8.-10.5 tuning MimoŇ

• Luboš 8VT
    Tomet nemusíš měnit přítelkyni tady máš tu písničku brachu! Shaun Baker feat. Maloy - Give!

• Axiom LE
    Tak jestli je origo to nevím, já už to tak koupil... včetně velké HF sady...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    kultura... já jen že ten telefon už sem někde viděl... ten je na tom středovym panelu origo?
  • Axiom LE
    To Coupe20VT: Moje ;-)
  • Tlama
    Tomet -jednoduché...vyměnit-přítelkyni -)))
  • Coupe20VT PLUS :-D
    čí je ta limiteda?
  • HARIBO
    Dobry traktory :)
  • Innocento
    Jak tak koukám na to video, tak asi mladý poladím HDi :-)
  • HARIBO
    6
  • HARIBO
    Timo nebyl cas,...:)
  • HARIBO
    Mimon zrychlene,.. :)

• HARIBO
    5
  • Lenoš20VTLE
    ten žlutej na konci je Kejlísek
  • Lenoš20VTLE
    jo to točil kamarád z integry
  • Koty
    našel sem video

• Mertix
    Bekr on odpoledne pak jel blíž ke driftum, tak asi proto...tak jindy...
  • Bekr
    náhodou,bych vám velde držel místo kdyby jste řekli :D
    Já tě fakt ani u extenziho neviděl :)
  • Mertix
    Bekr stal sem s extenzim...a 2krat sem jel na volný sprinty, jenže mě kamoš nestih natočit...sice bída, ale chtěl bych to vidět:)a Ty si stál na dobrym místě:)vymazlený kupátko:)
  • Bekr
    Kuwa Mertixi,já tě tam hledal a nikde nemohl najít ani tvé auto......:D
  • Mertix
    a já žádná pochvala:)ne, vym že neni co:)
  • Bekr
    extenzi: já to myslel ze srandy :)
    Tvoje coupátko je mooc pěkný,dost jsem ho okukoval :)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    bude líp Petře
  • Bekr
    extenzi a haribo: o co vám jde? :D nepomlouvejte moje coupátko :D
  • Mertix
    METUD joo, brajen...
  • HARIBO
    extenzi: tak kupasem jsem se nechal jenom vozit. U toho zluteho jsem byl taky :) Jinak nejhorsi cas na sprintu ma asi to ferrari, ktere popojelo asi 5 metru a pak kleklo :( To GT talci asi taky jenom 1 bar,..
  • Kejlis
    tele je slabý slovo!!je to tak,zkurvil jsem si to sám,coupé bylo ve formě :-) ale i tak na pouhej jeden bar pěknej čas :-))
  • Mertix
    ja s jirkou...
  • Mertix
    no, čekal sem tam od toho víc, mnohem víc, ty sprinty odpoledne nic moc, pořád na něco čekaly... drifty supr, paráda, 2x sem měl volnej sprint, snad někde najdu videa...jinak pak po jížní spojce sme se nějak potkaly:)
    Kejlis je tele a jel oba sprinty na 1,1bar místo 1,8. Příště musí dát přípravě víc času aby věděl v jaké poloze má mít tlačítko omezující tlak :-)
  • HARIBO
    Tak kamarad pojezdil Kejlise s imprezou GT, kdyby byla trat o kousek delsi tak ho Petr ma,..To zase bude machrovat :(
  • HARIBO
    Techno party pro Marcela :)
  • HARIBO
    4
  • HARIBO
    Kdo uhadne co je to za auto?
  • HARIBO
    Uprava vytapeni sedacky :)
    kupátkáři v ČR jsou obecně vemena,vždy plno slibů a pak kulový a o tom že se bude na nějakém srazu stát pohromadě se plká už snad 4 roky a nikdy se jich nesešlo víc jak 8 a dalších 2x tolik jich stálo všude jinde - prohraná bitva
  • Bekr
    extenzi: ty jsi jel za mnou zrovna při vjezdu na Mimon že jo,byl jsi to ty :D jak sem ti pak ujel :D

Jinak myslim že coupátek tam bylo opravdu hodně,jen škoda,že ne pohromadě :(

Hodně pěkný coupátko modrý 20VT bylo polských kolegů,opravdu pěkný autíčko z toho měli...
  • HARIBO
    3
  • HARIBO
    Videj jsem vlastne jedno zlute vytunene :) a pak Kjlise na sprintu
  • HARIBO
    2
  • HARIBO
    To vis ja nevedel na co mam koukat driv :)
  • HARIBO
    1
  • HARIBO
    To bylo snad jedine cupatko ktere se mi libilo,. Jinak jich tam moc nebylo,..
  • HARIBO
    Koho bylo tohle?
  • Jan Paukovic20VT
    Koukal jsem na spravy vypada to tam dobre tentokrat bezeme ale v srpnu na 100% Jedu i s kamosema
  • Kejlis
    jedeme ráno...
  • Bekr
    Vyjíždim :)
  • Luxor
    to nejsou technaři když zaplatí za vstup 600,- a pak se jdou pob(l)ít na diskotéku...
    džejmsi já nefňukám jen kvůli 6kilu,Mimoň stojí čím dál víc za prd a ještě k tomu je stále dražší. Pro jistotu na jejich stránkách zrušili diskuzi aby se to tam nemohlo řešit a tomu se říká přístup šmejda. Celá Mimoň se postupně mění na sraz technařů a je otázkou času kdy už tam budou autaři úplně úřekážet a celé dění se přesune do hangárů. Mě to nevyhovuje a proto nejedu
  • Mertix
    extenzi takže v sobotu v 8 rano u nadra v Čelakovicích?
    když dám na váhy tak zjistim že to co mě baví (sprinty) stojí čím dál víc za prd a zbytek mě nezajímá. K tomu zase dražší vlezný a tak nezbývá než se na MV vykašlat a zamakat na přípravě na Milovice
  • Lenoš20VTLE
    taky
  • Bekr
    Taky chci lupen grátis,nebo se slevou :) kdo nabídne :)
  • Feki
    Mam lupen takze jedu..Az budete mit nekdo fleka tak mi dejte vedet at sme v kupě ne..?;) 736662876
    já spíš nee
  • Hanzz20VT
    tak kdo jede vše????
  • Mertix
    dá někdo spicha na černym mostě?
    Honzo to vůůůbec nestíhám,ovšem jak budu redy rád přijedu!
  • Honza
    proto marceli přidej, ať jedeš tuto sobotu na dragcup do hoškovic:))

..ceny lidový a jestli tam potkáš kolotoč je velmi nepravděpodobný, což už se o MV nedá říct...
    Lubko dík,ale já asi v rámci protestu nepojedu i kdyby mi to šlapalo jako švýcary. Buď z nás Sandy dělá kokoty a to já nerad a nebo má nabitý program o který já však nestojím a tak buenos MV,ladím na Milovice!
  • Edrig
    No,300 km tam,300 km zpět a navíc vstupné 600 Kč,tak to se raději bez této akce obejdu.
  • Aladin
    ty voe 600,-??Tak to je mazec!!!
    oni si na stránkách MV pro jistotu zrušili pokec,aby lidi nemohli řvát na to vlezný?! Je třeba to sdělit všem kdo tam jezdí ať se pak nediví až tam dorazí a budou čumět jako vějři
    takže já když pojedu s Lancií a podválem se sedmou tak dám 1200 u brány a pak ještě 100 za sprinty? Myslím že se na to vykašlu a pojedu někam jinam kde to nebude tak přežraný!
  • Aljaška
    já psala za auto:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Nejedeme
  • Simarik
    ty joo 600,- ? za to mi to auto maj hned u vchodu umejt a vyluxovat ! to je ráj pro poláky ...
  • Aljaška
    já jedu až ty druhý, na tyto prdííím:-)
  • Aljaška
    jen se připravne na to, že kapánek zdražili vstup. Za auto je letos 600 kč.
    chvátám chvátám ale jde to pomááálu sakra
  • Aladin
    uvidím zda na noc nebo až SO ráno
  • Feki
    Taky asi jedu jestli mi prdelka pojede,uz jsem domluvenej se Simarikem z HK..:)
  • Martin 8vt
    neee,tupoun stále mrtvý,není vůůbec čas...
  • Hanzz20VT
    jedu
  • Honza
    http://www.mimonskevalky.cz/
  • Mertix
    boris Mimon=Mimonske války =letiště hradčany u Mimoně a to se rovná 1 z nejlepších srazu u nas...
  • Honza
    ne
  • Bekr
    budu tam :)
  • Simarik
    jedu
  • Aljaška
    tentokrát nejedu
  • Missicka
    Nee..
  • Jan Paukovic20VT
    Rad bych ale na tolik srazu co bych rad nebudou love a jeste ktomu takhle na jare tam bejva jeste docela chladno takze snad as na letni teda naty snad na 80% us sem si kuli ni vzal kovcu.
  • Mertix
    ja jo.
  • Janinka 2.0.16VT
    Nemohu
  • jara
    Kdo pojede?