výkon vaších maznáčkov!!!

• K0K1N 20VT
    dík,no dolph má taky sériové vnitřnosti a má 394 koní myslím :)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je pěkné... na seriové vnitřnosti klobouk dolů...
  • K0K1N 20VT
    363bhp, 460nm
  • K0K1N 20VT
    Video a graf
    https://www.youtube.com/watch?v=F29IOXAwMCg
  • K0K1N 20VT
    do litra se vejdes asi vsude, koukni na falcon-racing.cz
  • Elkar
    Co to stojí když to k někomu dám?

By mě zajímalo kolik z tech původních 190 koní mi tam zbylo ...
  • Elkar
    Co to stojí když to k někomu dám?

By mě zajímalo kolik z tech původních 190 koní mi tam zbylo ...
  • K0K1N 20VT
    Dnes 330 bhp, 398 Nm
  • K0K1N 20VT
    Spis meli strach abych jim to vubec zaplatil :)
  • kisik
    Vypadali , že s toho auta měli strach :-) .
  • K0K1N 20VT
    stálo to 500, to ještě celkem jde, budu muset do falconu ale na jednu stranu jsem rád, že je to změřené špatně, doufal jsem aspoň v 300 koní, snad to tam bude :)
  • PhoB
    Z grafu je patrny prokluz, to je pak graf k nicemu. Je znat, ze to zarizeni neni schopne merit silnejsi auta. Ve videu je auto pod plnym tlakem turba jen asi 2sec. Snad te to moc nestalo :))
  • K0K1N 20VT
    video

• K0K1N 20VT
    tak jsem byl dneska taky ale nevím, furt jim to tam hrabalo a krouťák 284 nm je trošku kravina ne? jinak 282 koní. byl jsem tady
    http://www.skola-auto.cz/index.php?section=26& active=21&menu=1&script=0
  • Warhol
    a taky asi se to i musi trochu jinak chladit...
  • krosmen20VTPLUS
    kecal bych ale měli okolo 600PS.
    On vpodstatě jde o kombinaci více věcí nežli jen výkonu.
    Je pravda že nad 300km/h ti křivka výkonu kterej potřebuješ navíc pro překonání dalších +10km/h exponenciálně roste ale tenhle výkon na tu rychlost stačí,spíš je problém se stabilitou auta=nízký přítlak.....
  • krisz
    http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=najr ychlejsi%20octavia&source=web&cd=6&sqi =2&ved=0CFkQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.fina ncninoviny.cz%2Fzajimavosti%2Fzpravy%2Fskoda-auto- ma-nejrychlejsi-vuz-ve-sve-historii-prekonal-365-k m-h%2F679108%26id_seznam%3D&ei=_uP8TuqbIcfItAb uioXfDw&usg=AFQjCNGdqWw5bxK7yp1JuWXOOfAqIoJEkw &cad=rja vydis,toto som nevidel,fakt dokazal 368km/h :DDD ,za par tyzdnov kolko koni museli pridat,100-150?ta octavka musi mat nad 600ps,aby mohol dokazat taky rychlost...a nepresny nazov,ne skoda auto ma najrychlejsiu octaviu,ale anglicania maju najrychlejsiu octaviu :DDD
  • krisz
    Krosmen20vtplus:http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=najr ychlejsi%20octavia&source=web&cd=2&sqi =2&ved=0CDwQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fauto.i dnes.cz%2Fnejrychlejsi-skodovka-vsech-dob-jede-325 -km-h-f2x-%2Fautomoto.aspx%3Fc%3DA110817_115913_au tomoto_fdv&ei=_uP8TuqbIcfItAbuioXfDw&usg=A FQjCNEg4l01h9JKl5-qewKOBIzRaG98QQ&cad=rja tu je ta octavka,to neni prumerna rychlost,ale maximalka co tam nameraly,a to je 325km/h...z 507koni neviem neviem ci by dala 368km/h rychlost,auto by musel mat max.1000kg na taky vykon...
  • Warhol
    tak staci prestavet ferrari pro chudy na skutecny ferrari(asi i preplnovany) s delsi skrini a slo by to.... kdo bude delat sponzora?
  • krosmen20VTPLUS
    ta octavie k průměru 320 potřebovala maximálku 368km/h :-)
  • Honza
    to nikdo neví:) odhad je něco kolem 220PS...podle poslední 1/4 míle za 13.8s a rezervy jsou... je stále kam jít s otáčkama , ale seriovej spodek by to nemusel přežít..
  • Luxor
    Honzo, kolik tam teď máte výkon-krouťák?
  • Alejandro
    no mně by spíš zajímalo, jestli třeba nějak modifikovat spojlery, aby se zvětšilo proudění vzduchy pod autem a přítlačné síly, hlavně na lehkém nestabilním zadku.
    Ted mám na mysli třeba ty Modena a nebo F1 a jestli má smyl kazit si design přidáním zadního křídla, připadá mi dost narušující...No a pak nějaké nízké boční prahy asi, ale to zas člověk nepřejede skoro nic:((
    Samozřejmě předpokládejme, že gumy budou OK a podvozek taky, ale i tak v rychlostech nad 250, musí každý nepatrný zhup v mírném zatáčení nebo brždění, kterých teda je v ČR až moc, pěkně rozhodit celé auto...
  • Aladin
    nepotřebovala ta Octavie na tento rekord náhodou 500k??Jinak co jsem četl,z origo auta zůstala jen karoserie,motor měl nástup až na 6tis ot,tak velké turbo tam bylo .-)
  • Honza
    no jak se to řekne... chtělo by to si trochu nastudovat pravidla účasti na boneville než plácat nesmysly..:) coupe a i jiný auta 320km/h klidně s řadou úprav vyvinout mohou, potíž je tu rychlost udržet a hlavně zde je to průměrná rychlost zajetá 2ma směry na měřeným úseku...

• K0K1N 20VT
    tvl,to by chtělo do Bonneville překonat rychlostní rekord octavie rs,ta jela jen 320,to by tam pro coupe nebyl problém po menší úpravě :)
  • krosmen20VTPLUS
    jo s šestikvaltem LE
  • krosmen20VTPLUS
    jak píše Honza stabilita je daná podvozkem,jeho stavem a stavem pneumatik....
    Max změřená při 7000 otáčkách 292km/h dle GPS,ještě zbývalo 500 ot ale už sem se bál....... :-)
  • Honza
    před úpravou převodovky sme zmáčkli 2l 16v astmatika na tacho 260km/h (teoretická vmax při 7800 byla tehdá lehce přes 270km/h)..po úpravě převodovky to sice jede na omezovači jen 240 ale akcelerace a navazování kvaltů je někde jinde:)

stabilita - základ jsou dobrý gumy a kvalitní podvozek.. z pohledu aerodynamiky už jen dost pro dosažení vmax poháhá i snížení auta čímž se změnší čelní plocha.. nic jinýho na autě nemám
  • Alejandro
    a stabilita vozu v těchto rychlostech? má smysl přidávat nějaké prahy, křídlo na kufr a jiný zadní spojler?
  • krosmen20VTPLUS
    pan Scoupe to má naladěno na Etanol-který má větší potenciál i když myslím si že i na benzín to nebude zlé :-)
  • Warhol
    ja mam nejaky kone?:D
  • krisz
    podla mna urcite nekde 290km/h...
  • Alejandro
    warhol: a jaký s tolika konmi máš topspeed?:))
  • Warhol
    petas do 3,5 nez se roztoci mrtvo, pak dup a vsechno v otackach co preradi... lenoch to ma pekne rovnomerny skoro jak astmatik... akorat od tech 6 tis se delo co?
  • krisz
    Ked dobre vydim,tak zatial na tocivy moment Scoupe je najsilnejsi s 16VT :) A inak divny ze 16VT ma vacsi NM ako 20VT...
  • Feki
    Tyo cumim.. bal bych se ze to tohle vetsi turbo neuchladi... Kazdopadne vykony hezky...nemas aspon videjko jak ti to jede?;)
  • Dolph
    jo 361 ps na seriovém IC. Turbo mam 2871R
  • Feki
    Tys jezdil s 351PS na seriovym IC? co tam mas za turbo? 2871R?
  • Dolph
    jj na LE. Jinak to ještě není asi konečné. Počítám, že do 14 dnů bych měl jít na brzdu znova...ještě se dodělává pár věcí (jinak potrubí a seriový IC půjde konečně pryč a několik dalších drobností)
  • Feki
    Dolphe to mas na Limitovi? Jsem nevedel ze mas az tak prekonovano.. Ses takova skryta hrozba..:) Chtel bych videt jak to jede..;)
  • Aladin
    pořát drží,takže dobrá práce :-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    to byl Aladine první motor co se u nás dělal na lehko :-) takovej první mohykán :-)
  • Aladin
    mě spojka drží,děla si ji Marcel pro sebe a proto houbař jako já ji nemůže nijak utahat :-) Brzdu jsem plánoval,ale nějak my to časově zatím nevyšlo...
  • K0K1N 20VT
    aladin jsme dva neboj :) mě to tlačí 1.1 třeba bych to i zvíšil ale lamele se už ani tohle moc nelíbí :) v nejbližší době se chystám na brzdu,tak uvidíme
    A to tě neláká trošku tomu přisolit, když na to máš potencial? :-D
  • Aladin
    sakra,každý tu má graf,jak koukám jsme asi jediný kdo tam má větší turbo a tlačí 1,2bar a má radost že to už nebude nikdy kouřit? :-)
    Ilčo tak hlavně bacha, ať se nám v těch kolenou třeba nepodlomíš... :-D
  • Fik
    327PS 422Nm 20VT
  • Aljaška
    tý woe, měla jsem 138 PS, ted mám mnohem víc, najeto s tím tak 1500km a fakt je to málo.:-):-):-) asi začínám na "starý kolena" blbnout, a to si už lidi mysleli, že víc to nejde:-):-):-) jde:-D
    viď Ilčo... seriové coupe 20VT je už slabota... :-D
  • Aljaška
    běžte doprdele s tím, sem chtěla v zimě jak opravit, lakovat a výfuk, s takovou zas budu špekulovat a srát mechanika:-):-)
  • Aljaška
    běžte doprdele s tím, sem chtěla v zimě jak opravit, lakovat a výfuk, s takovou zas budu špekulovat a srát mechanika:-):-)
  • Dolph
    Můj graf: 361ps a 440 nm
  • PhoB
    Zde graf Waliho 20vt. "mimoňských" 349ps a 465nm :)
  • Wali 16vt
    kurna nejde mi to sem načíst, no tak nic :)
  • Scoupe
    Brano 20VT, Lenos 20VT, Wali 20VT, pokud se nepletu...)
  • Elkar
    piště k tomu co je to za motor ;)
  • HGTer
    :D
  • Scoupe
    Walousi ten graf ti nekdo sezral..:D
  • Wali 16vt
    ..
  • Wali 16vt
    here
  • Wali 16vt
    graf
  • Wali 16vt
    349 a 435
  • Lenoš20VTLE
    350 ps 432 nm
  • Syky
    jděte do řiti.....písk písk :)
  • Kapscha
    301 ps : )
  • Brano20VT
    257 PS 358Nm , ja viem je to bieda :-(
  • HGTer
    super"scoupe"takto nejak si to predstavujem,inak silný graf!;)
  • Scoupe
    coupe 16VT 342PS 484 NM
  • HGTer
    dovolil bych si založiť tému čo sa týka vaších vyladených výkonov ak to tu už náhodov nebolo niekedy riešené,tak nech sa páči prispievajte!;)