Nejde rádio, hodiny

• von Raven
    bag s baterkou nevadí pokud nemáš otočený i klíček a když jo tak to diagnostikou pak promázneš a zhasne
    já jezdil bez bagu a bez palubky, to pak naskákalo chybiček, ale furt to jelo :D
  • Feki
    jojo presne to je ale dobry ja sundaval airbag se zaplou baterkou..:)
  • Setisko
    Problem solved. Postupně jsem povyndával všechny, až jsem došel na tu spálenou. Jo hold když někdo před odpojením neodpojí baterku! :D Díky bohu za pojistky. :)
  • Setisko
    Jojo, taky jsem si myslel, že to bude pojistkou, ale už byl večer, takže jsem se s tím nechtěl drbat po tmě. Dneska na to bude čas, tak to zkouknu.
  • Feki
    Stopro pojistka..;)
    Postupne vytahovat a zkouknout,zadna veda..;)
  • Mertix
    zkoukni pojistiky, která je vypálená,třeba podle obrázku u nich možná najdeš.
  • Setisko
    Takže doplním, že na středovém panelu tlačítka fungují jak mají (výstražky, mlhovky,...), ale nesvítí jejich diody. To samé světlo nad hlavou řidiče, které se má rozsvítit, když se dveře otevřou - taky nesvítí, i po zapnutí nejde. Takže elektrika nejde kolem toho středového panelu. Co s tím? Díky
  • Setisko
    Zdravím, dneska jsem se trošku vrtal v subwoferu, chtěl jsem ho předělat jinam, takže jsem musel odpojit pár drátků. Potom, co jsem si doladil subwofer na místo dle libosti, tak jsem všechny drátky pospojoval (mám je stoprocentně zapojené správně, ještě jsem si to fotil, abych se mohl kdyžtak podívat), ale nechce se mi zapnout rádio. Teďka odpoledne jsem si všiml, že se mi zastavily i hodiny (přesně v ten čas, kdy jsem to dělal). Světla normálně svítí apod. Třeba je nějaká pojistka spálená, ale vůbec netuším která. Nějaké rady, typy, triky? Díky