Chomutováci

• Mavi
    Bungee joo :)Taky sem nad tim uvazoval,ale strach zatim nedovoli :)U Chomutova se taky skace na silnicnim moste smerem na Horu Sv.Sebestiana
  • Soukros
    Já budu v Chomutově asi 2 dny. 24 Července jdu skákat Banjijumping do Klášterce nad Ohří a jedu Coupéčkem takže se můžeme někde potkat :-)
  • nocarret
    už bylo březno ju? kua po tý zimě to muselo bejt šutrů
  • Mavi
    Ja su taky z Klasterce.Byl sem ted v sobotu na brezne a daval sem si sprinta s cernym 16VT.Kdo pak to byl?
  • Cherry
    Klouček20VTLE : jj patriku to sem ja
  • nocarret
    no jasný info@fiatcoupe.cz
  • minco
    2 nocarret
    kdyžtak napiš číslo nebo maila abych se mohl ozvat
  • nocarret
    ahoj, Postoloprty teď po tý nový dálnici je to hned .-) nebo můžem na parkovišti u Trianglu, ve středu nevím co bude mám celkem dost práce
  • Sneiik
    ja jsem z Klášterce nad Ohří kousek od Chomutova
  • minco
    2 nocarret
    Ahoj odkud jsi, ja bych se ve středu stavil kolem poledne.

Honza
  • nocarret
    Ahoj, já to mám k tobě 20km, jestli chceš přijeď ke mě na dílnu na pokec .-)
  • minco
    cau lidi, jsem z CV, ale osobně neznám nikoho z fiatcoupe.cz, jen o vás občas slyším od známých /...jsem viděl podobné auto jak más ty.../
    tak bych chtěl navrhnout nějaký srazík, jen tak na pokec a někam si jít sednout a pokecat, co třeba těď ve středu???
    Něbo nějaký tip na výlet??? jsem Slovák od Michalovců co tady je už 5 let a ani okolí pořádně neznám...ja vím, ostuda.....
    ....návrhy????

S Pozdravem Honza