Stáčení kilometrů

• Dr.Ravic
    kilometry se stáčej kvůli zákazníkům.
    zkus přijít do práce a říct kolegovi jakyho jsi koupil krasavce, 280 000 nalítáno. se ti všichni vysmějou...
    ale když řekneš 120 000 (sice po třetí) tak je to kurva super kauf:-)))
  • Aljaška
    teď najedu pár km, ale za první čtyři roky najelo 100 000. chudinka:-)
  • Elkar
    já jsem ještě nenajel víc jak 5tkm nenajel ani neplánuju.
  • Honzousak
    Na druhou stranu jsou i auta, která jezdí málo.....teta měla Fabii 5 let, pak ji dala mámě a před rokem umřela, tak fabka mámě zůstala, máma s tim vozí lidi do práce, mrdá na to....gumy nedofukuje, auto meje 2x za rok, plynový bomby, brikety, pivní sudy se vozej v kufru....auto má najeto 50tkm a je to rv.02.
    To auto bylo jen 2x v servise, jinak jen jezdí tady po městě.....di se podívat na ten interier.......jo, když se to uvnitř umeje a naleští, bude to hned jiná, ale kufr poškrábanej zůstane.

Zase naopak, mám pikapa Fiat Fiorino, kupoval jsme ho s 70tkm, mám ho skoro 2 roky, dneska má na budíku 185tkm a vůbec se nezměnil, ba dokonce je to auto v lepšim stavu....každej měsíc ho vysaju, utřu prach, umeju, do servisu jezdim, olej se mění, potrhanou sedačku jsem nechal opravit...a to auto vypadá naprosto stejně, ba dokonce i líp.

Kupé je zase jiná třída aut....málokdo s nim jezdí denně a všude.....já se svim najezdil 10tkm za rok, předchozí majitel 25tkm za 4 roky, ale oni jsou jiný kilometry když sednu do dodávky, pálim do německa a jedu 1.000km nebo jezdim s kupéčkem támhle, tady, potom tam a za měsíc najezdim 1.000km
  • Jan Paukovic20VT
    Nebo dalsi skusenost kamarada Audy A4 nafta 1,9 TDI 4X4 moc krasnej kousek zachovalej on sam donej nasipal takovejch 60tis. Bylo v perfektnim stavu novy naplne brzdy no proste veskery bezne opotrebeny vjecy byly vymenene. Snazil se ho rok prodat za 150 a v izeratu mnel napsano poctivych 230 tis Aas napar slibotechen nic. Tak se nasral stocil to na 150 a behem 14 dni bylo asi za 160 pryc Proste lidi neumy pocitat a neuvjedomujou sy co kupujou. lidi jsou proste blazni.
  • Coupe73
    Přesně jak píše Honzoušák. Jednou jsem mluvil s týpkem co taky prodává sem tam auta. A řekl mi:
    Hele to auto má servisku s doloženým servisem, má natočeno cca 250 tisíc a prodává se hůř, než auto bez servisky a na tacháku třeba 120-150 tisíci.
    A opakuji jeho slova, hele já to nechci stáčet. Zákazníci chtějí abych to stáčel.Prostě jsme divnej národ...
  • Jelo
    Já mám coupe 6 let. Minulý rok jsem s ním najel 4000. Prostě auto na víkend. Jinak služební anebo manželčin kombík. Taky mi ty kilometry nikdo neuvěří když to budu někdy prodávat :))
  • jardast
    bohuzel no
  • Turok
    no tak to mě se pořád drží víra že moje z roku 97 má těch 240 co na mně svítí kdyz mrknu na kilometry...

ale je to svinárna to stáčení bohužel jsme národ "....." takže dobře nám tak.
  • Honzousak
    Tu a tam dovezu nějaký auto....proč se to dělá?
    Když dovezeš auto, např. pěknýho golfa v dýzlu, co má najeto 230tkm, se serviskou, 1. majitel, stav 1A.....jé, to už má nalítáno 230, vedle v bazáru má franta stejnýho, bez servisky, stejnej ročník a má najeto za 10 let jen 85 tisíc....koupíme toho.

Češi ti nikdy neoceněj, pěkný auto, co má vyšší náběh km, přitom je v top stavu....každej žije v dobách favoritů ... 200.000km a auto K.O.

Prasečárna je, že každej 2. co auta vozí, vyloženě vyhledává auta, co maj natočíno nad 300tisíc a na tom vydělávaj....auto co má hodně natočíno, je laciný i v německu.....něco jinýho je stočit auto o 20tkm...ale třeba o 150 je čuňárna!

Já osobně dělam radši lehký bouračky :-)
  • Elkar
    Taky už mě opustila víra v to, že coupé z roku 94 má najeto 90 tisíc.

• Simarik
    nj ale někdy tam jsou štítky kde je napsanej stav km pro doporučenou výměnu ! sám sem takovej štítek dostal když sem měl teď hondinu v servisu na rozvodech :-) ale auto je pěkný
  • jardast
    Me se pokousel nalakat prodavajici na 102tis. Nechapu jak si mohl myslet ze mu to projde kdyz kolem motoru byly stitky kdy bylo co meneno..treba svicky,olej i filtr pri 127tis. :-D tak jsme se ptali s kolegou jestli o tom neco nevi.Rekl ze ne a tak jsme pro jistotu spustili vypraveni o dementech co to stacej kdyz jim to stejne neprojde atd :-D
  • jardast
    No prave soudil jsem podle toho vnitrku..no jestli za tohle chce 70 tak to moje prodam za 140tis :-D :-D
  • Tommy Angelo
    ty světla bych mu papnul :)
  • Thor
    Máš pravdu, ale podle mne to bylo odmotaný ještě venku.
    12.8. 2010 100 904km
    8.9. 2010 103 060km
    To je cca 2k měsícně. 24k ročně, 240k za 10 let.
    Vnitřek tomu odpovídá, je docela odrbaný.
    Na druhé straně z venku je pěkný, asi garážovaný a žádná koroze - nojo holt Itálie.
  • jardast
    Vůbec nechápu proč to v autobazarech dělaj..stejně to jde téměř vždy poznat.
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/ 8678139

tohle je stopro stočený.