prahové nástavce a růžky na předním blatníku. Limited Edition má ještě navíc do titanové barvy nastříkané zrcátka, přední světla, mřížku chladiče, tubusy kolem zadních světel, víčko nádrže a také elektrony. Ovšem nejlépe auto identifikuješ, když se podíváš dovnitř.<br><br>
    Hlavním vodítkem u LE by mělo být, zda má červeno černou kůži v interiéru, sedačky s výrazným bočním vedením, tachometr ocejchovaný do 280 Km/h a hlavně červené startovací tlačítko.
    <br><br>
    Plusko má černou kůži s červeným prošíváním v interiéru, sedačky s výrazným bočním vedením, tachometr ocejchovaný do 280 Km/h, bíle startovací tlačítko a bíle podbarvené budíky.
  • TOM
    plusko podle vybavy mam celej interier v cerny barve vyhřivane recara sedadla dale tachograf do 280km/h start tlacitko,zvenci potom asi derovane kotouce,a spjlery LE vic nevim
  • Syky
    ctu prazdnou klimu? neni problem ale musis dojet do Otrokovic u Zlina :)
  • Jan Paukovic20VT
    To znamena ty kola 2loukotovy?Ja mam gtaky klimu a stresni okno pohoda kdys mate prazdou klimu jak ja.
  • Carlos 20vt
    LE poznaš hlavně podle červeno-černých sedadel recaro.. plusko podle kol.Jinak já mam taky 20vt s klimou a střešnim oknem.A je to paráda,nestěžuju si.
  • Jan Paukovic20VT
    OK dotaz na LE stahuju ten je jasnej ale to plusko bych rat vjedel jaka sou specifika vybavy a jak se jednoduse pozna.
  • Jan Paukovic20VT
    Hosi jak se to vlastne pozna to plusko nebo LE vym ze vlastne LE to ma asi vzadu napsany ale to si tam muze dat kdo chce jaky jsou zmeny proti normalu.
  • Tlama
    plusek je určitě míň -)))
  • TOM
    a co plus?kolik vyjelo plusek?
  • MatyCZ 20VT LE
    Na <a href="http://www.fiatcoupe-freunde.de/">FiatCoupeFreunde.de</a> se snaží udělat seznam všech nalezených LE a nejvyšší číslo tam zatím je 1563! Někde jsem četl, že by to mělo být kolem 1600 kusů.
  • Lenoš20VTLE
    1600
  • Tlama
    LE..asi do 2000ks. myslím
  • Giallo 1,8
    Mimochodem - nevíte někdo kolik se vyrobilo LE ? jen tak pro zajímavost.
  • Jelo
    BigB. - nechtěl - díky,jsem spokojen se svým a kdyby,tak mu chybí turbo (což by byl asi hlavní důvod obměny) :)).
    ONDRY - nechápu co myslíš tím machrováním ? Střešní okno je super věc(pokud ním neteče)rychle vyvětrá auto-v coupe je docela teplo když svítí slunko,klima je někdy nutná,ale jinak ji vůbec nemám rád-v ostatních autech ji mám - vím o čem mluvím.
  • BigBen3
    Jelo: Kdybys ho chtěl je na prodej:-)
  • BigBen3
    Jelo: 20v bez turba 97.Ale musim říct,že to střešní okno moc nepoužívám. Kazí mi to dojem a hlavně je tam klima,která je příjemnější než ta škvíra ve střeše:-)
  • Jelo
    BIGBEN:fakt ? Tak to gratuluju.Co to máš za rok výroby? Přál bych si aby moje příští Coupe mnělo tuhle kombinaci :))
  • BigBen3
    Já takový coupé dokonce mám, střehu v elektrice a klima dokonce automatickou:-)
  • Jelo
    Jasně,kombinace klima + střešní okno je sama o sobě hloupost - ale občas ( ne moc ) se to u aut vidí . Tak by mně zajímalo jestli někdo zná takový Coupe ?
  • Jelo
    A dělalo se Coupe v kombinaci : klima + střešní okno ? Jakýkoliv - ne jen LE.
  • Lenoš20VTLE
    nedělali
  • Giallo 1,8
    Tlama má možná pravdu. Na webu jsem našel tyhle barvy pro LE: Ink Black, Speed Red, Steel Grey + unique Crono Grey, Vinci Grey. Pak ale pokud je "bublina" štítek LE, tak jak to, že ho má Mr. White? ;o)
  • Tlama
    Mr.White s Bublinou :o) nebude LE ale asi Plusko, myslím že LE se bílé nedělali
  • Giallo 1,8
    mrkni na pana Bílého s bublinou ;o)
  • Dr.Ravic
    Ahoj, zajímalo by mě, jestli se dělal LE v bílé barvě? Nikdy jsem ho neviděl a ani na fotkách jsem ho nenašel. Díky