-
22:28:26 20.8.2012
:DD Turok plně tě chápu...
-
13:57:20 15.8.2012
Tak klíče jsou na světě.už si nechávám dělat repliky abych měl náhradní.dokonce se prej dostaly na výlet a našly je při čištění bedny na materiál a poslaly nazpět dobrý no hlavně že se našly.
-
17:18:05 9.8.2012
hej ty auta radši fakt prodej protože to je síla... ztratit všechny klíče.. nechápu..
-
20:38:52 7.8.2012
Čus děkuji za radu oskusím stejně ten zámek na kufr něják nefunguje.Ale jestli se mi to povede tak tam prolíst bude muset někdo jinej já se svíma 198 cm bych se asi opravdu neprotáhnul.:) ale někomu z nrnavích kámošú řeknu ty se protáhnou skrze ;) no za zkoušku nic nedám ;)
-
07:27:39 7.8.2012
spodem odpoj baterku-kostra na převodovce a 1 bod na karoseri s takovým pavoukem na fastony, tim umrtvíš elektriku(pokud nějakej expert nedodělával další kostřící body)
pak vraž do zámku kufru šroubovák a otoč s ním..zámek bys měl protočit, drží v plechu stejně jako u una ve dveřích, takže se protočí celkem snadno..pak si pohraj se zadní sedačkou a prolez do interiéru..
a nebo si kup sadu uni klíčů kterejma tevřeš cokoliv... je to sada určená pro servisy, alečorkaři s tím taky fungujou pokud to neřešej šroubovákem...
-
21:33:09 6.8.2012
čěrvenýho ačernýho lol překlep to je tím když člověk druhý den nespí.:)
-
21:31:41 6.8.2012
Ahoj no kartičky od imo nemám od červenýho ani od červenýho jsem měl jen jeden ten stříbrno modrej tamty bývalí majitel stratil.Jo jak se dostanu do auta když mám to červený zamklí na zahradě ? neví někdo bez nějáké ničemnosti?Poněvač jo viměnit zámky ale otevřít ty dveře bude problém to se alarm se asi zblázdní jestli se s tím bude ostřeji manipulovat no. Kdo poradí kdo tu je na tohle kápo ?
-
17:02:08 5.8.2012
to jo, ale z mastru imo čip občas někdo vyloupne, některý mastr klíče se dají otevřít..
-
15:36:49 5.8.2012
Ale ved predsa by mali byt imo vo vsettkych 3 klucoch nie? A kodove karty mno tak to uz ma len malokto k autu. Aj keby som ich mal tak nevedel by som stym nastartovat :D to zblikavanie vstreku apocitanie ci ako to funkguje
-
13:46:10 5.8.2012
jestli je v mastru imo. zajdi si s ním někam kde dělaj klíče i do aut, např do globusu, stojí to kolem litru, otázka 5min.. dát zato sedmičku sou vyhozený peníze
-
12:24:22 5.8.2012
vem vin kód, techničák a zajdi do fiatu a tam ti klíče udělaj... takhle sem řešil klíče k alfě... jen to stojí 7000...
-
10:58:02 5.8.2012
Měl bys mít takové kartičky s kodem...podle toho se dá udělat klíč apokud ne tak vyměnit všecky zámky...-to vyjde si myslím nejlevnějc :)
-
18:02:57 3.8.2012
Ako to opisujes tak ten cerveno hnedy a velky, bude zrejme bordouy master. Ak ho mas tak si zahojeny. Kedze to je najdolezitejsi kluc. Mas aspon jeden kluc s imo? Ak nie tak sa musis obratit na fiat a tam su palky. Zistia to podla vinka. Skratka dolezity jd hlavne imobilizer. Cena okolo 200eur tipujem.
-
17:32:12 3.8.2012
Ahoj mám takoví problém v práci jsem ztratil 3 klíče k coupé a k červenýmu jsem měl jen jeden nevíte někdo co ted,?A k černýmu my zbyl takovej červeno hnědej obrovskej ošklivej klíč daj se udělat noví ?