Čidlo ?????

• Hozzzi
    Díky, no ja jsem teprve v počátku...
  • Denis 1,9 JTD:(
    Hozzi: Vítej mezi moravákama, pěkně se nám to tu rozrůstá:)
  • Hozzzi
    Njn nevadi. tak dnad casem je, je tam dost práce. Ale ještě včera jezdilo, pka nam dosel benzin, a doma jsme to už nenastartovali. takže uvidime
  • JohnyXX
    Hm to mám daleko - škoda mohli jsme pokecat, ale na Ostravsku je taky celkem dost členů přeju hodně stěstí s opravama a hlavně ať to jezdí
  • Hozzzi
    Třinec - Vendryně - Severní morava...
  • JohnyXX
    hm a odkud vlastně si
  • Hozzzi
    Jé, fotka motoru neni z meho kupe, tu jsem nasel na netu, bydlim na horach a kupe jsem musel včera složit i kamaráda pod kopcem z lafety. Ještě ani není doma..
  • JohnyXX
    no když koukám na foto tak je to znát - hlavně ještě nezapomeň na rozvody a olej !!! a zkontroluj si taky tlak oleje
  • Hozzzi
    Díky za radu, auto jsem koupil vice mene na renovaci tak uvidime jak to dopadne. byl to takovy kup ze dne na den.
  • JohnyXX
    no hadici určtě vyměň, ale ten ventil vyčisti stačí čistič na škrtící klapku a tu bych vyčistil taky ať už je to ok
  • Hozzzi
    Auto jsem koupil včera a hadice vedouci k tomuto čidlu je uplně utržena, motor pravě při studenem startu hrozne spatne sel na volnoběh. takže to bude asi ono. Moc Díky jsem uplne novej, takže moje dotazy budou asi jak od idiota ale každý začínal...
  • JohnyXX
    Ahoj Hozzzi to by měl být VAE ventil (ventil volnoběžných otáček) - pokud ti kolísaj volnoběžný otáčky doporučuju vyčistit
  • Hozzzi
    Dobrý den, mám fiata dva dny,je to coupe 2.0 16V potřeboval bych poradit jak se jmenuje senzero co jsem označil na fotce. Velice dekuji