No budes asi prvni na youTube co to ma :D
Ja bych koupil jeste jedno coupe a mel by jsi po starosti, kam s nim,.. :D
BOW HKS - asi zdechnul :-(
-
09:38:15 20.4.2012
-
18:03:13 19.4.2012tak závada objevena: BOW bylo asi zdravé, ale to už je teď fuk, protože už čekám na nový.
příčina: před turbem se uvolnila jedna hadice a zatarasila přísun vzduchu do turba. klika, že s turbem nic není, už se pracuje na úpravě...
napadla mě jedna věc, ale nevím, jestli by to mělo nějaký efekt, zapojit 2ks BOW do serie, tak aby odfukovali oba najednou.
rád bych věděl vaše názory... -
00:03:09 14.4.2012tak je po BOWku... sem ho při "opravě" definitivně popravil...
ještě mě napadla 3.varianta, sehnat origo HKS ale nevím kde, aby bylo za dobře... -
21:59:12 13.4.2012To bude něaka netěsnost v sání covece..
A nebo ten BOW KO pusou do toho foukneš prd.. -
20:42:27 13.4.2012jinak BOW jsem vyndal, zkoušel profouknout pusou a to drží, tak jsem ho rozebral, a vizuálně se nezdá nic poškozené, tak nevím...
-
20:41:05 13.4.2012Ahoj lidi. tak sem konečně po dlouhé odstávce vytáhnul coupe ven. první pocity z jízdy jsou více než dokonalé. ale bohužel nepřetrvali dost dlouho.
při jízdě na 2.st turbo zatlačilo 1.4 bar, BOW odfouknul, trojka a turbo už tlačí jen 0.3 bar a při tom je slyšet utíkající vzduch a pískání. volnoběh auto drží normálně, takže při podtlaku vše drží ale jakmile začnu turbit, 0.3 bar to nepřeleze. vstřikování nesvítí. na 99% podezřívám prošlehlý BOW (replika HKS)
pokud se rozhodnu pro nový, potřebuji poradit jaký. víceméně potřebuji origo za super peníze z bezproblémovou funkcí a neomezenou životností.
víceméně jsem výběr zůžil mezi BAEILY DV26 a FORGE dvoupístek.
potřebuji slyšet vaše názory, případně klíďo lepší návrhy...
díky Ondra