Vylepšení zvuku --vyfuk--

• von Raven
    tam je tusim 45 na vystupu z hrnce u zadniho kola - jak felda :D max 50, no ja bych radsi pouzil tu 50 nebo 55 pac ji lehce nariznes a sklepnes a obvaris a koncovky zase maji 60 tak tam zas nariznas koncovku a sklepnes :) delka no podle toho kolik ti zbylo na vystupu z kolena ale tak 60cm by ti mohlo stacit, urezat se dycky da
  • jardast
    nemate jeste nekde rozmery ty trubky?ze uz bych zaukoloval kamose svarece :-D myslim jako delku atd..diky
  • von Raven
    nevim teda jestli to moje zabralo, ale at to shrnu, tak kat mam origos, pak ma tesne za nim 1.8 takovy pruchozi hrnec, ten sem vyhodil a nahradil placatym rezonatorem podobne velikosti, pak mam origos hrnec i s trubkama co je pred zadnim kolem, ale myslim ze se tam casem uz prozraly nejake prepazky, no ony tam vlastne zadne nejsou je to tlusta derovana trubka durch obalena asi skelnou vatou nic vic no a na to se naslo kousek nejake trubky prumeru 50mm a navarilo dozadu a tam se flakla ta ladena koncovka, v airboxu jak jsi videl jedna dira 4cm druha 5cm nic vic pokud nepocita jeste origos zbytek sani a jen ve spodni casti sani pred levym kolem je takovy kompenzor do ktereho sem vyrezal diru 6cm a do ni flakl gumovou trubicu az do predku narazniku, ale dal jak to tlaci na airbox tam tam je origos trubka tak 2cm takze zadny vetsi vliv to mit nebude
  • jardast
    Syky,von Raven : diky moc obema za ochotu :-) uz projektuju :-D jen se jeste zeptam : z jakeho matrose jsou ty trubky ze kterych mate vyfuk?dik
  • von Raven
    nemuzu nepridat jeste najezd na dalnici, sem ti to extra natocil, vse podle predpisu tak jsem koncil na trojce, jen ten zvuk je dost s krupanim myslim, ze to dela ficici vzduch za spustenym oknem
    http://ravenia.xf.cz/FC/dalnice.flv
  • von Raven
    tak tu mas nejdriv rozmer
    http://ravenia.xf.cz/FC/rozmer.flv

a tady zvuk, ale zase nestihal mikrofon do basu a nechcu slyset pripominky ze to jede jak sici stroj :)

http://ravenia.xf.cz/FC/zvuk.flv

vse jako FLV soubor pac AVI bylo moc velke
  • Syky
    na te trubce co tam mam mam navarenou prirubu z toho stareho....ale ano..kdybych mel doma vyfuk od prostred do konce,tak to muzu kdykoliv prehodit a je to serie...kdyz to vezmu ze bych to prehazoval,tak bych tam montoval dva tlumice...koncovy a prednim,pak je priruba,dalsi tlumic a kat....ale toto nedelam....

tak ja mam tady u nas znameho co dela s vyfuky ramy a dalsi takove srandy....1300kc me stala ta trubka,navareni,ohybani,drzaky navarit atd atd..proste jsem mu rekl chci t takto a bylo t opresne tak,jak jsem rekl...ja jsem spokojeny a menit to nebudu....

a jede to taky dobre si myslim...
  • jardast
    takze to muzes kdykoli odsroubovat a prisroubovat koncovej tlumic origo?takhle by se mi to libilo..kolik te ta sranda stala?
  • Syky
    nene...jak to jde od svodu,tak je kat,pak tlumic...od pulky auta jsem si nechal udelat a naohybat trubku a na konec ten ladak...
  • jardast
    Syky : ten posledni tlumic jsi riznul pred nim a pak jsi tu trubku navaril?
  • Syky
    ja mam kat,tlumic,trubku a koncovy ladak a myslim ze v poho.....na zivo je to ale lepsi...

#at=12
  • jardast
    von Raven : Nemohl by jsi prosim udelat video se zvukem?diky moc
  • von Raven
    myslim ze ne, ze jen koupis to co jsem hodil jako priklad a to je kratke, dobre je riznout puvodni hambal tesne pred poslednim hrncem at mas co nejdelsi koleno, pak tam privarit kousek rovne myslim prumeru 50 nebo 55 vic to nema a pak na te kupne koncovce to sklepnout protoze ona ma 60 na vstupu, takze trosku povarit
  • jardast
    von Raven : a da se ta trubka s koncovkou koupit uz hotova?jako ze by se jen vymontoval ten posledni tlumic s koncovkou a nahradil tou pruchozi trubkou s koncovkou.
  • von Raven
    on se pta ale na 1.8 tam jak das kat ven tak se nerozjedes do kopca, pesky tam bude kazdy driv, az to roztocis tak to zas pojede ale za ten hovno tah dole to nestoji ani za ten smrad, kat ven pomuze leda ze bys ho mel ucpany
    kdyz oddelas hrnec pred zadnim kolem tak budes mit bobky jezdit protoze to bude jak kdyz startuje ruslan
    dobre reseni je 5cm dira do aiboxu pod filtr nebo mensi konus a misto zadniho hrnce jen ladena pruchozi koncovka nic vic

treba takovy sumt staci http://www.vcartuning.com/detail.php?zbozi=725
  • Alejandro
    já dal kat ven a i ten hrnec pod zadním levým kolem a zvuk se teda moc nezlepšil,čekal jsme o dtoho víc...nějaké to zapraskání aspon při ubrání plynu a ono nic:(((
  • jardast
    nemel bys zvuk nahrany? :-)
  • DeeKay
    Katalyzátor von a maš to,ja to tak mam už 3 roky a zvuk je super:-)
  • jardast
    Ahoj,jen tak se nudim a napadlo me se zeptat jak se da co nejlevneji ovlivnit zvuk 1.8?Ani nic neplanuji jen mam rad takove ty triky jak udelat z hov*a zazrak :-D :-D