Fritech jezdí třeba Buggyra racing team. Samozřejmě i oni dělají několik variant výkonostních tříd dle peněženky zákazníka. Šéf pobočky v Brně kde Fritech prodávají říkal že jednou za čas si přijedou pro celou bednu obložení a mají na tom tahači úplně shodný desky a obložení jako je na Stralisech (Iveco).
Ale souhlasím s tebou já bych si desky ani pakny od Fritechu na svůj "...bicykel..." taky nedal.
http://www.buggyra.com/
Brzdy - OMP nebo Ferodo?
-
21:40:04 23.11.2012
-
18:57:27 23.11.2012Já mám Fritechy kotouče a desky na svem Puntu, brzdit to brzdí, před tím jsem měl Bosche a nepoznam rozdíl, na to okresní ježdění to stačí.
Na kupéčku používám kombinaci Brembo kotouče a desky Textar, uvažuju teď že dopředu pořídím komplet Brembo Sport -
07:24:45 20.11.2012a má někdo zkušenost vyloženě s brzdovýma kotoučema předníma od Fritech?
-
17:23:49 19.11.2012Mam OMP a brzdijou špičkově, trvalo celkem dlouho než se to zajelo ale jak se zajednou tak i na okruhu super
-
12:22:15 18.11.2012No to suhlasim ze feroda kotuce sa zeru celkom rychle ale urcite niesu spatne. A omp je znacka na vysokej urovni. Nerobia sa len od nich brzdy ale aj ine diely. A mozem este odporucit zimmermann v kombinacii s ebc. K tym fritech poviem len tolko ze by som si od tejto znacky nedal nic ani na bicykel.
-
11:53:23 18.11.2012No já právě OMP osobně neznám, tak proto se ptám, protože vím, že tu dost lidí je bralo...
Ty DS2500 brzdily dost dobře, ale zase hodně žraly kotouče (což mi tolik nevadilo).
Fritech desky jsem měl jednou a asi po 3 měsích jsem je hodil do popelnice. Vůbec to nebrzdilo (ani studený, ani ohřátý), byly tvrdý jako svině. -
11:20:31 18.11.2012mně bylo doporučeno Fritech, nevrtané,vnitřně chlazené-nemá někdo zkušenost s nimi na 20VT? prý je to italský výrobce brzd na rally...
-
10:32:27 18.11.2012Feroda mam. Niesu spatne a hlavne nevadnu. Aspon tie moje. Ale kamos ma na subaru impreza omp a je to uplne o niecom inom ako tie feroda. Tie omp su ostrejsie. Ja ich idem na jar davat. Takze podla mna omp.
-
00:23:21 18.11.2012Chlapi, nikde jsem to tak jako moc nevyčetl, tak se chci zeptat lidí se zkušenostmi tady...
Přemýšlím jaké zvolit brzdy na příští rok a nevím pro co se rozhodout!
Jde mi o to, co je dle vás lepší...OMP Racing nebo Ferodo DS Performance?
Osobně jsem měl vyzkoušené ty Feroda, ale bylo to označení DS 2500, dělalo se ještě 3500 a ty prej byly ještě lepší (ale taky hodně drahé), dneska to už je jen to DS Performance. Tak sháním něco fakt ve srovnatelné kvalitě a tyhle dvě značky mi vychází zhruba stejně cenově, ale rád bych to, co bude brzdit lépe.
díky