Audio presne do kufru

• Fugasik
    Taky bych něco chtěl....kdyby to vypadalo luxusně a šlo to jednoduše vyndat...
  • Sonny
    Já už jsem si vykuchal místo kde byla rezerva aby bylo více místa na subwofery a bude to taky v laminu...
  • Mertix
    Italmania-koukám Roťákovo Coupe, joo, je to parádní muzika:)
  • bubAk_
    to italmania: pekny :)
  • italmania
    a ještě se mi vejde spousta věcí :-)
  • bubAk_
    to jardast: no mohlo by to byt na vyndavani,ale chci to pichnout do rozku tam kde neni ten otvor kdyz stahnes sedak dolu .... bylo by to nizky aby to nezabralo misto, no ja mam xplod kulatej a vubec tam nepasuje a jen by to tam bylo skaredy,tak sem ho rozebral a jen k nemu pak pripojim dva repraky do toho skeletu k tomu, chci aby to bylo nizky a nic moc velky a vydelatelny :) tak snad se mi to povede nejak navrhnout :) snad by ten zajem byl :) no jak bude teplejc takse na to vrhnu :) snad to pujde :) fotky pak samo pridam :)
  • jardast
    Nápad zajímavej.Já mám v kufru malý sub. podomácku dělaný z dřevotřísky...nic moc to nevypadá ale nepřekáží to tam :-DD takže pokud někomu půjde o vzhled,určitě se ozve.
  • bubAk_
    Zdravim,vnukl se mi takovy nápad udělat si na míru do kufru audio nic co by zabralo hodne mista jen tam nekde v rosku a nizky,chci to delat z laminatu a pote nastrikat do laku,jde mi o to ,ze prvni pokus udelam samozrejme na sobe,ale jestli by byl o to zajem? neco co nezabere moc mista,bude to z laminatu vyrobene a v laku :) napadum se meze nekladou takze jak bude teplejc chci se dat do vyroby audia do kufru ,nebo kamkoliv kdo by chtel :) pokud by byl zajem tak bych to udelal i pro nekoho jineho treba za rozumnou cenu :) takse ptam co vy na to? a byl by zajem kdyztak? :)