náhradní klíče

  • Denis 1,9 JTD:(
    Co se týká kopie master klíče, údajně, když se kopíruje kód, tak se nenakopíruje část kódu, která dělá Mastera masterem, ale nevím, nerýpal jsem se v tom. Jezdil jsem takhle asi 4 roky a nic se nestalo. Jinak kdyy se něco stalo, tak je jednodušší si koupit bez imo ŘJ, než všechno řešit za 8500.
  • Denis 1,9 JTD:(
    Na starém Bravu jsem taky jezdil s Master klíčem, pak jsem s tím klíčem přišel ke klíčařovi, on si načetl imobilizér, zaplatil jsem 8 kil a jel jsem dál. Měl jsem to se zárukou, že kdyby se nedalo nastartovat, tak to zkusí znova nahrát. Žádnou CODE kartu jsem nepotřeboval a Bravek bez problémů startoval jak s červeným, tak s kopií. Moc bych to neřešil. Nemusí být dva klíče, jenom chtěl vydělat :) Někteří mechanici jsou strašně chytří, dokud nemusí řešit problémy(tím nechci říct, že se jedná zrovna o tento případ).
  • K0K1N 20VT
    ja byl normalne v prodejne kde vyrabi klice treba do dveri od baraku, pan mi rekl at prijedu s autem, ze si nacte imobilizer a klic mi udela ale jeste jsem tam nebyl, tak by to snad meli udelat vsude kde delaji klice
  • Venca Cheb
    Na Coupé přesně nevím, ale na Peugeot to v Praze dělají (dělali, dnes už to možná dělá firem víc, ale byl z tím hroznej oser) jen v Klíčové centrum H&B Group, U Pekařky 484/1a, 18000 Praha, Libeň. www.klicovecentrum.cz .
    Klíč + chip kolem 1300,-
  • Ravel
    V Praze je možné zkusit opravnu obuvi a výrobce klíčů MASTER MINIT (nebo tak nějak), býval v Letňanech nebo ve Fenixu ve Vysočanech. Tam jsou schopni udělat (naklonovat) klíče i s imobilizerem na kdeco.
  • Drakim
    Ahoj, mám dotaz, zda máte někdo zkušenost s výrobou náhradních klíčů.
    Zkusím popsat svůj problém.
    Koupil jsem Coupe a je k němu pouze červený Master klíč, na který jsem rok jezdil. Předchozí majitel mě ujistil, že auto koupil také pouze s tímto maser klíčem a jezdil na něj cca 5 let a najel cca 20 tis.km. Na podzim jsem byl v servisu (ne FIAT) a jeden mechanik, který údajně dříve dělal u Fiatu, mě trochu vyděsil, protože se na Master klíč prý nemá běžně jezdit, jinak prý může dojít k zablokování imob.ŘJ. Nabídl mě,že pokud si seženu dva nové klíče (prý musí být dva), tak mě je je schopen pomocí Master klíče nakódovat i bez CODE karty. Ve značkovém servise FIAT mě potvrdili informaci, že by se Master klíč neměl používat a ještě více mě vystrašili tím, že prý je master klíč omezen pouze cca na 100 startů. Nabídli mě nové klíče vč. CODE karty za cca 8.500,-, což je dost šílené.Našel jsem na internetu prodejce klíčů a imob. a u FIATa Coupe mají uvedeny dva druhy. placatý, který je v Master klíči a váleček. Konečně se dostávám k dotazu, zda mě někdo, kdo máte všechny 3 klíče můžete sdělit, jaké imob. v nich jsou. Prodejce klíčů mě poradil, abych si objednal pouze jeden s placatým imob. jako je v Master klíči a v zámečnictví si ho nechal naprogramovat. To bych však ale vyrobil kopii Master klíče, který by se neměl používat.
    Budu rád za každou informaci příp. za Vaši zkušenost.
    Díky