FOŤÁK

• Syky
    uz je objednany uz mi to frci :) diky diky :)
  • turbo
    Canon sx 210-220, sx20is,sx30is-dobrá volba
  • Syky
    BRANO: kamo tobe tez diky za myslenku...byl jsem zcela rozhodnuty pro tvoji volbu, ale nakonec vemu jiny--ale diky ;D
  • Syky
    DooM 20VTLE:

chlape diky za radu...do toho pujdu....

muzeme SMAZAT
  • Syky
    mrknu na to diky za radu....
  • DooM 20VTLE
    Tak pokud budes chtit obcas vyuzivat i nejaky ten zoom tak je nejlepsi volba Canon PowerSho​t SX210. Ma dobrou optickou stabilizaci. Mam ho vyzkouseny a vsem ho doporucuju. Pokud by jsis chtel priplatit i trosku pres 5.000 tak si kup jeho novejsi model SX220 ma novy snimac a budou pak troku lepsi fotky jinak je vpodstate stejny.
  • Syky
    shanim do 5tis max...
  • sebo 1.8 16V
    Ja keď budem veľký
    http://www.fotografovani.cz/art/hp_foto/canon-eos6 00d-test-a-recenze.html
  • DooM 20VTLE
    Pokud chces neco pod 3000kc tak ani neodepisuj, protoze muj cas je drahy na to abych vybiral neco mezi hrackama pro deti :)))))
  • DooM 20VTLE
    Napis v jake cenove relaci se chces pohybovat. Ja trosku fotim a soucasne prodavam par let fotaky od 2.000kc po 30.000kc. Rozhodni se zda chces maly/velky fotak a co od nej ocekavas....
  • Elkar
    jedním slovem: nikon D70
  • Vojta
    Fotím už dlouho a za mě jedině Nikon. Ale tvá otázka je klasická tak akorát na založení flame :-) Důležité je v jaké cenové relaci se pohybuješ. Tak či tak vždy najdeš za podobnou cenu i podobnou (skoro stejnou) kvalitu od Nikonu, Canonu či Pentaxu.
  • Mertix
    Samsung bych nebral, poměr cena-výkon kvalita-Sony
  • Innocento
    A nevybírá se foťák podle parametrů? Až na konci bych zvážil výrobce podle toho, jak by mi padl do ruky, jak by se ovládal atd.
  • sebo 1.8 16V
    Tiež jednoznačne Canon ale jedine ak myslíš niečo cez 500 euro z lacnejších by som kľudne bral Samsung alebo Sony .Ja mam mobil SonyEricsson C901 robí lepšie foto ako 100Eurovy Nikon
  • turbo
    Canon.
  • jardast
    Kamos je blazen do fotografovani...kolik hodlas investovat?
  • Brano20VT
    Syky čo toto ,je praktický ked prší schováš sa pod plachtu , plachta je v cene :
  • Syky
    necham si poradit od odborniku...shanim nejaky fotak pro meho tatu...nevim ktera znacka je na tom nejlip ohledne kvality fotek i vyrobku..necham si od vas porad...mate nejake zkusenosti? diky za cokoliv...