Zaoxidovanej display

• HARIBO
    Asi mi uz hrabe :) Ja mam BlackBery :) Jdu radeji spat uz vam nebudu nic nabizet! :)
  • Fugasik
    Haribo:Cože?:D
  • HARIBO
    Fugasiku :) Ja prodavam pro cleny klubu telefon za 1299,- + posta. Dva klemímky s libovolne dlouhou kanickou :)Co?
  • Mertix
    je týden používanej a je tam 8gb karta(600,-)pro FCC by byl za 2700,- a novej je na netu od 3300,- + poštovný a tak:)
  • Fugasik
    Odkaz nejde :)...na seznamu ho máš za 3k,ale novej stojí 3,2k ...:o)
  • Mertix
    http://www.sbazar.cz/muj-sbazar.html?act=my_offer to bylo jen tak mimo téma :)
  • Fugasik
    Za kolik ho necháš?
  • Mertix
    Nemáš zaoxidovanou základní desku spíš, i kdyby display, bere se to jako mechanický poškození, nikdo Ti to neuzná, na tohle trběj LG a Samsungy uplně nejvíc, kdo ví proč...jinak display v origo servisu min. 2000,- co si pamatuju(Dělal sem 3 roky v reklamacích, tak vim:) nepřidělávej si starosti a zahoď ho, nemá cenu řešit telefonj do 4000,-...Můžu Ti místo toho nabídnout Xperii :)))
  • HARIBO
    To je divné že nepřišli jaká to byla tekutina :) Nas servis minule napsal - Oxidace vlivem kočičí močí :D Takže kofola je jeste v pohode:) Zeptej se nekde nejakeho borce za kolik Ti to opravi ale mam takovej dojem ze tenhle dispay bude tak 1000 az 1600,- ?
  • _ACE_
    Jestli se dovnitř dostala voda většinou je konec.Nevím jak v areně ale většinou jsou spoje dělaný přes vodivý gumy nebo napařený pásky a vyčistit by to i šlo ale brzo by to zase zlobilo.Takže tohle žádnej servisák nedělá rád - pravděpodobná reklamace.
  • Fugasik
    no právě že se mladej v kabele vylila kofola....oni napsali "vnik neznámé kapaliny" :D....takže vyčistit nejde?
  • HARIBO
    Cus,. to je divne ze to neuznali. Jestli display neni vylozene rozbitej prasklej, a neni tam vylita nejaka tekutina, tak by to meli uznat jako reklamaci.

Navrhuji to poslat do jineho servisu a nebo zjistit za kolik byl novej dis.

• Fugasik
    Hoši co poradíte?Mám doma LG arena a nereaguje mi půlka displaye,posílal sem na reklamku ale neuznali.Dalo by se to něčím vyčistit bo něco?