milovice se blížej...

• Mertix
    HARIBO dcrsr75e, koupil sem ji u nas za 6500:)stara zasoba...+pojiseni za1500.
  • HARIBO
    Wow,. tak ja se taky bavil pri sprintu s Lambem :D
    Jinak co to mate klucí za kameru? Znacku po pripade i model. KUji
  • Luboš 8VT
    No na podzim bude panda taky jinde s časem a úpravama to vim moc dobře,no tak co vim tak to unko má vyházenej vnitřek a má BOV a filtr a výfuk nic víc a jezdí na slickách!No videa nemám jelikož jsem dělal na 16VT!
  • Mertix

tady s tim unem.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    málo kdo má dnes serii a nelhat!!!
  • Mertix
    Luboš 8VT těžko říct, ale na podzim už jo...a co Ty, máš nějaký videa?a to uno bylo vykuchaný a pěkně pískalo, nepřipadalo mi v serii...
  • Luboš 8VT
    No tak taky to unko v turbu byla série ještě aby jsi ho nedal s 16VT :D......ale Pandu turbo by jsi nedal!
  • Mertix

joo, nejede mu to vubec špatně, to uno turbo co jede vedle něj sem dal taky v poho, ale tak moc ne...
  • Luboš 8VT
    Jj Icemana znám moc dobřě a myslim si že mu to na 1,4Turbo nejede vůbec špatně:D ted dokonce zajel o víkendu v Blatný 12,3s tak že zatim nejrychlepší Fiat v ČR!
  • Mertix

a dal si i corvetu, hmmm
  • Mertix
    Luboš 8VT tak ten tam logicky neměl serii, a 1400 proti 900 kg, taky rozdl...
  • Luboš 8VT
    Videa dobrý,ale komentáře naprosto trapný.....ale tak nedivim se asi tě sralo moc že ti to X1/9 vždy tak moc napráskalo:D
  • Mertix
    Koty jo, parkrat mě tam nějaký frajírci dost nasra.i, proto někdy ty komentáře:)a to video s Lambem, jo, kámoš mě ukecal, jak to točil, at s nim jedu, když nikdo nechtěl...hold 140kw a 400 kw je krapet rozdíl:)
  • Simarik
    Extenzi: v HK pak dame spicha jesi pojedes, ja tam ale nechci, nudná akce. 1000x lepčí je relax v PCE
  • Koty
    Mertix: tak sem koukal na ty videa, fakt hezký...moooc se mi líbí ty hlášky, aspon sem zasmál, ale fakt dobrý

Ta modrá Audina S2 jezdila i v Příbrami, pěkná raketa, jinak nejvíce se mi líbí to video s lambem, masírka :o)
  • Mertix
    extenzi jel bych, ale 26 jedem do Chorvatska, škoda...
  • Mertix
    extenzi joo, děkuji...ještě mam co dělat...ale na podzim v Milovicích už to pojede líp:)
  • Mertix
    extenzi bylo tam toho víc hezkýho, tohle patřilo mezi nej:)
    jinak doufám, že mě neukamenujete a nebo nesmáznete profil:( prostě mi prokluzuje spojka, a občas sem nevychytal starty...výmluvy, no, nahraval sem blb na vysí kvalitu, tak ty videa maj 2gb, ale na youtube se to načítá, je jích cca 30 jen z milovic, kouknete na videa od uživatele mertix23
  • Mertix
    tak a je po, zajezdil sem si, videa hodim večer, je jich dost, akorat mě tam sralo par věcí, potřebuju větší upgrade motoru, to za 1:)jinakk ten štěrk na trati na hov.o, než sem si zvyk, hrabal sem jak debil...panelova draha taky na nic...nějaký dementi to tam zase klasicky rozjížděli mimo trat mezi lidma...a organizatoři nic...ale zajezdil sem si, lambo sem ještě zatim nedal:( uvidíte na videich...
  • Mertix
    extenzi tak zítra na 9 u nádra... jestli nebuce pršet.
  • Mertix
    2 Jirka-tak sory, nemužu, mam neschopenku a bojim se kontroly:(nasli mi kampilobakteriozu...tak budu asi sedět doma, v patek upřesnim:)chtěl bych tam...
  • Simarik
    nejedu, moc placení a nemám hotovo :-(
  • Aljaška
    ak do Milovic tentokrát nejedu.
  • Kejlis
    nejedu,dneska odlétáme na dovolenou...
  • Mertix
    jirka-sobota?
  • DAVE20VT
    chtel bych dorazit...uvidim znamy ksichty??:)
  • Mertix
    Jirka-tak zase na nadru?kdy?
  • Honza
    rád bych, ale asi to o5 nevyjde ....kouknu li do rozpisu, tak se mi to kreje se soutěží...
  • Simarik
    bohužel nejedu, stále čekám :-(
  • Mertix
    tak jak?
  • Aljaška
    já budu bez auta:-( ve čtvrtek coupé najíždí na BVV na Autosalon a bude tam až do 11.6.:-(
  • Simarik
    já pojedu když stihnu kola. když bude volnej servis
  • Mertix
    takže by sme se mohli pak ještě sejít někde tam, at tam dojedem komplet....jen otazka, kdy?
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    zkusim přijet sedmátorem, už mi schází jen poloosy,nádrž a výfuk a pak zážeh a první testy
  • Wali 16vt
    Jedu budu tam od pátku
  • Edrig
    Rozumím tomu tak,že vstupné pro auto s dvěma osobami = 500,-Kč
  • Edrig
    Hm,do Milovic se asi podívám.Mám na ni vzpomínky z let 1957-59,kdy jsem tam jako záklaďák prožíval buzeraci spolu s tisíci dalšími vojáky.Byla to ale opravdu blbá vojna.Říkalo se,že když se v Milovicích hodí kamenem,trefí se voják nebo kur..
  • Tlama
    nikde jsem se nedočetl kolik je vstupné
  • Tlama
    http://www.tuningsrazy.cz/
  • Aljaška
    Já už do čelákovic nejedu. Ale v Milovicích budu:-)
  • Simarik
    já jedu od Nymburka přes Krchleby, do Čelákovic mě nedostanete :-)
  • Mertix
    asi to zkusíme jako v Příbrami, snad to tentokrat vyjde, s rezervací...
  • Simarik
    milovice jedu,podrží mi někdo flek ?
  • Bekr
    když to vyjde,rád bych taky jel ,ale ne přes čelákovice,ty jsou pro mě malinko z ruky :)
  • Mertix
    viděl bych to na sraz v Čelákovicích, a rezervaci míst...kdo pojede?