Navstevnici webu

• Turok
    raven ta je dobrá bereš ji sebou na sraz? :D

já bych to moc nehrotil protože za chvíli se ty auta skoro všechny rozsypou a bude to tu zase jak za starých časů :)
  • von Raven
    myslels toto? :)))
    .....
    jej ojetin tu je hafo :D
  • sebo 1.8 16V
    Nemáš prečo vyzeráš podla foto inteligentnejšie ako ja :)
  • Elkar
    teď se budu tvářit uraženě| HMM >:-/
  • Honza
    domov důchodců?

hm je mi 25let, coupe je v baráku od r. 2001, a od cca 2003/2004 lezu na nějakej ten klub:)
  • nocarret
    ..a ty nám taky polib prdel :-)))
  • Elkar
    koukam ze tohle tema by se melo prejmenovat na NOSTALGIE DOMOVA DUCHODCU FC
  • Feki
    JohnDi: pes který štěká, nekouše..;) :D
  • Syky
    heeeeeeeej..ale nebudu na tebe vrčet,protoze po tobe potrebuju informaci...na facebook ti pak napisu líbesbríf..dekujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
  • Aljaška
    ty Syky se nenaučíš jezdit nikdy na ničem:-D na to nemáš "buňky" :-):-):-)
  • Syky
    tak nejlip se naučíš jezdit na starém kole že? :)
  • Aljaška
    Karleještě aby ne:-D a evidentně chceš na držku:-D
  • nocarret
    jetá jo :-)) to se dá vyložit všelijak ale nejdýl přátelé jsem tu já :-))
  • Aljaška
    Syky vo tom , že už jsem "jetá" tady ví každej:-D

takže souhrn: máme se všichni rádi, jsme úžasní a skvělí:-)
  • sebo 1.8 16V
    Keď sem chodí namiesto 20 ludi 1000 určite sa to viac zaplní .A z 1000 ludi nemôžme byt všetci múdri "tým myslím aj seba" hlavne ak ma to FC krátko ale myslím že po par rokoch aj z nováčikovou pôjdu nejaké dobre nápady "teraz seba nemyslím mňa nič múdre nenapadne " Ale súhlasím ak si niekto niečo objedná od člena a nezaplatí treba postrašiť aj z tým ze by to pripomenul niekto z regiónu .Ale aby sa tu nahodil nejaký strach pre nových aby nenapísali príspevok Lebo sa to tu už riešilo a že to všetci vedia nemyslím ze by bolo múdre
  • Syky
    ja si nemyslim ze je to tim,ze je coupe levne...to je blbost...ja penize nikdy nemel,jsem urcite debil,ale ne zas tak velky...doufam...znam i bohate lidi co si coupe nikdy nekoupi a jsou to idioti vykřápani...blbci byli,jsou a budou.....

Jsem tu 5 let a je mi jedno kdo co pise...vim ze to zbytecne zasere web,ale admin muze kdykoliv dat delete...ctu jen co chci...

Jinak neodolam ale......ILONKO tech 8, slovy OSM let bych moc nevyzdvihoval...mohlo by to prozradit tvuj vek :) chichi :)
  • Coupe73
    Myslím že i tato diskuse je o ničem. Mluvte když tak konkrétně, jinak se to může dost dotknout i jedinců nováčku zde na foru, kteří jsou normální.
  • nocarret
    aspoň neni nuda :-)
  • sebo 1.8 16V
    A ja osobne som rad ze ľudia nie sú rovnaký :)
  • Suvis 1.8 16V
    Přesně, o prachy vůbec nejde. Úroveň webu se odvíjí od inteligence každého soudruha...
  • Aljaška
    ale jsou tu i fajn lidi a inoví jsou fajn-něktří:-) to je ale všude. Neexistuje skupina lidí, kde všichni všem vyhovují. Tak to bylo, je a bude:-D
  • Fugasik
    Já už sem radši nic nepíšu :o)
  • Feki
    ...jak pise Aladin... s tim clovek asi nic neudela...podle me to nevyresi ani clenskej poplatek.to uz tu bylo.. kdyz si nekdo takovej dotycnej koupi coupe tak 100Kc poplatek pro nej nebude problem.. si myslim.. co tu jsem uz taky dobu, vzdycky se nekdo nasel, trochu ,,exotickej´´ :)
  • Aladin
    aleši netrap se tím,lidi jsou paka všeobecně a tady se to začínájí jen koncentrovat...dělá to opravdu ta cena auta...
  • sebo 1.8 16V
    nemyslím že zavedením poplatku niečo zmeníte Fiat coupe je jedno z naj lacnejších aut aké sa v pojazdnom stave dajú kúpiť .Ďalšia vec prístupnosť internetu v niektorých miestach je zadarmo. Čas sa vrátiť nedá FC nieje nič mimoriadne je to v terajšej dobe ľudové vozidlo . Musí sa 80% FC rozbiť a opotrebovať a znova to bude rarita .A kvalita príspevkov je otazna u každého z nás
  • jardast
    Johny: co se ti na mém příspěvku nelíbí?potřebuju poradit a to je špatně?
  • Suvis 1.8 16V
    Loni jsme někteří příspěvky posílali, ale jsou tu tací, které toto vůbec nezajímá.
  • Jindřich
    Já sem tu 4 roky a lidi tu na exoty nadávaj pořád stejně :-D
  • Elkar
    Aljaška: jen státní dluh nezadržitelně roste...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jsem taky pro zavedení poplatku... ono by se to fakt vyčistilo...
  • Aljaška
    jako "bez komenáře" jsem tu skoro 8 let a fákt mazec:-):-)klesá, vše klesááá...
  • Johny
    napr taketo dačo? prispevok v sekcii technické :
    jardast
    Ahoj včera jsem byl na STK s 1.8 .Musel jsem podmáznout emisáka,protože jsem měl emise těžce na hov.. a prej to hulí jako kráva :-D nechápu jak je to možný..prej je v háji asi kat nebo lambda.Tipuju to na tu lambdu protože mi to poslední dobou žere 10l ať jedu jak důchodce nebo blbnu.Otázka je,dá se lambda změřit voltmetrem a jak?Při zapnutém motoru ji odpojit a měřit?Jaké má mít hodnoty?Anebo to může být nečím jiným?
  • Belma LE
    A lepší to už nejspíš nebude, leda až bude Coupé jakožto veterán zase ceněn na nějaké odpovídající úrovni
  • LUKE 1.8 H8C
    Si pomatuji, ze na starych "modrych" strankach Nas bylo neco pres dvacet a takovy picoviny se tam fakt neresily :-)

V te dobe jsem dal jeste za obyc 1.8 150tkc.
  • Honza
    je to tím, že cena coupe klesla na úroveň 2-3 vejplat...

v dobách kdy coupe2l 16v stálo přes 200tkč tady byla trochu jiná úroveň
  • Scoupe
    ja mam jeden tip, zavedl bych clenskej popletak treba 100kc at za registraci nebo jako rocni poplatek a ono by se to tu vycistilo..
  • ales
    Nema nekdo predstavu cim to je,ze tady prispiva cim dal vic exotu?