-
11:46:36 13.4.2012
Samozrejme ze na kola je vhodnejsi pruzna barva ale to by mel dobry lakyrnik vedet, jak moc atd...
-
10:05:00 13.4.2012
já je vzal smirkem, plničem a pak nastříkal doma před barákem bílim akrilátem a bezbarvim lakem, už to mám tak rok a stále to drží dobře.
-
20:39:20 12.4.2012
Ja jsem si nechal udelat kola, uplna nadhera, opiskovali to,nalakovali, zalakovali lakem a vypalili. Kola jsou uplne luxus, hladoucka. Ale je tu jeden mensi problem nater je tak tvrdy, ze staci abych do kola tuknul lzicou a odstipne se barva s lakem. Takze jsem se ptal odbornika a bylo mi receno ze spravny komaxit ma byt jakoby ,,gumovej,, ze kdyz klepnuti do kola atd se nesmi nic odstipnout atd....Udajne, ti co mi kola delali je ,, prepalili,, a nater stvrdnul a skrehnul. Tak me prave zajimaji zkusenosti lidi co uz to maji..... Nastesti jsou ti co mi to delali ochotni a kola znova opiskuji a nalakuji, jen se bojim abych nemel to same, protoze si stoji za tim ze technologicky postup dodrzeli...
-
20:33:41 12.4.2012
no v te firme co to bylo se s tim asi nikdo nebrousil delalo se tam oboje, mam to rok a v pohode i obouvani se povedlo a par sutru uz chytli...
-
20:22:19 12.4.2012
aby to nebylo po laku hrubý je dobrý kola po opískování přebrousit 200-|400-800 smirkem... pak budou po laku krásně hladký:)
-
20:14:12 12.4.2012
Scoupe: kola jsou moc pekny a povez mi jak se ta barva chova? je tvrda nebo ne? kdyz by ti do toho neco tuklo, odstipne se nebo je jako gumovejsi a vydrzi?
-
19:41:30 12.4.2012
ja tak mam udelane moje kola, nechal sem je opiskovat a nasledne nalakovat + vypaleni kdyz sem si je dovezl domu tak sem je jeste vzal bezbarvim lakem bylo to ajko by hrube a porovite trosku tak sme se bal vzhledem k barve kol ze se tam bude drzet bordel od brzd...
-
19:26:37 12.4.2012
Zradec, chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenost s lakovanim kol technologii, praskoveho lakovani(komaxit) a nasledne vypaleni v peci. Zajima me jestli si to nekdo nechal delat, jak se chova lak na kole? jestli je pruzny a vydrzi tuknuti kaminku, nebo je tvrdy a krehky a po narazu se odstipne...??? dekuji moc za radu.