COUPE CRASH

• Luis
    ted vypadá moc pěkně!
  • JP
    Ravic: Ale já jsem to nepsal v souvislosti s Tvojí nehodou, i když to možná tak vyznělo... Rozhodně nechci dělat chytrýho, už jenom proto, že nejsem žádnej mistr volantu (ale vim to a podle toho jezdim).

Může se to stát kdykoliv i těm nejlepším, stačí souhra náhod, nebo třeba rozsypanej štěrk v zatáčce. Jen se teď ke Coupé dostává typ lidí, kterým se to stává častěji, protože jezdí na hraně svých možností. Prostě hormón s mokrejma papírama v rychlym autě = vysoký riziko.
  • lukin20VT
    ... no to jste teda zalouili tema ... je me s toho spatne .... :) to je to tady jak na hrbitove :D
  • Innocento
    ...
  • Innocento
    ...
  • Innocento
    ...
  • Innocento
    ...
  • Ravic inesperto
    ...
  • Ravic inesperto
    ...
  • Ravic inesperto
    pro NERV dovolil jsem si tve fotky pridat sem...aby to bylo pohromade jo..
  • Luis
    spíš bych to nazval jako Hřbitov Coupe :-(
  • Janinka 2.0.16VT
    Jednoduše ,stručně.Bohužel vina na naší straně,manžel nedobrzdil a napral do vozu před námi.
  • Ravic inesperto
    pro JP ja jsem auto kupoval tri roky stare /a vubec nebylo levne/a jezdil jsem s nim sedm let bez problemu ale...pak jsem sel do lesa:-(mimochodem po me tam leteli dalsi tri auta...tim to nijak neomlouvam ale kazdy obcas udela chybu a myslim ze jsem mohl jet v citroenu a dopadlo by to stejne.ale vsichni jezdime v Coupe a o tom diskutujeme.nezalozil jsem to tema pro to aby nekdo delal chytraka:)ale pro to abych se dozvedel neco noveho...
  • JP
    Já to nikdy ani neškrábnul (narozdíl od nějakýho závistivýho idiota s klíčem) a doufám, že to tak zůstane. Nikdy nejezdim nadoraz a když jedu rychle, tak jenom tam kde to znám.

Zrovna v sobotu jsem se bavil s jednim kamarádem a došli jsme k tomu, že Coupé je teď ve fázi, kdy stojí pár korun a dost jich rozflákaj sebevědomý začátečníci. Pár let zpátky na tom takhle bylo Porsche 944 - teď už roste na ceně protože jich moc nezbylo... snad k tomu dojde i u Coupé:-)
  • Fantomas
    .
  • Fantomas
    Tak stručně: esíčko, pravá levá rychle za sebou, nepřivázaný náklad v kufru, prdel ve smyku, pangejt, 3 stromy, pár kotrmelců a konec. Nájezdová rychlost do esíčka 190km/h. Kromě malého škrábance na bradě se mi nic nestalo.
  • Ravic inesperto
    ...
  • Ravic inesperto
    dalsi
  • Ravic inesperto
    jo a mel bych asi zacit ne?takze moc brzo jsem prezul pneu (letosni velikonoce)rano 5h lesni cesta pravotociva zatacka smyk pokus o srovnani hodiny skarpa auto na boku...ja vylezam jak z ponorky ale celej a v poradku...vse zle je ale k necemu dobre takze ted jezdim ve 20v turbo(pred tim 1,8)a jsem moc spokojeny
  • Ravic inesperto
    zajimalo by me kolik z nas uz rozbilo sve coupe,co bylo pricinou a jake byli nasledky...zatim co jsem tady vypozoroval tak auta skoncila dost fatalne ale ridici (a to je uzasne) vyvazli celkem dobre...doufam ze to neni moc intimni tema a ze nebudu vypadat jak uchyl :-)