-
07:23:43 16.8.2012
von raven:sakra,koukám se mi tam toho rozpadlo fakt hodně:))
-
05:29:21 16.8.2012
jako bílý kulatý plast? a do toho nacvakneš to černé kolečko kterým otáčíš? Tak to se ti asi rozpadlo na dva díly, protože já vyndám tu čenou část s kterou otáčím a zespodu je bílá a zbyde mi tam doura z které trčí uprostřed bílá tyčinka s kterou otáčí to kolečko a pod ní je ten imbus :D
-
21:30:51 15.8.2012
von raven: a jak se dostanu k tomu imbusu pod prostředním kolečkem (rychlosti ventilátoru)?já když ho vytáhnu tak tam mám takvý bílý plast do čeho se nacvakává to kolečko,ale imbus žádný,tak nevím jestli ten plast bílý jde ještě nějak vyloupnout....zase ho nechci zničit...
-
22:56:58 13.8.2012
středový panel je nejlepší když sundáš i tu plechovou lištu s nápisem pininfarina, ale jde to i bez sundání
Jeden imbus je pod tím prostředním kolečkem co jsi vytáh, další dva křížáky jsou nahoře v šuplíku pod rádiem a i rádio musí ven, pak by to mělo jít v klidu vyndat, ale to pořád nestačí, protože tohle jsem už měl venku xkrát, ta klapka bude zašitá ještě o jednu vrstvu hlouběji si myslím... nebo je úplně jinde ať se to zbytečně nerozebírá? Myslím, že ale i přívod topení je do středu, tak to bude někde tam.
-
19:00:20 13.8.2012
hmm koukám další hromadný problém na coupe:) a jak demontovat ten středový panel,zkoušel jsme vyndat to prsotřední kolečko abych ho sdělal,ale vyndal jsme jen to čím se točí a bylo za tím takové bílé do čeho se to nacvakává a žádný šroub tam nebyl abych to povolil....Jinak teda s tou klimatizací a pouštění teplého vzduchu dovnitř mě to pěkně štve...
-
12:47:43 13.8.2012
jasně že neuchladím, ale zatím mi jde vždycky krapet míň teplý než je venku tak to ignoruju. Dokonce mi myslím šel nejvíc teplý vzduch, když jsem měl ventilátor vypnutý.
Určitě to bude, ale nějaké těsnění někde, kam se mi zatím nechce lézt, ale bude tam povyskočené a neuzavírá to úplně a tak jde teplo ikdyž nemá.
-
08:49:18 13.8.2012
taky mam pocit ze mi misto studenyho jde trochu teply vzduch pri zaplem ventilatoru, (klimu nemám)
-
07:23:17 13.8.2012
von raven: a tím to uchaldíš když je venku 30? mě to dřív fungovalo ale ted se to zkazilo,klimuju a ventilátorek na 2 a žádnej chlad nejde...
-
06:50:52 13.8.2012
Mi to dělá to samé, klima to uchladí, ale jen určitou dobu. Asi se tam někde šprajclo těsnění a nezavře úplně teplý přívod. Řeším to tak, že vytočím naplno do tepla a pak do chládku a ventilaci pustím na 1 a hotovo. Dá se to.
Ještě jsem dělal pokusy s vnitřním okruhem, ale myslím si, že to nepomáhalo, jako by to mělo zdroj tepla i uvnitř.
Jestli ale někdo najde řešení tak nás bude asi víc vděčných. Zatím nejspolehlivější bylo zavřít ventilaci a pustit to na přední okno, ale to není řešení :D
-
19:38:45 12.8.2012
myslím že je hlouběji pod středovým panelem
-
17:46:48 11.8.2012
tak jsem vyčistil kabinový filtr a pod tím jsem našel klapku, která pouští vzduch do kabiny a nebo uzavírá přívod vzduchu (od levého tlačítka), ale klapku od přívodu studeného vzduchu z klimy jsem nenašel,ach jooo...nemáte někdo schéma jak to tam funguje? tady ta klapka pod kabinovým filtrem se hýbalA jen na to levé tlačítko,ale když jsem měnil teploty tak nic....
-
13:30:41 11.8.2012
ahoj
Kde najdu klapku od topení a lanovody? Je to pod stěrači nebo někde jinde? doufám, že nemusím sundat palubku a středový panel:///Po naplnění klimy mi to chladí, když je studený motor, ale jak se zahřeje,tak chlad se mění na spíš teplo...
Moc prosím o radu