Nový člen - Jakub

• Tommy Angelo
    to jsme dva Kubo .)
  • Jakub
    Díkk, jinou než červenou bych nechtěl )) (maximálně žlutou):D.
  • Tommy Angelo
    ááá konečně další člen a červená rosso! moje krev zdůůůř Kubo .)
  • JP
    Ne, mam GTV Cup a bydlim kousek za Prahou:)
  • K0K1N 20VT
    JP nemáš náhodou 159 z litomyšle a náhodou nebydlíš za břevnově?
  • Jakub
    Já se přiznám já jsem to s Coupé nevydržel do 31.3 já už ho přivezl dřív, me to nedalo kdyz bylo pekne :D Tyjo Alficka bude dobra strela az bude v kondici ) vypadala fakt suprove, kdyz jsem ji naposled videl )
  • JP
    Řemen vyvažovaček tam je, nebo jsem ho alespoň platil při výměně:D. Ono to auto zase tolik nestálo, dýl než tejden jsem ho nechával stát jenom když byla venku souvislá vrstva sněhu, břečky apod. Jen jednu zimu byly značky v depozitu a auto celou dobu v garáži pod plachtou. Na Coupé sraz přijedu rád, na šestku to mam konec konců kousek:). Jenom jsem se pořád nedokopal odvézt Alfu na rozvody, repasi zadní nápravy a výměnu tlumičů, takže zatim pořád jezdim spíš winterkárou:D.
  • Jakub
    Kostlivce jsem nenašel), jediný co jsem zatím řešil, bylo těsnění olej.vany a přes zimu umřel pomocný spojkový válec(prostě už bylo špatný asi těsnění a vytekl), tak to jsem zvládl sám vyměnit.)Teďka mě akorát občas zlobí to houpání otáček a občas si to drží vysoké otáčky než se to zahřeje (2tis.),ale poslední dobou nevím proč to bylo dobré.Ty rozvody bych taky radši vyměnil i když dva automechanici mi taky říkali at se na to vyseru že ty léta tomu prej moc nevaděj, že jde o ty najetý KM.Ale jistota je jistota.).Jojo určite se můžem sejít, nebo nepřijel by jsi třeba někdy s Alfičkou na Šestku na Coupé sraz ?S prodejem dál uvidím, určitě jak sem slíbil by jsi byl první).Zároveň to auto zbožnujnu, ale hrozně me sere že proste jezdím za 5kč/km, ale tak dál uvidím podle financí, zatím to zvládám )
  • Honza
    rozvody bych hrotil... pokud auto víc stojí než jezdí, je dobrý je vyměnit jednou za 3 roky...řemenu pozice dlouhodobě na 1 místě nedělá dobře..je to stejný jak s pneumatiaa atd.. prostě se "láme" kostra

přitom rovnou zahoď řemen vyvažovaček - když se sápne je na problémy zaděláno... a navíc je zbytečě drahej.. pokud teda tento krok již JP neudělal..
  • JP
    Jo, rozvody mi dělal jeden místní z Roztok, jedinej ověřenej dobrej automechanik kterýho jsem tehdy znal:). Dělal je na podzim 2005, nájezd je určitě dost pod jejich životností a auto stálo pořád v teplý garáži, zimu znalo trochu jen tu poslední, takže bych ty rozvody možná moc nehrotil, ale stáří se jim upřít nedá, no. Ale to jsem ti už možná všechno řikal...
  • JP
    Doufám že Tě zatim Coupé nějak nezklamalo, případně jsi na něm nenašel nějakýho "kostlivce ve skříni" (ale to asi ne, měl jsem to auto za těch 6 let dobře prolezlý a nic jsem ti snad říct nezapomněl:)). Rád bych se s Tebou a s Coupé zase někdy viděl, jestli nejsi proti, přecejen je to pořád moje srdcovka.

BTW kdybys ho prodával, zase se nenápadně připomínám, přemejšlel bych o tom i když mam zase plnej stav:). 20VT kola jsem měl taky v plánu jako jedinej "tuning", ale na žádný jsem nakonec nějak vhodně nenarazil...
  • AdaDC
    tak vítej a ať dělá jen radost, jak píšou ostatní - hlavně opatrně, žijem jen jednou
  • Jakub
    Díky za uvítání, s Coupé se snažím krotit a moc neprasit, ale někdy je to velmi težké, když má člověk pod nohou takovejch poníků.)
  • sebo 1.8 16V
    Presne tak dávať pozor na tvoj vek hodne veľa koni Aj pondiaty kru háč narobí poriadny adrenalín "poznám podla vlastnej skúsenosti" ale podarilo sa mi to zrovnať :)
  • Luis
    ahoj Jakube, hlavně at jezdíš bez nehod. kupaso si užívej ale s rozumem.
    Jinak já jezdím na servis vždy ke Scoupemu - mohu jen doporučit, naprostá paráda!
  • Feki
    Vitej at slouzi!..;)
    Co se tyce dilu a oprav atd doporucim ti Petra - Scoupe tady z klubu... Poradi, proda, udela...;) hlavne to neni zadnej ojebus jako vetsina servisu a mas tou relativne kousek z Phy..;)
  • Jakub
    Jojo, díky moc všem.)
  • Ravel
    Jakube,
    v Praze a okolí je na Italská auta asi nejlepší Václav Kameník http://www.italautoclub.cz/. Dělá hlavně Alfy, ale myslím si, že s kupátkem Tě nevyžene.
  • K0K1N 20VT
    vítej a přeju ať tě coupe nesežere :) na šestce se možná někdy uvidíme :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Vítej mezi stejnými nadšenci.
  • Jakub
    Ahoj, tak přišel čas abych se oficiálně představil, sice jsem registrovanej už nějakej ten měsíc a nějaký ty příspěvky už jsem taky nahodil, ale konečne začala sezóna a tak začínám být aktivní i na silnici s Coupéčkem.
    Coupé jsem koupil už minulý rok od JPho, ale to jsem si ho moc neužil, protože se blížila zima a auto jsem zazimoval.
    Něco o mě: Je mi 20 let , bydlím v Praze 6 - někdy se musím stavit na parkovišti na OC Šestka na srazu.)Nyní dokončuju střední školu výpočetní techniky.
    Plány s Coupé:
    po vzhledové stránce bych se rád držel originálního vzhledu bez úprav, možná akorát jiná kola(možná z limited), originály 16VT přece jen vypadají dost babičkovsky.)
    po stránce motorové bych zatím nad zvyšováním výkonu moc neuvažoval, přece jen 190 koní mi nepřipadá zatím málo, ale možná po čase změním názor).
    v blízké budoucnosti bych uvažoval nad přestavbou na E85, přece jen kvůli ceně a oktanovému číslu.
    Tak to bude asi ode mne vše.)
    Ještě nakonec jsem se chtěl zeptat kam nebo ke komu s Coupé na rozvody a podobné choulostivé záležitosti v Praze a okolí?- autorizované servisy neuznávám, už kvůli nesmyslným cenám a "odbornosti".
    Díky za info,
    Jakub