Tlumiče ?

• Johny
    ani 245 / 165 nieje prave idealna kombinacia, lepšie to má zriešené tento xlapík:
    http://www.mojevideo.sk/video/1876e/akrobaticke_au to.html
  • GeriX
    u nás na zrýchlení som videl Ladu, ktorá mala vzadu slicky a vpredu rezervy ale tie nie plnohodnotné :D
  • Honza
    215 tak na předek (klidně i víc) do zadu max těch 205..

kokněte na nějaký videa american Togue, nebo i originál japonský a uvidíte...

všechny FWD tam jezdej na předku klidně 245 a vzadu i 165tky...

mimochodme ritmo 130TC abarth v provedení na ME/MS v rallye jezdilo kombinaci 260 vpředu a 180 vzadu...
  • Johny
    :-) zase témička
  • Alejandro
    kapscha: a na to že maximálně 215, 225 R17 jsi přišel prosímtě jak?:)))
  • Kapscha
    najlepsie vyskusat kup neake kvalitne tlmiče resp. celý podvozok a hlavne je dvolezite aby si nemal žiadne vole v ramenách, tyckách, a čapoch + nova geometria potom určite rozdiel spoznáš Ps. a jake mas rozmery kolies pokial mas neak extremne siroke velmy velke a nízkoprofilove kola tak to tiez moze byt sposobene aj tým na coupe maximalne 17-ky a maximálne 215-225-ky
  • Ravel
    Jaké máš pneumatiky a kolik hustíš?
  • Alejandro
    stavitelné tlumiče to vyřeší...já si je pořídil kvůli tramvajovým kolejím, joooo to byly rány, kolikrát jsme se bál o skla.....jsou tu strašné nerovnosti:)))no a po D1 v pravém pruhu to teda taky stojí za to
  • don.chuanes
    Ok díky :)
  • Martin
    je to asi normální ja mam tlumiče taky v dobry stavu a na nerovnostech a kočičích hlavách mi to taky skáče, bude to nejspíš tim že podvozek u coupe je poměrně tvrdý
  • Abyss
    mne to skace ale len v lete kedze je to tvrde na tom 40 kovoom profile. Pokial myslime obaja na to iste. Zimaky mam 60 profil ale na tych nechavam len auto stat v garazi kym neprejde zima takze stymi skusenost nemam.
  • nocarret
    mě to skáče fakt hodně .-)
  • don.chuanes
    Zdravím Vás.

Stal jsem se také majitelem Coupéčka a mám dotaz.

Při nerovnostech, či na "kostkách" auto na můj vkus strašně skáče. Resp klepe se a hupsá. Když jsem byl v servisu na výměnu zadních kotoučů, tak jsem je požádal o kontrolu tlumičů a podobných součástí, ale prý je vše v pohodě.

Proto se Vás chci zeptat, zda-li Vám taky skáče a klepe na kostkách.

Díky