Nový člen, a nový majitel 1.8

• Jakub2
    Ravel: dík za info,asi vyzokuším, jelikož inzerát dnes musím stáhnout, sedím tak na parkovišti v autě a už strkám klíček do zapalování a v tom rána jako prase, na to, že jsem seděl v nejedoucím autě teda.

No a ona šikovná kolegině z práce, která chytře zaparkovala svoji novou (2012) Fiestu asi 10cm za Coupé, tak si holt odbrzdila a otočila klíčkem aniž by vyřadila.

Takže Fiesta políbila Coupé pěkně prdel a odnesl to zadní nárazník, sice drží po hromadě, ale je dodřenej na plast na minimálně 50cm délky. Jak si ho Fiesta strčila pod sebe a zase z něj sjela, takže na lak celého nárazníku.
    Taky mám defekt na laku na víku kufru a pravém prahu, tak nevím, jeslti přes zimu neškudlit a na jaře udělat celolak, když už jsem v tom. Coupéčku se ode mě, nechce potvoře.

:-)
  • Kenny
    Já ale neprodávám coupé proto že má malej výkon, výkon by mi stačlil ale coupé je pro mě malé, dvě auta neutáhnu a coupé na nákupy a jiné práce není to právé, je ho na to škoda...
  • Ravel
    Jakube2,
    asi už to není aktuální, pokud FC prodáváš, ale namísto pneu 205/55R15 vyzkoušej 205/50R15. S těmi bude FC trochu živější.
  • Jakub2
    já bych do turba šel hned, ale jezdím s Coupé do práce a tak občas trošku spěchám jelikož to mám dál a ráno jsem jak šnek, né a né se vypravit.

Neříkám, že letím jak prase, ale jedu rychleji, ale s turbem si myslím, by se mě ty cesty dost prodražily, i když kdo ví, nemám tu verzi a tak nevím za kolik to jezdí když se jezdí "trochu rychleji", ale když 1,8 udržuješ v otáčkách, jede slušně, toť za mě. Turbo verzi bych si pořídil na to, na co ho mají zdejší členové a to na sezónu a pak šup do garáže. Což bohužel nejde a tak mám 1,8
  • Alex
    Kubo, právě to si myslím taky :-) . Mého coupka jsem měl s takovou motorizací jen kvůli tomu že jsem věděl že nechci turbo, a navíc šlo o vzhled a stav ve kterém byl. Tohle Kennyho se mi taky docela líbí :-)
  • Jakub2
    Myslím, že 1.8 nejede až tak špatně.
  • Alex
    ahoj,
    koukal ti nekdo na ten variator, ci jezdi slabeji jen z tveho pocitu a kvuli te 1,8cce?
  • Dráček
    no ja si myslim ja ti to rikala ze ti stacit nebude:-D me uz taky nestaci...
  • Kenny
    No nejsem spokojený :) jako s autem celkem jo ale když sportovní tak nadupaný :)ta 1.8 je holčičí výletní :)
  • Jan Paukovic20VT
    Ne je to blazen.
  • Erikson Tipo2.0 16v
    Nespokojenost?
  • Kenny
    Chtěl bych prodat moje coupé, byl by tu zájem?
  • Kenny
    Tak dnes jsem nasadil nové pneu Toyo T1-R :) jsem na ně zvědavej...
  • Luxor
    Na tom nic nevymyslíš, všechno většinou chvíli funguje když je to nové... ;-)
  • Kenny
    Tak myslim že to nebude uplnej krám, každopádně ted je nová a funguje dobře.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    přesně tak...
  • Luxor
    coupe tím ale asi spíš myslel (ne)kvalitu materiálu...?
  • Luxor
    nejde ani tak o to jak často, ale k spíše k čemu ji používáš a jak moc ji trestáš :-)
  • Kenny
    Já ji moc nepoužívám, ale funkčí musí bejt.. ted mě čeká výměna palivoměru :)
    a za rok si to dáš nanovo... nebudeš ani první ani poslední...
  • Kenny
    Tak mám nové lanovody na ručce oprava za 2000kč
  • sebo 1.8 16V
    okolo 150euro
  • Kenny
    :)
  • Kenny
    koukal jsem na videa se špatným a dobrým variatorem a diesla bych to neviděl ale nejsem si jist co stoji variator?
  • Denis 1,9 JTD:(
    Kenny: Tak začni šetřit na variátor:) jestli to má zvuk jako diesel.
  • Kenny
    při prvním startováni po delší době mi motor divně zaklepe jako by špatně chytal, nedělaj to svíčky? ale když startuju podruhe atd tak tu už neděla tak nevim ?
  • Kenny
    Ja tam mam R15... Kdyz je najdu tak az je tam dam tak napisu ale myslim ze by to nemnel byt problem.
  • sebo 1.8 16V
    Kenny
    A keď skúsiš tu 205/55 R16 daj vedieť
    ci škrka
  • Kenny
    to je docela dobrý.. ale ja tam mam R15 a to jsem nenašel
  • LWQ
    Kenny: zbozi.cz radi, zkus ...

http://www.pneunet.cz/pneu/17668/avon-zv5-mfs-205- 55-R-16-91-V-letni/
  • Kenny
    LWQ: kde se dá koupit Avon ZV5 za 1509,- / kus ?
  • LWQ
    Kenny: jo a Barum maximalne v velke nouzi na takoveto lehke jezdeni v zime ... :-D
  • LWQ
    Kenny: ja budu na leto brat sadu 205/55 bud Uniroyal RainSport 2 za 1878,- / kus a nebo Avon ZV5 za 1509,- / kus (v zaloze jsou Avon ZZ3 za 1696,- / kus).

Verim, dle vseho co sem na netu nasel, ze ty Avony budou super :-) Uniroyal ma Elkar a velmi si je pochvaluje ... ;-)

Tady neco pisou, ale je to treba brat s velikou rezervou ...
    http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumatik/
  • Kenny
    :D ... tak jakou pneu za rozumnej peníz ? cena/vykon :).. barum prej nevydrží.
  • Luxor
    braňo :-)))
  • Brano20VT
    ak sa chceš zabiť , su ideálne
  • Kenny
    co říkáte na tuto pneu Goodride H600 je za 1374 kč :) na léto by to mohlo stačit :) 205/55R15
  • Kenny
    hmm :) kdy probudiš coupé ?
  • Jan Paukovic20VT
    Ty nikam neutikaj jen by to chtelo silnejsi motor.
  • Kenny
    Moturek řve otáčky rostou ale auto je líný :) někam mi utíkaj koně :)
  • Kenny
    :)
  • Kenny
    no asi vemu ten profil 55, a seknul se mi plovák na benzin jak ho rozhejbu ?
  • Warhol
    205/55 r16 je hodne rozsirena a dobre sehnatelna, s 205/50 r16 je to horsi
  • Kenny
    Pomalu začinám řešit jaký letní pneu, značku a šířku? asi tam dám 205 55 15 nebo 205 50 15 ... na Mařeně jsem měl 195/40 16" Kumho KH11 A -35mm podvozek ( VELKÁ CHYBA ) ... v pohodlný jízdě mi ustřelil zadek jak na ledě, a to bylo jen mokro ! ... šlo mi o vzhled vyčnívajicích kol, bylo to celkem pěkný, ale na nic :)
  • Kenny
    Aljaška... Čus dík za komentář :) zatím jsem se nerozmáznul, to bych mu neudělal :D jinak máš pěkný auto, tak né že ho někde rozmázneš :D
  • Aljaška
    ......
  • Kenny
    No litr za 100kc! ... Za par tydnu ho vyleju ... Ted me ceka udelat rucka ( lanovody )
  • Luxor
    ale zas to bylo levnější :-) teď před generálkou se bude každá koruna hodit... :-)
  • lukas.01
    No nevím, vypadá to opravdu na kapalinu,která není určená pro motory s hliníkem :-(
  • Kenny
    Tak todle jsem tam nalil, myslím že to nebude špatný, co myslíte?

http://www.automotovelo.cz/product/sheron-antifree ze-stabil-1l/
  • Kenny
    Rodinka
  • lukas.01
    Přečti si na obalu, jestli je ta nemrzka co jsi tam nalil vhodná pro motory s hliníkovou hlavou.
  • Kenny
    Někdo řiká že se 1L zředí a neudělá to nic, tak nevim jde o to že auto mám 60km daleko tak se ptám abych tam nejel zbytečně.. tak si asi udělám vylet, nechci ryskovat.
  • LWQ
    Bilej ti myslim rozlepta hlinikove veci ... Cely bych to vypustil a nalil tam to co tam patri ! :-) ... ale kdo chce kam ... :-D
    bílej se lil naposledy do š120... vím, že něco rozleptává. asi bych neriskoval, vylil to a nalil tam to co tam patří...
  • Kenny
    co se stane když jsem nalil bílej fridex do zelenýho? ... byl jsem v krámě vybral jsem si modrej fridex cena 96kč ale když jsem ho otevřel tak jsem zjistil že je bílej tak jsem ho tam nalil.. tak doufan že se nic nestane.
  • Kenny
    Aha tak to ji dotáhnu, a zkusim ji dát s mamky pomoci znova do koženky :)
  • Adys
    Asi tak, a nebo sehnat novou...A nahoru ti jezdí z toho důvodu že ji nemáš dotáhlou ;))
  • LWQ
    No proste opravit ... Nechat potahnout ;-) co resis ? :-)
  • Kenny
    to že je vysoká mi nevadí, jde o to že ta kuže je odloupnutá a když dávám zpátečku tak mi vyjede nahoru on ji už někdo předemnou urval !
  • Adys
    Jestli se ti nelíbí jak je vysoká, tak ji jednoduše uřež.:D A nebo si budeš muset zvyknout! :))
  • Jan Paukovic20VT
    Jo lepsi to nebude jedine ze ji znicis nebo investujes nejaky nesmyslny penize.
  • Kenny
    Jakou máte v autě řadičku ? já mám hroznou a chci ji vymněnit, tak přispějte nějaký rozumný názor nebo foto :)
  • LWQ
    Kenny: hod si v bazaru potavku a uvidis, nekteri delaji i repas ci maji nahradni dily ...
  • Kenny
    tak ty písty bude lepší koupit nové..
  • LWQ
    Kenny: hledej nejlepe tu v bazaru ;-)
  • Kenny
    Poraďte internetové stránky kde se daji sehnat nahradní dily jako např. písty co zvedaj haupnu :) dále lanka na ruční brzdu :)
  • LWQ
    von Raven: jak vis, ze nejde airbag ? Vzdyt ta kontrolka jen indikuje treba chybu diagnostiky ... me to taky uz od zacatku sviti ...
  • Kenny
    No snazim se jezdit opatrne, zadny rychle a zbesile ;-) ... Ted me ceka mnoho oprav co majitel predemnou ignoroval !
  • von Raven
    gor když ti nejde airbag :D
  • LWQ
    cus, tak hlavne opatrne, i astmatik umi radit a vzhledem k pocasi by to mohlo vzit rychlej konec ...
  • Aljaška
    čůůůůs,ne že se
    hned někde rozmázneš:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Ahojky ,vítám Tě mezi coupečkářské nadšence.
  • sebo 1.8 16V
    tak isto zdravím nového člena nášho ústavu
  • Shaman
    Vítaj Medzi nami Kenny.
  • Kenny
    Zdravím, tak po dlouhém hledání a uvažováni jsem koupil coupé, jedná se o 1.8 rv: 2000 auto je parádní ale má mouchy o kterych se časem zmínim. Tak rád to tu s váma budu rozebírat :) Kenny