Renocar Brno 10.4.2010

• Aljaška
    Marat se oklepe a opraví to. Nebojím se, že by za chvíli zase nelítal po sprintech:-) Je v pořádku a to je hlavní.
  • kisik
    Skaredej zvuk ,jak ho vytahovaly ,asi to nebyl jen ten naraznik :/ . Jinak letech cilem fakt rychle ...
  • Tlama
    tak to je smůla
  • Feki
    Hmmmm husty...Jako letel v cili pekne!:O
  • DooM 20VTLE
    Marat a jeho crash na sprintech:

• DooM 20VTLE
    Ja jsem byl v TV jooo? Juuu :)))
  • Aljaška
    se divím, že měl pěknou paní, neb podle auta a nárazníku má příšerný vkus:-) néé ať si každý dělá co chce. Joo Maat toho 500 koňovýho civika kapánek upravil no. Jinak Doome na tebe jsem koukala v restauračce na TV:-)
  • K0K1N 20VT
    tak ve 4 jsem byl už doma, já jezdil v 10:00 - 10:25 a taky mám nějaký video, už je to na youtub, jednou se mi i kapota otevřela jak jsem najel na obrubník, naštěstí to zachytil ten hák :)
    ten s tim nárazníkem mě ani nepozdravil když jel kolem mě ale měl docela pěknou paní :)
  • DooM 20VTLE
    Jinak cekal jsem vetsi ucast coupecek. Spolecne jsme dojeli jen ja a Ilona.
  • DooM 20VTLE
    Tak to jsem taky nevedel ze to rostrelil. No ja nez sem najizdel na okruh v 16:00 tak jizdu predtim byla nejaka boracka tak se chvili nejezdilo. Jinak ty kroupy co zacaly padat pred moji jizdou byly husty :)) Mam spoustu zaberu na kamere, takze az se k tomu dostanu tak to sem nahodim...
  • K0K1N 20VT
    to s tim nárazníkem jsem viděl taky ale nevim, že to rozstřelil a jezdit jsem viděl jen sebe :) Ten s tim crx to pěkně roztočil po sprintu, ono 500 koní zastavit na mokru a na slickách :)
  • Aljaška
    týý woe kdo měl to tmavý coupé s tím bílým nárazníkem?? prej to tam rozstřelil. JInak jezdit jsem viděla jen Dooma a pak měl jezdit i Elf:-) počasí bylo jako vždy příšerný, slunko, vítr, déšť, kroupy:-(
  • Simarik
    hmm ještě stavím :-(
  • bobi
    Tak ja musim ist do prace.:-(( kurva :-((
  • DooM 20VTLE
    No me 9 nevadi. Ja tam chci byt taky driv!
  • Aljaška
    na shellce jsem v 9. Ale to je na Vás pozdě:-)
  • DooM 20VTLE
    Dame nejaky sraz v sobotu rano? Treba na shellce?
  • DooM 20VTLE
    David20VT: doufam ze pojedes vrchy. Budu konecne logovat data z GPS. Aspon muzem poradne porovnat o kolik ses rychlejsi :))
  • K0K1N 20VT
    jo, díky já to hledal asi před měsícem a ještě tam nic nebylo, dík.
  • Brano20VT
    http://www.brnocircuit.cz/sezona-2010/renocar-tuni ng-jaro/renocar-tuning-jaro_680
  • K0K1N 20VT
    Ještě bych se zeptal na kolik to asi výjde taková akce? Myslim se všim všudy, sprinty, závod do vrchu, jízda po okruhu.Aspoň přibližně. dík.
  • Aladin
    budu doma koukat na televizi .-)
  • Aljaška
    :-)
  • K0K1N 20VT
    Já jedu určitě,bude to můj první tuning,zatím se sérii a na jízdu na okruhu taky snad dojde.
  • DooM 20VTLE
    budu tam a jezdit budu urcite taky
  • Brano20VT
    ak nebudu padat bardotky budem tam
  • bobi
    Ja sa asi stavim.
  • Aljaška
    Plánuje někdo, že by se jel kouknout , nebo si zajezdit?