9.Ilegal Action Tuning Sokolov 15.8.09

• Britka
    dá někdo foto??já mám jen jedno :-(
  • Brano20VT
    Timo tak všetkých pozdravuj a užite si to tam !
  • Innocento
    Kdyby jezdilo Coupé, tak jehehe :-)
  • Dave 1,8
    Manny:no právě v garáži:je hrozně zaprášený:-))
  • manny
    HA HA Dave, ty to ani mýt nemusíš když máš auto pořád v garáži (což je správný), kdyby ti to vyšlo a přijel si bylo by to fajn, už kvúli kazetě s TG :D.
    btw. pastu jsem koupil, trochu ta světla přeleštil a je to celkem fajn (až to bude z obou stran bude to paráda) :) takže ještě jednou díky za typ!
  • Dave 1,8
    manny.já to nemám ani umytý a to dorazím až tak po dvanáctý,protože mám práci a nakonec možná nenastartuju kupaso,tak přijedu ducatem:-))
  • Janinka 2.0.16VT
    Manny: To nevadí ,Tvé auto vypadá pěkně i tak .Hlavně že tam budeš.A nezapomen,večer se jde pařit.
  • manny
    nestíhám, nic nestíhám, pružiny, BOV, mlhovku, kladku atd atd mám doma, ale nestíhám to dát do auto, takže přijedu, ale auto nebude opět v kondici... :(
  • Janinka 2.0.16VT
    Budu tam
  • Britka
    Takže v 8:00 na benzince !!!
  • Feki
    Zapadaci já nejedí.Jsem pryč takže se mnou bohužel nepocitejte..:(
  • HARIBO
    Prdim na Pamelu,. pojedu radeji posekat travnik na chatu :)
  • Simarik
    to je hodně nepřirozená policajtka. no jestli to budou holky jako na poslednim relaxu tak to potěž, AZ tentokrát vybírali asi úplně vožralí :-D
  • Britka
    tady máte chlapy foto té čub.. co tam bude dělat erotickou myčku ;o) sorry za to její oslovení,ale nic jiného pro mě tyto slečny nejsou...
    http://www.tuning-sokolov.cz/ilegal_action/index2. htm
  • Simarik
    ženský už sou okoukaný ?! udělejte někdo foto !
  • Innocento
    :-)
  • Simarik
    to záleží na tobě tak se snaž :-))
  • Feki
    Stando pockej si na Mimoň,tam je taky erotická myčka;)
  • Simarik
    jaká myčka ? hmm lákavá nabídka
  • Britka
    no jooo chlapy slyší erotická myčka a už se to tu sbíhá :o))
  • Dave 1,8
    Dorazíme mezi desátou a jedenáctou na Krajkovou.
  • Janinka 2.0.16VT
    Super,no jinak my máme jako vždy scuka na benzině v 8 hod
  • Dave 1,8
    Dopolene se zastavíme.
  • Janinka 2.0.16VT
    No uvidíš ,snad to vyjde.
  • Feki
    No já moc už sprinty nejezdim,s tou atmosférou to moc nejede,pohár taky nic když to mám teď od prazaka podreny tak už zbejvate jen vy a erotická myčka:D Zkusim,moc bych vás chtěl vidět všechny ale tady sou zaměstnavatele sv*ne..:(
  • Janinka 2.0.16VT
    Zkus to nějak vyřešit .Budou tam měřené sprinty ,prostě i samotná časomíraa taky erotická myčka a ve hře 45 pohárů
  • Feki
    To all: No tak je to asi v pr.:( Pac nám dali povinnou prac.sobotu tzn ze tento víkend jedeme dom a pak další 2vikendy sme ve Varech..Ještě to zkusím ale nevim..:(Je to v haj*lu a to sem se tesil..:(
  • Britka
    jen tak dááááál lidi...další další..! a co chlastačka FEKI?? pujdete??
    nocarret: to je škoda,byl by jsi další adept na pohárek ;o)
  • Janinka 2.0.16VT
    Jo? No tak uvidíme
  • Janinka 2.0.16VT
    No já sprinty vynechám,potřebuji aspon jedno auto pojízdné takže dokud nebude Mustang doma neriskuji.
  • Janinka 2.0.16VT
    je to myslím 150 kč za auto
  • Feki
    Je nejaký vlezny apod?Pojedem od Varu a asi na tu benzinu,jak říkáš...
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki: Odkud přijedeš z kterého směru .Pokud od Varů tak sjedeš dolu na Sokolov první benzina vprava .Sraz je v 8 hod.Pokud pojedeš později tak ze Sokolova směr Svatava,Josefov,Krajková a je to kousek za vsí po levé straně na letišti .
  • nocarret
    nemůžu jsem na maltě :-(
  • Feki
    No dobra ale vůbec nevíme gde to bude..:(
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki:jen dorazte ,rádi Vás uvidíme a poznáme osobně.
  • Feki
    My bysme se tam taky mohli podivat..Jestli mužem na skok,máme to z Varu kousek..Aspoň uvidím Kaju zas než nám praskne..:) A aspoň poznáme víc lidi..Resp. ja+zena
  • Janinka 2.0.16VT
    No to si piš...
  • Britka
    manny: no tak doufám,že ty a tvůj šarm dorazíte i na chlastačku ;o) nééé jako minule...!nevíš,o co jsi přišel.... :-D vid Jani :-D
  • Britka
    no vida...tak už nás je 5 (teda pokud jede Láďa) možná 7,pokud dorazí Janča a Míša...kdo dáááál? doufám,že to není konečné číslo...

A co Míla 1.8 16v?? Ty už jsi se také dlouho na sraze neukázal...a nedělej,že nežiješ,já tě potkávám ;o)
  • manny
    já, mé charisma a neodolatelný šarm tam budeme :-D (nebrat vážně, pouze to, že jedu :))
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak co je lidi.Krajková je už v sobotu.Tak pište kdo jede at Nikča může zamluvit místa.
  • Janinka 2.0.16VT
    jo rezervačku by to asi chtělo ,bude narváno
  • Britka
    jááááá - potřebuji vědět aspoň přibližný počet...domluvim s Komárem zase místa u sebe....
    Jo a jinak po skončení srazu (počítám,že to bude mezi 17:00 - 19:00) se jde kalit k Jackovi na staráku...
    Možná by to taky chtělo rezervačku,minule jsme měli štěstí,že jsme přisli brzo,ale později už bylo narváno...ale to až podle lidí...
  • Janinka 2.0.16VT
    Takže pište kdo všechno pojede .

Janinka -ano
  • Janinka 2.0.16VT
    Přesně tak to bude zase :):)
  • Britka
    Janinka 2.0.16VT : no to teda jo...a hlavně s tebou vid?? :-D :-D šup ho tam ? :o))
  • Janinka 2.0.16VT
    Kejlis: Domlouvali jsme se že když dorazíte vyrazíme do Black Jacka to teda fakt stojí za to :):)
  • Britka
    Kejlis : nooooo...už jsi nás tu dlooouho nenavštívil...s tím by jsi měl něco udělat ;o)) takže 15-tého si zabal sliky a jedem :-))
  • Kejlis
    jel bych rád,uvidíme,nic neslibuju...
  • Britka
    ostatní doufám taky... ;o)) manny a ty tentokrát doufám pujdeš také.... :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    No jednoznačně souhlasím.
  • Britka
    to je fajn...no já doufám,že bude pěkně...poslední dobou jim to počasí moc nevycházelo...pak by se zase mohlo zajít k Jackovi,co říkáš Jani ;o))
  • Janinka 2.0.16VT
    Včera jsem mluvila s Davem 1.8 a pojede dle počasí.My pojedeme na 99%,záleží též na okolnostech.
  • Janinka 2.0.16VT
    :)
  • Janinka 2.0.16VT
    uvidíme
  • Britka
    takže jedem jen my?? :o))
  • Britka
    prý je objednané ;-)
  • manny
    pokud nebude počasí jak posledně tak proč ne :)
  • Britka
    Kdopak jede??
    http://www.tuning-sokolov.cz/