Folie na karoserii

• ales
    Zkus ifolie.cz tam to delaj jak na bezicim pasu,carbon cernej I svetlej...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    úplně stejně...
  • Turok
    Coupe hmm kdyz hnije kastla daleji se puchyrky tak nevim jak to vypada pod tou folii...
  • Feki
    Ne...bud jeden kus nebo to nema smysl..
  • jardast
    Nevíte jak se napojuje ta karbonová fólie aby nebyl vidět přechod?Napadlo mě polepit tím ten kryt budíků jak se táhne palubkou.Jenže můžu mít jen 50cm dlouhou tak chci vědět jestli to má cenu vůbec kupovat :-)
    a jak poznáš, že ti rezne nalakovanej plech? úplně stejně. a ta folie je odolnější na poškození než lak. a pokud ti to někdo objede klíčem a protrhne tu folii, tak necháš přelepit ten poškozený díl...
  • Turok
    hm tak nevím jestli zrovna na coupe bych cpal folii... co kdyz ti nekdo auto objede? jak se to opravi.. jak poznas ze ti nekde zacla kastle hnit kdyz to nepujde videt? :D atd.
  • HARIBO
    Ja znám kluky co dělali pražské žluté taxiky. Budu to rešit taky, tak pak dám vědět ceny.
  • Johny
    Ja budem auto lepiť v priebehu mesiaca a pojde cele do karbonu, potom dám výsledok.
  • Aljaška
    kamarád má cenu kolem dvaceti, možná pětadvaceti, uvažuju o ní na příští rok:-)
  • Motýl
    Zkuste Tintek (Zlín). Cena folie včetně práce je 18 tis. A auto se neodstrojuje!
  • Ales
    mrkni na poslední tuning magazine, teď tam ukazovaly lepení celýho auta a cena byla 40tis.
  • Mertix
    Možná je to žlutá folie, jelikož se dává na tága, tak je jí dost, a je levnější...
  • Honza
    na 12 vychází matroš.. kámoš to poptával na jeho bramboráka a 12 matroš 25 -40 polepení..
    za 12? to ale zabalej do igelitu ne? :-D
  • ZdenysM.L.
    Zajímá mne kapota a střecha.Jinak jsem našel u renovované společnosti nabídku na 12000kč za celé auto.
  • Ravic inesperto
    nechal jsem si udelat kalkulaci na coupe...cerna matna komplet prace material 42 tisc u renomovane spolecnosti...takze nesmysl
  • ZdenysM.L.
    Co říkáte na folii na karoserii misto laku?Má někdo zkušenosti?Prý to nesmí do myčky?