Mikrosrazik na DIVOKYM ZAPADE..:)

• Janinka 2.0.16VT
    Feki : já tento týden nemohu ,jsem na srazu takže beze mě.Volný mám příští víkend.
  • Feki
    Dneska jak tak koukám na to kašlu..Něco vymyslete na sobotu..Timo muze,Janca taky ne?Many taky a já od 14:00 taky..
  • manny
    pche, Pupp...předražená komerce :-D, to není stylový, však někam se zašijeme...
  • Feki
    Jestli chceš něco stylovejsiho tak dame kafco v Pupu vid..;) :D Jinak jsem to tak napsal pro to ze jsem myslel ze by někdo šel v tejdnu a já jak jsem psal v tejdnu končím o pul 11 večer a pochybuju ze v tu dobu se někomu bude chtít 2hodiny někde stát tak jen na skok..víš..Dneska jedu pro něco na OMV na rychlostce směr Ostrov..Kdyby někdo měl zájem,mužem tam.Kolem 11..Tak sem napište.Když tu nic nebude,necekam tam zbytečně..Jinak asi víkend,uvidíme..
  • manny
    tenhle i příští víkend mi úplně vyhovují (nejlíp pátek nebo sobota), ale dávat si kafčo na benzince? tam stávají místní ¨tuneři¨, byl bych pro něco stylovějšího, však ve Varech je z čeho vybírat ne :)
  • Feki
    Jo přesně po pul roce..!Nevím ani jesi to bude ono ale co jinyho by mi tam odtud posílali když vím ze mě tam fotili..Na sjezdu z dálnice od Liberce..Je tam 70myslim..:(
  • Honza
    hehe fotečka z turnova..jednu chvíli si mohl mít fotečku až ze 13 míst v turnově.. a že si s vyvoláním dávají na čas..klidně půl a více roku..
  • Simarik
    nestraš !
  • Feki
    V pátek přijížděli pozdě..sry
  • Feki
    Stando my v neděli přijížděli pozdě a už měli něco domluvenyho a tak sem myslel ze v neděli jenže sme vyjížděli pozdě a zena ať na to zapomenu ze nechce bejt ve Varech o půlnoci..Jinak bych se stavil..A teď navíc mi jde z Turnova dopis do vlastních rukou tak předpokládám ze mi posílají tu fotecku tak doufám ze nebudu bez řidičáku..:(
  • Simarik
    u mě ses měl taky stavit ...
  • Feki
    A mě to je celkem sumak až na to ze končím až v pul 11..Na Janinu je to pozdě..:D Tak já nevím,buďto se Janca obětuje nebo se budem muset smířit s příštím týdnem..???
  • Janinka 2.0.16VT
    Já mohu příští víkend celý
  • Feki
    No já to čekal..:D Tak tedy napište kdy čas mate a ne kdy čas nemáte,ať se z toho muže udělat datum a místo..;)
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki-tak tento týden večer nestíhám ,vstávám ráno ve 4 a to asi nee.Jinak víkend jsem na sraze ale v neděli bych byla schopna po 18 hod.Jinak další týden v poho.
  • Feki
    Fajn kdo dal?
  • Feki
    Caute Kovbojove a Kovbojky ze západu..:) (samosrejme i vy jini co mate cesty kolem)...Co takle se třeba scuknout někde na naky benzince nebo tak a dat kafco a pokec třebas..???Já mám celej tejden odpolední a končím o pul 11 jinak na víkend sem ve Varech ale klidně mi nevadí večerní sraz..Jak se komu hodi,co Jani,Timo,Manny a spol.????