-
13:15:40 25.7.2010
je možný že to prostě nestíhá dávat není to jen o tlaku, taky dopravovaný množství je důležitý
-
21:20:04 21.7.2010
U lenose mame zase opacny problem. Vsude ve svete walbro vsem funguje ale na jeho sedivaku proste ne. Zkouseli jsme i moje zalozni walbro.
Proste to neudrzi tlak ve vysokych otackach(spadne z 5bar pod 4). Nevime co s tim.
Tu zpatecku jsem provtal z 2.5mm na 3mm a zkouseli vsechno mozne. Ale zatim bezuspesne.
-
20:33:24 21.7.2010
Heh ,mám stejné příznaky od doby co Coupe mám ,taky na to juknu .. thx
-
16:22:39 21.7.2010
natáhnul bych kompletní novou zpátečku s větším průměrem...
-
13:35:14 21.7.2010
Co by si dělal kdyby nevystrelil ven ten hampejz?
-
13:23:25 21.7.2010
happy end
-
06:15:34 21.7.2010
hehe to mi nebudete věřit co sem řešil za problém.
Táta si nechává měnit podvozek na alfě, takže se oživilo coupe a jezdí teď s coupe.
V coupe jsem před nedávnem vyměnil seriovou pumpu v neznámé kondici za 255lph walbro, který mi dává jistotu, že se motoru bude dostávat dost benzínu v jakejch koliv podmínkách.
Jenže v pondělí otec přišel s tím, že auto prostě nejede - potrhává, v 5000 se motor zakucká a prostě dál nechce jít (jakoby omezovač+ prskání..).
Takže kontrola stavu a co nevidím - na FPR mam budík a ten ukazuje 6barů...což je špatně (nastaveno mam 3.6bar)...takže přemejšlení -nedostatečná kapacita zpátečky? Když tam hrnu 2x tolik paliva než se seriovou pumpou,tak se musí zvednou tlak i ve zpátečce - ale sakra takhle... povolím FPR na max a tlak stále kolem 5barů...
Co teď? lezu k nádrži odpojuju zpáteční hadici odvíka nádrže,vkládám do kanystru a zapínám zapalování - spadnul skoro na 0 -tak utáhnu FPR na původních 3.6 a lezu do nádrže zjistit co je špatně - nasacím koši je vyústění zpátečky v podobě 2,5mm trysky..říkám si mám do toho vrtat,či ne? připravím si teda z5tný potrubí s větším průměrem a když vypreparuju zpětnou hadičko/trubičku ven, s tím že tam dám tovětší a zjišťuju ,že vní něco rachtá - rozpojím a ven vypadne zrnko/kamínek/nějaká letitá usazenina,která ucpávala z5tnou trysku...tudíš příčina problému nalezena a odstraněna:)
coupe o5 jede jak čert:)