Prosím o radu -nabourané auto-

• Innocento
    Nevidím v tom problém, ale abys nakonec neměl víc starostí, než se samotnou opravou :-)
  • jardast
    Fajn diky :-)
  • Schneczek
    presne tak.Normalne si to neodhad a s firemakem jsi si do toho nacouval hold i to se stane
  • Coupe20VT PLUS :-D
    život tě naučí :-DDD
    a s podstivostí nejdřív pojdeš :-D
  • Aljaška
    Tak jak píše Coupe, jinak se to nedělá. A dostaneš vííc:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    dojdi za nějakym známym, něco mu mázni a ať ti jde dělat viníka...
  • jardast
    Ted jsem se docetl za csob pri variante premiant uhradi skodu na vozidle pojistnika, a to do výše 5000,- Kč pri jakekoli nehode...nejake zkusenosti?
  • Turok
    není se čemu smát se stane každému.. pech :(
  • jardast
    zdravím všechny kteří nejsou na tolik dementní jako já.To co se mi dnes stalo hraničí s vlastní demencí a mnoho z vás pobaví.Dělám si v klídku takhle odpoledne na kupátku a předemnou mám zaparkované firemní auto.Poté jsem chtěl s kupasem odjet.Jenže když jsem objížděl firemák zaparkovaný předemnou a dával si bacha na to abych nelíznul levým předkem zeď souseda,špatně jsem odhadl vzdálenost pravého boku kupasa od levého zadního boku firemáka a líznul jsem si dveře i zadní blatník...promáčknuté dovnitř.dement no.to mám za to jak jezdím tisíce km bez nehod..otázka je : je nějaká šance uhrát to na pojistku?Mám to nejvyšší "Premiant" od ČSOB .A mám za to,že pojišťovák mi říkal něco o tom,že když zaviním nehodu tak dostanu 5tis. na opravu svýho.Ale nevím zda do toho mám zatáhnout i složebák(kterýmu nic není---zmrdovi) anebo to uhrát na ťuknutí na parkovišti a zjištění doma.Děkuji za všechny příspěvky které sem napíšete až se dosmějete :-)