Mutant z našeho rybníčka

• HARIBO
    To my kdyz jsem chodili na ryby, tak jsem nasli uzeneho bezdomovce kterej tyden nevysel ze svoji chatky.Mel lehkej nadech do modo-zelena :)
  • jardast
    Tak to je na Darwinovu cenu :-DD
  • Feki
    To by tam byla nejaka brzdna draha ne? :D
  • Coupe73
    Tak to musela být jedině ježibaba a přiletěla na koštěti. A vy studujete jak se tam dostala, to vás nenapadlo ?! :-D
  • Feki
    Jasne ze se utopila což se zjistilo prej po pitvě,ale vis co,za metr a pul vysokým plotem kde jedinej vchod je zavřena brana,hned vedle rybníčka je kotec se psem no proste to bylo na palici..Prej ta ženská byla nejaka hráblá či co..
    No rano k nim přišel soused že jako dobrý a koho to napadlo hodit tam tonoucí figurínu..:)) Jeho máti jela ráno do práce a ani si tý mrtvoly nevšimla..:))
    Zní to morbidně ale nejde se tomu nesmát..:) a dávám to jako příklad,treba šla bába na kapry a zakousla ji podobná žába..:))
  • jardast
    Rybnicky jsou divny :-DDD
    Feki :a neutopila se? :-DD
  • Feki
    To je jeste ale dobry..
    Myho kamose rodice maji na zahrade za plotem rybnicek pac tata je rybar, asi 2 mesice po vystavbe toho rybnicku tam rano nasli nejakou starou zenskou i s kolem..:) Mrtvou samosrejme..Nikomu doted neni jasny jak se tam dostala..
    V tom rybnicku je cca 1m vody..;)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nebolí tě třeba bříško? a nepřijdeš si, že se v něm něco hýbá :-D
  • Mertix
    A prohlídl se se, jestli neni někde přisátá, na tobě? Nebo necejtíš se jinak,divný, že to zmizelo... :)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    z tý fotky se mi zdá, že ta spodní má hlavu svojí. každopádně bych si objednal NAPALM a rybníček nechal vypálit... :-D
  • Kubajz20VT
    To nemá cenu, už to vylezlo z vody na strom.:D
  • jardast
    Tak zase nic :-/ asi se to zahrabalo do hliny.Stejne tam budu chodit dokud to nechytim :-DD
  • Coupe73
    Už bude na půdě, nebo ve sklepě a čeká na vhodný útok :-D
  • Kubajz20VT
    Už to dosáhlo nejvyššího stupně mutace a vylezlo to z rybníka po čtyřech..:D
  • jardast
    Vcera jsme to nenasli protoze tam bylo moc zabince..tak jsme to vycistili a zkusime stesti dnes.
  • Turok
    no hej podle mě si to rozdávaj takhle to vypadá normálně..
  • Coupe73
    :D
  • jardast
    Ty voe ja jsem rikal kdyz jsem u toho stal ze mi to vyskoci z vody na ksicht a vecer mi z bricha vyskoci alien :-DDD
  • Coupe73
    Tak to jsem zvědav co z toho bude. Aby jste to do rána přežili. Nikdy nevíš co se může stát ještě v noci :-D
  • jardast
    Já se tý stvůry ani nedotknu :-DD taky jsme si nejdřív mysleli,že si to rozdávaj :-DD zejtra podběrák a nádhera půjde na focení :-DD
  • Coupe73
    Nebyli to jen dvě žáby při souloži? Nebo orálek a byla vidět jen jedna hlava? :-D
  • Feki
    Ja bych do ty vody nesahal,abys jeste tu ruku vytahl.:D
  • jardast
    Tohle jsme dnes našli u nás na zahradě v rybníčku :-DD vypadá to jako dvě žáby zmutovaný do sebe ale má to jednu "hlavu" .Kvalita je horší(foceno přes hladinu).Zítra to jdeme vylovit tak dám fota :-DD