Predne a zadne repro

• sebo 1.8 16V
    sak som ti vravel ze niesu origo šunky Ale je iné ak ma pretrhnutú membránu jedine výmena .Ak sú ok sa origo sa neoplatí vymieňať za sadu do 100euro hrajú lepšie
  • Abyss
    tak volba padla na znacku magnat. Nieze preto ze by som ju od prvej chvile chcel ale koli tomu aby som to pocul. Isiel som do nay a kupil tie najdrahsie. Myslel som ze tam bude vacsi vyber. nehraju spatne. I ked spickovych kvalit ani zdaleka nedosahuju ale do auta stacia. Pekny cisty zvuk nechrcali ani pri vyssi hlasitostaich a volil som komponentne. Dostal som este zamestnanecku zlavu od znameho takze to urcite nelutujem. Cize v baleni uz boli aj vyskace a na reprach vyhybky plus kabelaz ale tu hodim za psom a dam tam poriadne kable...Pozeral som tie povodne repro mal som to rozbrane a musim povedat ze su to riadne hovada. ten magnet je obrovsky. Ale je jasne ze to maju za sebou lebo boli zvetrane zvlhnute, dierave som sa divil ze vobec "hraju". Dozadu pojdem mozno kupit este jedne ale tam predpoklam ze su uz so zabudovanym vyskacom. Ale sa mi to nechce rozoberat lebo cely sedak musi von.... :(
  • Abyss
    Material je v pohode. Toho mam dost. Len ci to tam bude kde napchat. Nemal som este dole tapacir dveri. Uvidime ked to bude nutne tak priplatim. Teraz ide auto na celolak tak mu idem kupovat darceky kym dojde zo striekania :-)
  • sebo 1.8 16V
    ok chápem ide o to ako to bude sedieť z výškovým v palubovke .Ja som len písal svoj názor kupoval by som tu sadu "2 repro + 2 výškové + výhybky"
    Je jasne je to o peniazoch aj ten tlmiaci materiál do dverí nieje lacný
  • Abyss
    Sebo, original predne su dierave. Niekto sa to pokusal lepit silikonom ale bohuzial je to o hovne. Myslim si ze za kilo sa da zohnat par dobre hrajucich repro. Uz som to tu pisal ze nepotrebujem spickove. Ale ked pises ze 100eur je malo na 2ks repro nizsej strednej triedy tak potom aka trieda je to stoji 20eur 2ks. A bohuzial nieje repro ako repro.
  • sebo 1.8 16V
    na doma Accuphase :)
    ale bose tiež neviem prečo je taky drahý ani zvukovo ma nejako nechytilo.
    Tých 100euro je dosť nízka latka neviem ci sa tam nájde naozaj podstatne lepšie hrajúce re praky ako origo. Ja som počul hrať v autách aparatúry ktoré boli neskutočne drahé bolo tam hafo re prakov a hralo to hrozne ale veľmi nahlas:).
    Keď más obmedzený rozpočet neviem ci by nebolo lepšie tam nechať origo a poriadne za-tlmiť

• Abyss
    Mno mal som namysli aparaturu BOSE. Kamarat je dost audiofil co sa tyka ozvucovania miestnosti. Doma ma tuto aparaturu za 4000€ + poistenu na 5000€ v pripade vyrabovania bytu. Hraje to neskutocne cisto. V aute taky efekt skratka nedocielis ked nepouzijes specialnu upravu. Ale tie predne repro mno snad budu stacit. Tak teda aku znacku odporucate? Strop 100€. Cize 1par.
  • Honza
    nechci nic říkat, ale v alfě bose mam a při porovnání s stěma phasema v coupe to je trapnej repráček s divným zvukem..nechápu co na tom mohlo bejt tak drahý

(to to živí docela vysoká řada rádia od Sony )
  • Abyss
    Ano bose bola ako prva moznost. Pocul som to a bol to orgazmus. Neskutocna kvalita. Ale aj ta cena. Tie repro su brutal drahe. Viem ze sa montovali do alf za priplatok...
  • Carlos 20vt
    Nahodou v coupe to hraje moc pěkně.Jenom to třeba vytlumit.. Když to nestačí soupni tam BOSE s lybry:-D Ja mam takovy plan,ale jeste na to nemam to spravne auto:-D
  • sebo 1.8 16V
    ibaže v FC niesu vôbec nejaké šunky takže sa ti môže stat ze lacne budu hrať horšie ako originál tak som to myslel

a keď je tu tato temä v cene 200euro ktoré hrajú najlepšie
    môj favorit
    http://autoomega.sk/index.php?id_sek=873&id_to var=19071&ukaz=detail&hlzaradenie=9
    ale ešte som ich nepočul tak neviem
  • Abyss
    Nepotrebujem tam spickove repro. Na kvalitu zvuku si potrpim. Ale to radsej doma v obyvacke. Chcem aby to hralo dobre. Nic viac. Tak teda kupim nejake dobre repro dopredu a zadne necham na pokoji. Este kvalitnu dvojlinku. Ten koaxial vymenim asi tiez lebo mam problem niekedy chytit stanicu. Skratka je tam uboha kabelaz ktoru musim prerobit. Radio vyzera byt fajn. Ak to bude hrat naprd aj s radiom tak pojdem pekne za kamosmi reprakmi... A este mi mozete odpovedat na ten ovladac kurenia? Ako ho vyberiem? Dik
  • sebo 1.8 16V
    Nakamichi niekedy veľký pojem v kazetákoch ale dat to do auta? Nebude to autorádio drahšie ako samotne auto: Do re prakoch do dverí sa oplatí investovať .Do zadu by som dal originál z prednej časti teda ako nemieni upravovať tu mriežku "dierky" . Nato dokázať rozdiel zvuku by bolo možne jedine mat jeden originál FC a druhy prerobený zadok stou istou aspoň zostavovou reproduktorov .Ak to už budeš mat rozobrané doporučujem vymeniť aj koaxiálny kábel na anténu.Taky šmejd ako je v FC som už dlho nevidel
    http://www.satelitna.tv/50-ohmovy/koax--rg213-6ghz -nordix-mwc-10-50
    je drahý ale zase ho je treba len nejaké 4m
    Výmena káblov tiež ma svoj zmysel
  • Honza
    ve předu Phase CF 165.25
    vzadu Phase PC 165.20
    živený toho času (cca 2006) audisonem a rádiem JVC později nakamichi... teď sou jen repro živený rádiem JVC

dveře vytlumený, bočnice podlepený a hraje to... ta mřížka vzadu byla už pro mnohé sporem, za mě tam ničemu nevadí.. viděl jsem různý aletrnativy, ale rozhodně to nikdy nevypadalo tak, že bych to v autě proved taky... a jelikož je stejně většina nahrávek ve stereu, tka zadke klidně zahodit, a o to dát lepší předek.. viz moje situace s Phasema CF (sada za 10 a PC sada za 5...)
  • Abyss
    Nejdem robit ziadne velke upravy. Urcite ich rezat nebudem. Nejdem davat do kufra ziadny subak ani nic podobne. Chcem len kvalitnu cistu hudbu. Takze staci vymenit len predne za poriadne repro a vystuzit dvere? Ma to niekto tak poriesene? Ste spokojny ti co to mate?
  • Abyss
    V predu su tie repro na srot. Vzadu neviem. Kabelaz ohovne. Mam zalusk na znacky fusion, hertz, alpine. Ale zvolim asi tie alpine. Takisto vymenim komplet kabelaz. Takze tie repro su uplne identicke vpredu aj vzadu?
  • sebo 1.8 16V
    Ale nekupuj hoci aké šunty a hlavne za tlmiť poriadne dvere Originál nehrajú zle
    do zadu ak neplánuješ vyrezať tie dieročky sa neoplatí dávať nove
  • krisz
    Predne a zadne reproduktory su 16cm-ky,a v palubovke su vyskove repro...
  • Abyss
    Ake su vo FC velkosti reproduktorov vpredu aj vzadu? Idem objednavat a nechce sa mi koli tomu letiet do garaze a demontovat tie plasty. Su repraky aj v palubnej doske? Mam namysli tam po bokoch nad fukarami. A este jedna otazka. Ako vytiahnem ten ovladac na kureni. Ten maly stredny. Lebo akosi sa mu nechce. A nechcem to urvat. Potrebujem uvolnit ten inbus pod nim. Dik za odpovede.