váha vzduchu 20VT

• Tomič
    zdarec ja mam taky problem z vahou sic na jinym voze stilo 1.8 auto nema vykon pri diagnostice neukaže hodnotu zatíženi při jizde pres 50 % podle teto hodnoty pry motor dava palivo takže vaha asi keca haček je v že seženu max novou celou klapku za 20tis to je co :)jen mimo tema nema někdo zkušenost z opravou či implantaci jine vahy?neco podobneho by se třeba našlo ale jak to je z kompatibilitou?
  • Innocento
    Ta váha elektricky složitá není. Měřením pochodů uvnitř, při její práci, by se mohla ověřit její funkce (pokud se dá dostat na střeva). Akorát by mě zajímalo, jestli to už někdo dělal :-) Jinak jí mam v garáži, tak se na to asi mrknu - zajímá mě to. Na koleni multimetrem se ničemu nedobereš.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ty máš problém v jiné dimenzi vesmíru...
  • beky
    Jo tak to já vím na 100% že klame až chcípne auto i za jízdy.A diagnostika Píše, skrat na kostru váha vzduchu nemáš zkušenost poradit jestli to jde opravit? Nebo sehnat novou?Nebo spíš použitou?Dík.Jo mám 20VT
  • Coupe20VT PLUS :-D
    mám dotaz:

lze u váhy vzduchu změřit nějaké pevné základní hodnoty?

jak lze objevit načatou váhu vzduchu, pokud dává klamavé hodnoty ECU.

Pokud se nedostane do nějakých hodnot mimo realitu, tak jí ECU nikdy neobjeví jako závadu.

Co když například moje váha lže o 20%?

narážím na problém s mojí chudou směsí. (příčina je mě pravděpodobně známá, ale nechci absolutně nic nechat v náhodě)