Striekanie vnutra svetiel....

• Feki
    Dzanek: jak z cirkusu? :) no nevim, me se to libilo..;)
    Jinak ja zrovna jsem mel se svetlama problem..Podle meho meli nektere verze jine lepidlo ktere bohuzel teplem moc nepovolovalo ale s opatrnosti to slo..blbe,sirokyma sroubovakama ale slo..;)
  • Abyss
    skusal som to tahat ale akosi to nechce ist vonku. je to jedno v akej to je polohe? Lebo je to tam k*rva pribite sa to ani nepohlo. MYslel som ze to bude jednoduhsie vytiahnut...
  • Džanek
    Musis tahat, je nasazenej na sestihranu. Staci ten prostredni pod kterym je schovanej ten imbus.
  • Abyss
    Ako dam dole tie ovladace kurenia? Mam to tahat? Nieze to urvem a bude neskoro.
  • Džanek
    ano, ten stredovej panel palubovky sundas opravdu snadno. Mel sem ho venku X krat a nikdy sem nedaval dolu tu barvenou listu.
    Bude pak jeste viset na dratech od tech ovladacu, ktery jsou zase prisroubovane zevnitr k panelu, ale to uz nebude problem.
  • Abyss
    Co sa tyka stredaku tak neviem este. Nemam ho zniceny (poleptany) tak ma len napadlo no neviem si to predsavit ako by to vyzeralo. Ale asi sa na to vyprdnem. Este nieco polamem a trafi ma slak... Ale ten panel kurenia skusim ked pises ze to ide aj bez tej listy.
  • Abyss
    Ok tak to skusim predsa len nejako dat dole. Ten kusok pod popolnikom ani nechcem lakovat. Nepaci sa mi to, uz som to videl. Dik za radu
  • Džanek
    jinak ten stredovej panel a plast pod ruckou nelakuj!! Bude to bypadat jak z cirkusu.
  • Džanek
    ty svetla vem radeji horkovzduskou a postupne odlepuj. Ja to delal i fenem:) Do trouby bych se teda asi bal:))

Stredovej panel sundas i BEZ demontaze lakovaneho pasu palubovky. Drzi jen na tech imbusech v popelniku a pod prostrednim ovladacem vzduchu.
  • Abyss
    Hm dobre... Vidim to tak ze to ostane cierne. Myslel som ze to je nejak naklepnute. Aspon podla tych foto. Nevidim aby rehulatory kurenia tomu nejako branili. Skor fukare... Mno este uvidim :-D dik za rady
  • von Raven
    nebo horkovzduška a postupně nahřívat, hlavně až to budeš dávat dokupy, tak tam nejdřív vyřež ven všechny zbytky té gumy a jenom to posaď do silikonu a příště si to rozlouskneš v pohodě.

panel 98 - rádio ven, 3 ovladače vzduchu ven, pod prostředním je imbus, pod rádiem v šuplíku dva křížáky, boční dekle palubky ven, plech pininfarina ven, pod pininfarina je taky imbus, pak středový panel půjde sám

panel ručka - tuším pod koženkou šaltr páky je přístup na pikaču na nějaké držáčky, keré jsem stejně nepovolil, tak sem to prostě urval a bylo, nasadit zpátky to taky šlo bo to zajede pod to tělo kolem ovlavdačů oken. Za zadním popelníkem nebo v tom zadním žlábku pod gumou jsou myslím dva šrouby tak ty povol a pak to celé půjde urva, viz věta předem.

středový panel sme řešil http://fiatcoupe.cz/forum/pokec/9559-panel/

a ten kolem šaltry tu taky někde bude, ale vzal sem koženku a celý ho oblepil a do té díryvzadu přesně sedne loketní opěrka :D
  • Abyss
    A este jedna vec. Ako vyberiem stredovy panel kurenia + panel v ktorom je rucna a ovladanie zrkadiel. Tiez to dam nastriekat. Ak je stym piplacka tak radsej na tn kaslem...
  • Abyss
    Ok dik za radu. Hlavne som chcel vediet ako to odlupnut bez poskodenia. A dufam ze ked sa ten plast nastrieka ta ze to nezacne po case tam dnu praskat :-/
  • Coupe20VT PLUS :-D
    neboj se, plexi nepraskne. pokud nemáš úplně volšový ruce a máš trošku cit... nahřeješ v troubě na cca 80st C. pak šroubovákama vyloupneš plexi. vypucovat, atd... stříkat normál autolakem, + podstřik na plasty, plnič, a lak... pak to nechat pořádně odvětrat a aznova do trouby a zase slepit... já navíc tu spáru dodatečně objel průsvitným silikonem.... není to nic složitého
  • Abyss
    mam dotaz na striekanie ciernej paraboly v svetle. NAjprv chcem vediet najlepsi sposob ako svetlo rozlepit a znovu ho dat dokopy.( Comu sa treba vyhnut). Viem ze sa to tu na fore nachadza ale chcem vediet aj nazory ostatnych. Aka je pravdepodobnost ze to plexi praskne? Chcem sa tomu vyhnut. Dalsia vec je samotne strieknie ciernej paraboly. Moze sa to stiekat hocijakou farbou? plus na to lak alebo ako? Idem davat striekat auto a uz do toho chcem hodit aj svetla no najprv to musim rozobrat.... Dik za kazdu radu