-
14:39:12 14.1.2013
1
-
14:38:45 14.1.2013
stejný problém sem už řešil taky, šlo to od zadu a nikde žádná louže. Jestli nebude mokro na vrchu čerpadla kolem přípoje hadiček, může bejt problém v těsnosti hermetického těsnění kolem čerpadla pod tou velkou plastovou převlečnou matkou. Tenhle případ se projevuje hlavně když je plná nádrž. Jestli tam nic nenajdeš dej plnou a budeš vidět. Ten těsnící kroužek se poškodí díky ostrý hraně v nádrži. Dotažením to utěsnit nejde.. na schématu je to č.5 a 4
oprava: strhnout ostré hrany v ustí nádrže a dát nepoškozené těsnění, nedoporučuji použít na hranu smirkový papír, není to dobrý pro čerpadlo :)
-
10:06:09 13.1.2013
mrkni na to cerpadlo je mozny ze to muze delat tam,me to delalo teda u plny nadrze ale to poznas jestli to tam budes mit ochcany u toho, zacal bych tam pokud to jde citit s te strany :)jestli nemas kaluzky pod autem tak je mozny ze se to drzi na nadrzi tak bych tipl to cerpadlo, pac to stece az toho je vic, uvidis no, jem ozny ze ti treba jen prosakuje hadicka co jde od cerpadla k motoru je tam nasazena na takovy plastovy cvok.
-
00:20:02 13.1.2013
plnou nádrž už jsem dlouho netankoval. Zdá se mi, že je to cítit někde u nádrže, začnu teda u čerpadla a potom asi u filtru.
-
13:29:27 12.1.2013
kdyz si odfoukne melo by to byt v pohode. me to nefoukalo tak sem hledal pricinu, mel sem unik mala benzinu okolo cerpadla,a ty matky cim je dotahla,zadelano tmelem a uz foukam,to ti smrdi porad? ten benal? mrkni kdyztak k tomu cerpadlo jestli to tam nemas mokry,a nebo ti to dela jen kdyz dotankujes do plna uplne?
-
13:07:54 12.1.2013
Někde mi smrdí benzín, než začnu hledat, chtěl jsem se zeptat. Při otevření si nádrž odfoukne, to znamená, že je nádrž těsná? Nebo ne?