No na podzim bude panda taky jinde s časem a úpravama to vim moc dobře,no tak co vim tak to unko má vyházenej vnitřek a má BOV a filtr a výfuk nic víc a jezdí na slickách!No videa nemám jelikož jsem dělal na 16VT!
Jj Icemana znám moc dobřě a myslim si že mu to na 1,4Turbo nejede vůbec špatně:D ted dokonce zajel o víkendu v Blatný 12,3s tak že zatim nejrychlepší Fiat v ČR!
Koty jo, parkrat mě tam nějaký frajírci dost nasra.i, proto někdy ty komentáře:)a to video s Lambem, jo, kámoš mě ukecal, jak to točil, at s nim jedu, když nikdo nechtěl...hold 140kw a 400 kw je krapet rozdíl:)
extenzi bylo tam toho víc hezkýho, tohle patřilo mezi nej:)
jinak doufám, že mě neukamenujete a nebo nesmáznete profil:( prostě mi prokluzuje spojka, a občas sem nevychytal starty...výmluvy, no, nahraval sem blb na vysí kvalitu, tak ty videa maj 2gb, ale na youtube se to načítá, je jích cca 30 jen z milovic, kouknete na videa od uživatele mertix23
tak a je po, zajezdil sem si, videa hodim večer, je jich dost, akorat mě tam sralo par věcí, potřebuju větší upgrade motoru, to za 1:)jinakk ten štěrk na trati na hov.o, než sem si zvyk, hrabal sem jak debil...panelova draha taky na nic...nějaký dementi to tam zase klasicky rozjížděli mimo trat mezi lidma...a organizatoři nic...ale zajezdil sem si, lambo sem ještě zatim nedal:( uvidíte na videich...
2 Jirka-tak sory, nemužu, mam neschopenku a bojim se kontroly:(nasli mi kampilobakteriozu...tak budu asi sedět doma, v patek upřesnim:)chtěl bych tam...
Hm,do Milovic se asi podívám.Mám na ni vzpomínky z let 1957-59,kdy jsem tam jako záklaďák prožíval buzeraci spolu s tisíci dalšími vojáky.Byla to ale opravdu blbá vojna.Říkalo se,že když se v Milovicích hodí kamenem,trefí se voják nebo kur..